NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga proljeće 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: čet svi 10, 2012 8:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, lagano možda je, ali s obzirom na prikazanu igru protiv nas...velux je u gadnim problemima. Bojčić totalno indisponiran, jako je loše igrao protiv nas. Škrgatić vuče ozljedu ramena već mjesec dana (neznam je li uopće igrao protiv TIA?), Petričević više nema snage odigrat koncentrirano više od dva seta, Drvar je igrač za sredinu tablice odnosno može dobit skoro svakog ako mu je dobar dan, al može i izgubit od svakog ako mu je dan lošiji (što je češći slučaj)
Nažalost mi smo tu njihovu lošiju igru propustili iskoristiti jer nam Čanadi nije mogao doći na tekmu.

Također, loša vjest za naše suborce iz lige, Amacizovce.
Izgleda da je Glasnović rasturio kičmu i igrao je zadnju poprilično nakljukan lijekovima protiv bolova...a još gore, i što mi je iznimno krivo i žao, stari Nikica Sišul je izgleda slomio kuk. Sad Sad Sad
Jako loša vijest s obzirom na njegove 84 godine Sad
Iako to vjerojatno znači da je njegova stolnoteniska karijera gotova, koliko sam ga upoznao, deda je borac i fakat se nadam da će opet zaigrat. Želim mu što brži oporavak!

Iz svih tih informacija slijedi da su ipak Plankeri u dosta dobroj situaciji. Imaju jo-jo i oslabljeni amaciz i sad u svojim rukama drže drugo mjesto, a pucaju i na prvo. naime IC ipak ima teži raspored. No za prvo mjesto im treba ili bar jedan poraz ili dva nerješena IC-a a da oni ostvare dvi pobjede. Moguće, ali teško jer je IC ipak bolji i od jo-jo i od Rugvice.

Stoga Bolnica što zbog rasporeda što zbog pozicije bi mogla lako ugrabit 4to mjesto. A ako IC odradi kako spada protiv Rugvice, možda i treće!
Jopa

PostPostano: čet svi 10, 2012 8:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajme, Nikica...
Uf, baš mi je žao...
Lik je faca...S toliko godina igrati pingać Thumbs up
55

PostPostano: čet svi 10, 2012 9:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nikice, držite se čvrsto, od srca vam želim brz oporavak! Thumbs up
A vi, ostali... ne brinite previše za Intercapital No no , nismo slučajno tu gdje jesmo i nemamo niti najmanju namjeru nekome prepuštati tron! Beljenje
Bolje je vama ostalima da dobro svežete gaće, da ne bude Sibom po guzi Cekicem po glavi , je li dogovoreno? Laughing Laughing ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Jopa

PostPostano: pet svi 11, 2012 8:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo bio jučer i meč s Bridževcima Smile

Sinke i ja teškom mukom dobili Eleza i teškom mukom Samac i ja dobili par i to je bilo dovoljno za 6:4...

Sinke još imao priliku protiv Čanadija, ali ju je ispustio...
Parove smo dosta visili (Samac nema pojma jaja mu od govna Beljenje ), igrali su Dren i Čanadi dosta dobro u paru...

Jučer sam u svakom meču bio strašno ljut, nervozan, a zapravo nisam imao neki razlog...Prije i poslije svojih mečeva normalan ( Zubo ), a tijekom toliko frustracije u meni... Morat ću psihologu ROFL
Zbog toga sam i dosta griješio, serve bitne fulao, malo kreativno psovao i tak..

Hvala Drenu i ekipi na super atmosferi, malo smo još popričali poslije Thumbs up

Već smo dogovorili sljedeću tekmu protiv Inputa za četvrtak 18h..
Ako to dobijemo, četvrti smo sigurno..
Za nešto više, treba se poklopit par rezultata Cheer
Dren

