|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Jopa
|
Postano: pon svi 14, 2012 9:30 pm Naslov
: |
|
|
Ja imam dobru ispriku radi nekomentiranja
Pao sam u petak na lijevu ruku (inače sam dešnjak) dosta nezgodno... Nije ništa puklo, samo kontuzija. Ali longeta je gore...Nateklo je dosta...
U četvrtak je kontrola, pa će longeta ići dolje nadam se.
U četvrtak navečer je također i meč protiv Inputa  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pon svi 14, 2012 9:36 pm Naslov
|
|
Sutra smo u 6 lokacija Sesvete kod Jojo-vaca. Oni u borbi za ostanak, mi za
| zvo (napisa): | | Gde i kad se igra sutra? Možda bi neko došo malo na tekmu... |
Sorry, ali nisam siguran, obzirom na iskustvo glede tvoje doživljene sportske pristojnosti, da bi bio poželjan promatrač.
U petak smo kod nas protiv Rugvice.
Ako sutra ne izgubimo, taj meč će biti pravi vrhunac sezone!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: uto svi 15, 2012 5:36 am Naslov
|
|
| Ja nisam u Zagrebu pa i da hoću ne mogu doći, a o "doživljenoj sportskoj pristojnosti" bi se jaaako dalo raspravljati, zar ne! Bolje da ne otvaramo tu temu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto svi 15, 2012 6:49 am Naslov
|
|
Dečki zadnje kolo je,
Smirite tenzije  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto svi 15, 2012 10:26 pm Naslov
|
|
Opa, IC ne prepušta stvari slučaju!
opet sjeli na vrh tablice...sad se čekaju dva najnapetija rezultata, plankeri - jo jo, i IC-Rugvica.
Plankerima igra samo pobjeda + poraz IC-a a IC drži sve u svojim rukama i s nerješenim je prvi.
No bolnica vreba iz prikrajka. Pobjedom IC-a i porazom Plankera izbijaju na drugo mjesto ako dobiju Input!
Dakle, još uvijek je napeto u borbi za pehare.
U donjem domu krv do koljena.
Mi smo osigurali ostanak još bodom protiv dugava i pitanje je samo hoćemo li biti 7, 8, ili 9.ti.
Dugave - TIO igraju međusobno, i Dugavama treba bod za ostanak.
S porazom, bome mogu i ispast - Nek Input iščupa bod protiv Bolnice, ili Jo-jo dobije Plankere i padaju na 10to mjesto.
Isto je i TIU...s nerješenim možda i opstanu (Input ne pobjedi i Jo-jo ne pobjedi) a čak mogu opstat i s porazom (ako input i jo jo izgube)
Tako da je puno napetih tekmi ovo zadnje kolo: Bolnica - Input (borba za vrh i borba za ostanak) Plankeri - Jo JO (isto) IC - Rugvica (borba za pehare) Dugave - TIO (borba za ostanak)
Jedino naša tekma protiv Kolonije i Amaciz - Velux ne igraju neku ulogu...iako je Amaciz - Velux načelno derbi, kao i IC-Rugvica.
U svakom slučaju, čestitke IC-u na ponovnom zasjedanju na prvu poziciju 18te lige.
Za 11to kolo čekamo rasplet.
Mi igramo u četvrtak, IC u petak...ostali? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri svi 16, 2012 10:49 am Naslov
|
|
Da, u petak je kulminacija, super mi je fora da se u zadnjem kolu rješava situacija na vrhu i začelju. Samo dvije tekme nemaju posebno značenje.
Vrhunac mi je činjenica da mi igramo živi meč i sami odlučujemo o svojoj sudbi.
Glede jučer, zahvaljujem Jojovcima na dobroj tekmi i žalim kaj smo ih još malo potisnuli prema dole , ali to je moralo biti tako da bi mi išli gore .
Svima želim puno sreće u zadnjem kolu, a kolače nek pojedu oni s najvećim mud..a.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri svi 16, 2012 12:21 pm Naslov
|
|
| Intercapital vs. Rugvica u petak u 20:00 sati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri svi 16, 2012 4:58 pm Naslov
|
|
Sretno Intercapital
Ja po običaju.... zajebo u zadnja dva kola, dvije moje pobjede i treče mjesto. Ali... jbg, utreniro sam ruku, ali glava nije još na razini
Još jednom sretno svima i nadam se dogodine 18. ligi i pravim tekmama  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri svi 16, 2012 8:40 pm Naslov
|
|
Ma sjest će sve to...evo vidi mene.