PostPostano: pet svi 11, 2012 8:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo mi rješili i 10. kolo.
Došla nam Trauma, ovaj... Bolnica u goste i dobili nas 6:4. Zasluženo ili ne...tteško je za reći. Al definitivno smo se super podružili, dobro zabavili, odigrali 10 partija jako dobrog (ili jako opreznog Simke - Elez meča Very Happy) stolnog tenisa i natjerali Samca na niz vrhunskih poteza Juhuu
Možda smo rasporedom malo zezli, jer smo prekršili standardni redoslijed, al ne mogu reći.
U svakom slučaju krenulo jako dobro po nas, Elez je Jopu nasamario prva dva seta dok je još bio nezagrijan, i već se smješila prva pobjeda. Al onda uz pomoć iznimno osebujnih i inovativnih psovki za dizanje morala i koncentracije ROFL i 5 vrhunskih prasica Jopa doslovno krade treći set. Potom se igralo ravnopravno, ali ipak netreniranje našeg majstora trave je dovelo do par neforsiranih pogrešaka više i izgubi on u 5 setova. Šteta. Jopa je bio nesiguran i Elez je strpljivijom igrom sigurno mogao dobit. No, fora je što Elez nije igrao loše, dapače, taktika mu je bila vrhunska (recimo protiv veluxa je sve što je sinoć mašio - pogađao) al eto jednostavno nije išlo poslije drugog seta Sad
Slijedeći meč - drama. Čanadi igra pristojno, ali Simke ubija. Svaki forhend bomba - brzi spin, precizan, sve po crtama, ima ga svugdje po terenu. Čanadi opasan, kažnjava gotovo sve lošije lopte, al nedovoljno dobro za Simkea Klanja se A onda pad koncentracije, a on ne psuje dovoljno inventivno i sočno i s dosta muke (al i dosta dobre igre) Čanadi okreće taj meč i 1:1
A onda stupa na scenu Samac, zvjezda večeri (a i šire) i s "Bućinim osmjehom"(TM) (svi koji znaju Buću, dobro znaju taj osmjeh Very Happy) prebije me ko vola u kupusu. Doduše, ovaj put je Samac servirao dosta neugodne serve i dosta me je napadao, tako da sam zadovoljan i brojem skupljenih bodova ROFL a i igrom koju sam prikazao. Nisam se osramotio. Čak štoviše, kako bi Čanadi rekao, doživio sam ekstazu ko naši u Barceloni '92 kod 25:23 protiv Dream Teama kad sam poveo 7:6 izvrsnom kontrom i zakucavanjem Zubo
E. i to je uglavnom bilo sve od mene ROFL
Potom Čanadi protiv Jope, dobra igra s obje strane, ali Jopa više griješi. Uglavnom serve. Još osebujnih psovki i općeg smijanja na iste nije pomoglo ovaj put. Čanadi već opako dobro igra. Izgleda da je prebrodio krizu koju ju imao od početka sezone Klanja se
Elez protiv Samca, neznam šta da kažem. Samac je bio na konopcima, no očajničkim potezima je pogađao prasice, dvadesetak po setu. Elez je pola toga vratio, al ipak protiv toliko sreće se ne može. Beljenje
Ok, meni tu nešto smrdi. Jer, otišli smo čoporativno popit po čašu piva dok su se oni zagrijavali i dok smo se vratili...(zapravo ne, Elez je došao u kuhinju reč da je gotovo ROFL ) Nismo baš vidili taj meč, al i Samac i Elez se kunu da je bilo ovako kako sam napisao Embarassed
Potom ja protiv Simkea. najviše sam se bojao ovog meča, jer je Simke bio ubitačan protiv Čanadija - mučio ga je servama, ubijao i s forhenda i s bekenda. No, prve dvije neugodne serve (koje jako loše vraćam) vratim prasicama Zubo i Simke ih ne odservira više do kraja meča. Dapače, totalno potone u igri! Mislim, igrao sam ja posve pristojno, al on je bome totalno podbacio. Ništa nije pogodio Pojma nemam iznenađujuće lako do 3:3 u partijama.
A onda ljepotica večeri. Čanadi raspucan, Samac atraktivan, svašta se događalo. Imao Č 10:7 u prvom setu, al falila je jedna pristojna prasica. Naravski da nebi pobjedio, ali žao mi je što je Č u žaru borbe, griješio odnosno napadao one stvari koje nije trebao i što nije Samca više držao u bekendu jer je Samčev reverse penhold bekend spin još u razvoju i premda ga posve pristojno povuče, još uvijek je puno lakše njega vratit nego forhend. Al nema se šta reč - Čanadi je igrao super, natjerao je Samca da skoro ozbiljno pristupi meču i zbilja šteta što nije to otišlo u pet setova.
Jopa i ja poslije, dva najaktivnija forumaša ekipa, u borbi za forumaški tron. Napeto počelo ali završilo antiklimaksom Sad
Naime, Jopa igra dobro, super vraća, super napada, ja isto tako, koljemo se ko veliki...i onda Jopa fula dvi serve i fula vratit moju najdebilniju. I tako tri seta?!?!? Čovjek odigra pet izvanrednih poena, osvoji 4 od njih (ehehe i ja sam se borio) i onda fula 5 najjednostavnijih lopti. Nevjerojatno. Mislim, dobro za mene, al ipak sam htio pa makar i izgubit, al dobijat poene svojom zaslugom.