Odkad igram Sokaz, lutam u formi, što zbog igre (puno manje) što zbog glave (puno više).
Još uvijek osciliram al zadnje dvije sezone puno rjeđe.
A šta se desilo? došao sam u fazu kao i ti - ruka se namjestila.
Posljedica je da više pogađam. A to me čini sigurnijim i smirenijim. A onda to znači da i kad češće pokušam neke teže udarce da više pogađam...tako da na kraju sveukupno sam digao igru za bar 30%
Doduše, još uvjek imam black oute po par poena za redom (i kad se zalome na 7:7 tri seta za redom ide meč koji realno mogu dobit )
a valjda ću i to rješit  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri svi 16, 2012 9:57 pm Naslov
|
|
Trening, trening i samo trening + tekma, tekma i još koja tekma ( sada prijateljska) Navodno da to pomaže
Mislim da sam malo sagorio od želje za pobjedom i osvajabjen pehara (Čivić sindrom)
Vidimo se nadam se u 18 ligi na jesen, a prije toga može i koja frendovska tekma ili trening  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sri svi 16, 2012 10:57 pm Naslov
|
|
Pa meni trenutno odgovara moja filozofija, igrati u što jačoj ligi u kojoj mogu biti pozitivan.
Nema opuštanja, nema kalkuliranja.
A onda se jednom vratim u neku ekipu oko 18. razreda za osvojiti pehar
Meč padobranaca nisam želio komentirati prije,
uglavnom, na treningu u ponedjeljak sam prognozirao da Mikloška i Ikota rade trice.
Jednostavna matematika,
Hrvoje radi tricu bez izgubljenog seta, ja njega relativno lagano dobivam,
Ikota dobiva i njega i mene.
Bez igračke uvrede prema "doktorima", ali oni u igri u kojoj nema uloga Ikoti ne mogu prijeći 8 poena po setu
Što se 18. lige tiče, BKE je zakazao.
Obično kada su sa IC-om u istoj ligi obje ekipe igraju bolje.
Ono što se pokazalo kao snaga IC-a je treći igrač, odnosno Cptn Miki je jako napredovao,
ne samo igrački nego i u pristupu igri i suigračima
| kelemen (napisa): | | 55 (napisa): | Hvala ti KAPETANE MIKI!!!  |
HAVLA, TEBI PETRE, JER SI JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA MOŽEŠ POBJEDITI KADA JE NAJPOTREBNIJE!!!
Danijel, šta da radimo s tobom "POBOGU", čeljade.
Ok, pobjeđuješ, ali, 3:2, ma oprosti, pa nismo te kao takvog angažirali.
U konačnici ćemo imati sjeban zbroj setova, i zato pamet u glavu.
Na tvoju poziciju pikiraju mnogi.
Upravo se vodim mišlju da odradim razgovor s istaknutim(imena su tajna) igračima, jer ako popustiš...
Trening 4x tjedno, bojim se da nije dostatan!
Zamisli se "mali" o karijeri.  |
Puno sreće IC-u u petak, uvijek navijam za ekipu koju poznajem
I mi imamo odlučujući meč u petak, ali o tome ću pisati na topicu svoje lige .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet svi 17, 2012 7:20 am Naslov
|
|
| Spin (napisa): |
Što se 18. lige tiče, BKE je zakazao.
Obično kada su sa IC-om u istoj ligi obje ekipe igraju bolje.
Ono što se pokazalo kao snaga IC-a je treći igrač, odnosno Cptn Miki je jako napredovao,
ne samo igrački nego i u pristupu igri i suigračima
|
Definitivno. Mogli smo bolje
No objektivni razlozi su nas omeli...iz tog razloga Čanadi je podbacio ovu sezonu, iako on fakat može. Vidi se i po skoru s igračima: Dobijao je zbilja jake igrače, a one koje je "morao" dobit - šugavo gubio. Također i Elez i Goco su odigrali ispod svojih mogućnosti jer u ovako izjednačenoj ligi ako ne treniraš i igraš tekme svaki drugi ili treći tjedan...jednostavno nemožeš postić dobar rezultat...uvijek ti fali poen dva koji si fulao ili servu ili zicer ili šugavi pimpl koji bi vratio da si odtrenirao bar jedan trening u mjesec dana - a to oni ne stignu.
Šteta...al mi već dvije sezone čekamo ovu situaciju. Jednostavno se moralo dogodit kad tad. Doduše predikcije su bile da ću ja imat slabiju sezonu a da će Elez i Goco zbog netreniranja gubit češće, no rezultat je isti.