Svejedno, moram se pohvalit da su Jopine psovke bile najbolje kad je igrao protiv mene Mirko
I onda kidačica živaca: Simke - Elez.
Elez travuljagom jako dobro kontrolira igru, Simke puno više griješi i Elez u dobroj prednosti. A onda Simke krene u igru strpljenja. Elez dosta dobro reagira na to, ali isto kao protiv Jope, jednostavno mu standardni udarci ne ulaze. Simke se okuražio probao ući 2 puta i uspio i dobija prvi set. Ista priča drugi set. Povede Elez par poena razlike, Simke vrati strpljivom igrom, okuraži se...al ovaj put promaši ta dva ulaza i 1:1
A onda krv znoj i suze u trećem setu. Obojica odlučila igrat na sigurno i ne griješit. Prvih par poena, pimpl uspavanka. Al onda Simke počinje ulazit a Elez počne to vračat Very Happy Igra mačke i miša, s tim da bome i miš može lupit mačka t(r)avom! Jopa i Samac primjenjuju taktiku bježanja u virtualni svijet, obojica vade mobitele i prčkaju po njima. Ja, kao sudac, prolazim agoniju. Na kraju Elez ne iskorištava 2 set lopte, a Simke iskorištava svoju. Nastavak u istom ritmu. kod 6:6 greška Bolničara promašio servu, potom loš ulaz i ta dva boda prednosti Elez vuče do 10:8 i svojih servi. Prvu mu Simke provuće kroz uši. Drugu - isto. No ovaj put Elez to štopa s travom u suprotni kut i 2:2. Publika plače. Pive se znoje.
Peti set, opet drama, repriza trećeg. Odlučili momci ne pogrješit. Nevjerojatno je teško pratit takav meč. Nije da je dosadno, dapače. Momci se vozaju, lopte padaju iza mrežice i po crtama...al svaki udarac pomisliš, a evo ga, winner Elezović! ili jebemu odigrao je dobro, Elez nema šanse to vratit...a lopta se nekako vraća na stol!? I onda najlošiju lopticu u čitavom poenu, jedan od njih dvojice promaši?!?!? Pokidali su mi živce, a i svima u dvorani Very Happy
Na žalost po nas, pri kraju seta, kod 8:8 ovaj put Elez ne vraća dvije najjednostavnije serve a potom i meč poen. 4:5, trebaju nam parovi za bod.
Počeli izvrsno. Postavili mene kao boljeg defanzivca na Samca a Č-a kao ofanzivca na Jopu. Dosta dobro prolazilo, Jopine lopte Č uglavnom mlatio, ono što nije, to je mlatio Samac, al sam ja vraćao jedno 50% istih tako da smo relativno lagano (doduše uz par izvrsnih poena) dobili prvi set.
A onda naša klasična boljka - zanemarili taktiku i kao u lošijoj kombinaciji pokušali na silu. jea rajt - no čens. 1:1
treći set je naš, nema problema - hrabrimo se. jea rajt - no čens. Ovaj put Samac puno bolje mješa, ja ne vraćam skoro ništa, a i ono što Č odigra tako da Samac ne napada - ja zapucam. Uglavnom prodajem taj set, na moju dušu Sad
4ti set, lošija kombinacija. jea rajt - no čens. Odigrali najbolji set u parovima ikad. Very Happy Juhuu Savršeno taktički, držali Samca u penhold bekendu, odlično servirali, iznimno se dobro branili, kontrirali i kretali. Odlično, baš sam bio zadovoljan - svih 11 bodova smo dobili jer smo zabili ili primorali protivnika na grešku. Juhuu
peti set, držimo se dobro, vodimo 5:4, oko stola. Ganjaža do 8:8 moje serve.
Digresijica: uletio mi je lagani popizd. Naime kao ljevaci, i Č i ja smo iznimno sposobni servirati kratku servu sa lijeve strane. No u parovima se servira s desne. Nevjerojatno je da istu servu, isto dijagonala, samo drugačije postavljeno tijelo (od stola a ne prema stolu) da ni ja ni Č nismo uspjeli gotovo 80% kratkih servi stavit tako da dvaput odskoči na stolu?!? A inače s lijeve strane, svaka. Definitivno ćemo morat poradit na tome za parove ubuduće.
Da se vratim, 8:8, Dren servira dvije kratke serve. jea rajt, kratke. Odskaću 20cm iza ruba stola, Samac ih šalje gdje poželi. 8:10. Odlična kontra bekendom, Samac ne stiže i produžujem nam nadu. No zanesen dobrim udarcem od prije, loše ulazim na kraću Jopinu loptu i ode meč, odoše bodovi, 9:11 gotovo, fin, kaput, the end.
Bili smo blizu...dakako sa Samcem nikad ne znaš koliko on ozbiljno pristupa meču, ali definitivno smo ovo mogli pobjediti. Moje greške na ulazu (više njih), Čanadijeve na pimplu (manje njih), jedna moja na pimplu (al krucijalna Sad ) i na momente zaboravljanje da Samac ipak taj reverse penhold bekend spin zna pogriješit ili se ne usudi ga odigrat nas je koštalo bar 2-3 poena po setu (osim četvrtog, kad smo sve to i primjenjivali, i nismo griješili)

Šteta. Šteta što nismo razbili taj mit o ulasku sa 0:4 u meč. Jer smo ih zbilja imali. No ruku na srce, Samac je zvijer. Bar 5 puta tjekom parova je vadio spinčine iz trka, trčeći sa skroz jedne strane dvorane na drugu (da se Elez pobojao da će se čovjek strgat, pa mu nudio krpu za brisanje nogu In love ) i naravski pogađao čoškove. Rolling Eyes
Tako da ja mogu reć, imali smo ih...al jednostavno neznaš koliko Samac ima rezerve pa je teško to tvrdit sa sigurnošću.

Sve u svemu, jako zabavan meč. Nažalost, Bolničari nam popili samo Radlere, tako da smo mi morali pit pive. Njihov gubitak Zubo
Dren

PostPostano: pet svi 11, 2012 8:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dvajs minuta tipkanja, monstrum od posta Eeeek!
ispričavam se svima koji su ga imali snage pročitat. ako vam se neda, Jopa je to posve pristojno sročio post iznad ROFL
Jopa

PostPostano: pet svi 11, 2012 8:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Jopa je to sročio ukratko jer je očekivao transkript pa da se dvaputa ne piše Thumbs up

Jako zanimljivo, ko da sam bio tamo ROFL
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
A onda stupa na scenu Samac, zvjezda večeri (a i šire) i s "Bućinim osmjehom"(TM) (svi koji znaju Buću, dobro znaju taj osmjeh Very Happy) prebije me ko vola u kupusu.

Ha? Zmaj

Predivan opis, uživao sam ćitat Juhuu Juhuu al ipak mi je ovo najaće i dao bi sto Amerika sve na svijetu ja bi dao da sam mogo vidit uživo:

Dren (napisa):
Jopa i Samac primjenjuju taktiku bježanja u virtualni svijet, obojica vade mobitele i prčkaju po njima. Ja, kao sudac, prolazim agoniju.