Uvijek se nadaš na početku sezone, ali ovaj put smo si rekli: "Što bolje, ako ide, cilj ne ispast iz lige, i pokušat napredovat u igri
Možda su to niski ciljevi s obzirom na to kako možemo igrati, al evo pokazalo se da su realni.
A IC..mislim, nije još ništa gotovo...al realno gledano jednostavno oni imaju tri jaka igrača: sva trojica su u top 15 (a dvojica u top 10) i zasluženo bi trebali biti prvi  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet svi 17, 2012 9:03 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Što se 18. lige tiče, BK: sva trojica su u top 15 (a dvojica u top 10) i zasluženo bi trebali biti prvi  |
I mi smo sva trojica u prvih 15 (čak 11 ) pa bumo na kraju možda i peti al zato držim palce IC-u
| Citat: | | Bez igračke uvrede prema "doktorima", ali oni u igri u kojoj nema uloga Ikoti ne mogu prijeći 8 poena po setu |
Kad bi se mečevi igrali kao i treninzi puno bi bilo dobrih igrača
Poanta je u tome da baš na meču odigraš dobro , jer samo to se broji .
Tak da ova tvoja konstatacija ne pije vodicu čak što više prilično je potcjenjivačka spram doktora  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet svi 17, 2012 10:29 am Naslov
|
|
Da Wolfi imaš pravo , baš se po mečevima vidi razlika i stabilnost igrača
Milion puta mi se desilo da izgubim od čovjeka s kojim se nemrem niti zagrijat kak spada, jer jednostavno nemre prebacit 2-3 loptice u izmjenama. Kasnije me taj isti natambura u meču  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet svi 17, 2012 11:48 am Naslov
|
|
Kak mi je ovo poznato.....  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: čet svi 17, 2012 2:59 pm Naslov
|
|
Skinuo sam longetu
Ruka natečena još i malo bolna, ali bit će dovoljna za bacit servu  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: čet svi 17, 2012 8:42 pm Naslov
|
|
Evo gotova sezona. Mi obavili posao protiv Inputa.
Ukratko samo jer me boli ruka, a ne da mi se pisat jednom
Gosp. Perhač je još jednom bio nepremostiva prepreka za Sinketa i mene, dok smo s g. Slavkom i g. Zlatkom igrali al pari.
Da sam imao zdravu ruku, mogao bih servirat malo ozbiljnije serve, a ovak sam samo mislio nemoj ovo, pazi ovo i tak
Na kraju dobro ispalo..
Trenutno smo drugi. a ako se poklope rezultati (navijamo za IC i Jojovce
) i ostat ćemo drugi  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet svi 18, 2012 7:11 am Naslov
|
|
bravo bolničari...iako je očito tebi još uvijek potreban bolničar...il još bolje - bolničarka
Mi relativno nevažnu tekmu odigrali jučer kod kolonije i tjesno izgubili. detaljniji izvještaj kasnije _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet svi 18, 2012 1:35 pm Naslov
|
|
Kao što rekoh, relativno nebitnu tekmu smo igrali jučer protiv Kolonije II, a relativno je to što porazom smo moli pasti na 8. mjesto a Kolonija II ako Jo-jo izgubi ispast samo za jednu ligu.
S obzirom na obveze nismo mogli doći u najjačem sastavu, a i činjenica da su naši "treći igrači" željni igre i da nam tekma ne znači gotovo ništa, jednoglasno smo dali dozvolu Čanadiju da ide radit (baš mu je to super ha?)
Željni igre znači i željni pobjeda, no očito da su kolonijalci imali motiv više.
Tekma se igrala u maloj "dvorani" i iskreno, da je bilo bitno, odbili bi igrati tamo. dvoranica je mislim 7x3,5, strop je visine 2,10 (tu negdje ko i Čanadi ) s tim da s jedne strane negdje metar i pol visi strop ukoso prema otprilike 1,6m. Super za neobvezni treningić - za tekmu ne. Pogotovo ne parove.
No, what a hell, kako nama tako i njima, a nije sad da se ne može igrat.