ROFL Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zapravo sam zabrijao, mislio sam da dvojica protagonista partije vade mobitele. Srami se
Al i ovo je smiješno! Thumbs up

Daj zapišite psovke pa ćete mi pokazat, to je uvijek zabavno! Jumping
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

najjače mi je kad je Jopa objasnio da "droco okrugla" se ne odnosi na lopticu već na profesoricu marksizma koja mu je rekla da je toliko glup da nikad neće završit srednju a kamo li faks i da mu se bolje uvatit sporta tipa nogometa jer jedino tu ima šanse. Na to je on reagirao odabirom "sporta za mozak" - stolnog tenisa, i premda je njegovom zaslugom završio i faks i sve, otvorio je vrata pakla...a ona ga je na to natjerala* Zubo

*umjetnićka sloboda tumačenja Jopinih psovki Very Happy Very Happy Very Happy
ib
Site Admin

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL Facepalm Juhuu

kakvog boźijeg marksizma bokte? Confused
[Vrh]
Jopa

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja nisam ništa o marksizmu rekao Evil
Dren

PostPostano: pet svi 11, 2012 9:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ae, rekoh, umjetnička sloboda tumačenja Zubo
ma dalo se iščitat između psovki jer si ih totalno ravnopravno rasporedio od svih veličina i vrsta (i podvrsta) životinja, bolesti, međunarodne, međuobiteljske i ostale povezanosti, da ne nabrajam dalje. ROFL

Dugo se nisam tako fino nasmijao, najsijaći Klanja se Klanja se Klanja se
WaterDog

PostPostano: pet svi 11, 2012 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da postoji ocjena za umjetnički dojam psovke nakon izgubljenog poena u apsolutno nevažnom poenu u stolnom tenisu,

Jopa bi od mogučih 10 dobio barem 20 ROFL
[Vrh]
Jopa

PostPostano: pet svi 11, 2012 2:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Psovke kad su smiješne dižu duh i raspiruju frustraciju Smile
Ponekad i koncentraciju, ali ne možemo imat sve Zubo

Inače, imam određeni skup riječi koje samo random izbacujem van, pa kako ispadne Beljenje
zvo

PostPostano: pet svi 11, 2012 10:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Amaciz III - Plankeri = 3:7.
Evo nas kolo prije kraja - trenutno (jer još nije obznanjen rezultat Jo-jo:IC)- na vrhu ljestvice. Lijep je pogled prema dolje, nema što! Razumijemo IC-ovce koji ne bi ispuštali tu poziciju.
Dakle mi smo svoj dio obavili prije velikog finala tj. zadnjeg kola u kom mi na Jo-jo, a IC na Rugvicu!

Večerašnja tekma je bila stvarno uzbudljiva. Glasnović je "mačor" koji zna i skočiti i ugristi i omastiti brk! Mene je sredio iako sam imao sve za 3:0 i opet šansu u 5. setu pri 9:7 uz svoju servu, ali znamo kak to ide s mačkama - izmigoljio mi i osladio se pobjedom. Ali mu je zato Željko vratio punom mjerom. U prvom setu 11:1! i 11:9 u petom. Slatko i meni utjeha! Svaka čast.
Ja sam uspio iščupati meč s Gašparovićem nakon 0:2 i njegovih 8:5 u petom.
Miro večeras nije imao dovoljno energije pa su ga stari dečki dobili na rutinu i znanje.
Da im je bio g. Sišul bilo bi nam još zahtjevnije...
Svi mu želimo brz oporavak i povratak u "igru".

Toliko za sada...
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon svi 14, 2012 8:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kak je odigral Intercapital???

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon svi 14, 2012 8:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

igraju sutra mislim?! odgođeno. pa u četvrtak zadnju.
zvo

PostPostano: pon svi 14, 2012 9:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

O!!!
Već sam mislio da su svi odustali od foruma, jer danima nema nikakvog komentara. Od našeg kratkog izvještaja s tekme protiv Amaciza.
sad mi je lakše.
[Vrh]
zvo

PostPostano: pon svi 14, 2012 9:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gde i kad se igra sutra? Možda bi neko došo malo na tekmu...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Sljedeće
Stranica 21 / 24.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.