Počelo Kosovac - Ja i prvi set privikavanje na soft (sva trojica imaju soft na bekendu). S obzirom da sam jednom igrao s Vešom, iskustva protiv softa praktično nemam (protiv veša utrenirat igru protiv softa, na mojoj razini nije moguće jer mu ništa nisam vratio kad smo igrali )
Bio sam donji. No Kosovac dosta oscilira i zapravo cijeli meč je odigrao toplo hladno, više hladno. Svjestan da sam jednostavno loš protiv softa i da bi me razbio da je bio smireniji čekam slijedeći meč. Elez protiv Babića. Elez nikad vidio soft, al bome ni Toma nije baš sa travom na ti pa se izjednačilo. Toma agresivnije, Elez defanzivno prva tri seta izjednačeno ali Elez u prednosti. I onda Toma počne ulaziti zbilja jako i agresivno, s obje strane (i softom i spinom). Da je pogriješio dvije lopte, mislim da ne bi nikog dobio prošlu večer. No pogodio je sve u tom četvrtom setu, dobio jako na sigurnosti, ruka se opustila i čitavu je večer igrao jako jako dobro. Do Dremela
Peti set je Elez dobro parirao al par neforsiranih grešaka ga koštalo meča.
Dremel protiv Mije (isto Babića) se pokušavao naviknut na soft (prvi put igra protiv softa) i dosta griješi. Ali ima igru za dobit pa se ne nervira kao i obično. DUgo se naštelavao, naštelao se tek u petom setu, al bolje ikad nego nikad. Mijo igra dosta otvoreno sa poluvisokim loptama koje se lako daju pospremiti, al ima i dobru kontru softom koju je skoro nemoguće vratit i lijepo su se oni poklali do petog seta, kad je Goco pospremio dosta tih poluvisokih i 2:1 za nas.
Nakon toga ja protiv Tome, i šta reći, momak je odigrao maestralno. Tu i tamo bi pogriješio ali možda sve skupa 10% ulaza. Uz to se potrefilo da je (za razliku od drugih mojih mečeva ove sezone ) sreća bila na njegovoj strani...prva dva seta po 3 prasice u pravo vrijeme, treći 6-7 komada ja sve skupa jednu
No, da nije bilo tih prasica, svejedno...ne vjerujem da bi izvukao taj meč. Toma je fakat odigrao super. Ja sam igrao dosta dobro, no skoro svaki poen sam morao osvojiti (a i Toma isto) i bio je odličan meč, no on je (očito) osvojio više i zasluženo dobio. Šteta za njega da ne može odigrati tako u kontinuitetu, al mlad je, doći će.
Kosovac - Dremel, dvojica koji igraju toplo - hladno, takav bio i meč. Kad Kosovca nije išlo, Dremel dobijao, kad Dremela nije išlo, dobijao Kosovac Goco nije ubacio dva drajfa zadnja dva seta i jebat ga.
A onda elezovski dramaturški zaplet protiv Mije. nažalost, Elezu falio završni udarac. Dobijao je sve na pladnju jer ni Mijo nije sa travom na ti...ali Elez jednostavno nije bio dovoljno siguran da ulazi na fine lopte od softa kojeg ne pozna i na žalost relativno glatko povedu 4:2
A onda Goco rokne iznenađenje večeri. Odigrao je zbilja dobro, dosta toga mu je ušlo, al najvažnije, posve je ukrotio Tomin napad, sve je poštopao. S druge strane, Toma je očito pucao na tricu i sam je sebi stvorio pritisak. Puno je više griješio nego protiv mene i Eleza, a Goco je to majstorski iskoristio. No tome je kumovala i Gocina igra, nije davao Tomi da napadne, a kad i jest napao, poštopao ga je u bar 50% poena po 3-4 izmjene - dok Toma nebi pogriješio. Bravo za Gocu, izvrstan meč.
A onda ja protiv Mije
Bah. dobijam balone al sve griješim. softom kad vrati puno neugodnije nego ostali kolonijalci, lopta tone, felša, a kad to vratiš onda napada flah udarcem dosta brzim i dosta preciznim i sa bekenda i sa forhenda.
Muke po Drenu Ubio me prva dva seta (iako je dobio 11:9 oba, nisam bio ni blizu) U treči uđem agresivno (APP metoda) al radilo samo jedan ipo set. Kod 7:2 u četvrtom APP ne prolazi Čupanje živaca na razlikama, 3 set lopte s obje strane (prvo ja dvije na 10:8 pa onda on 3 pa ja zadnju koju i iskoristim za 13:15) slijedeći set isto. Dobro se krećem (+ izbjegavam zidove i plafon i čuvam reket :ninđa: ) al u roku keks me stigne i opet 10:8 al ovaj put preleti loptica dlaku iznad stola. Ho, ho, preokret i u meču i u partiji - 4:4.
Elez protiv Kosovca, Kosovac bolji al nestabilniji. Drama. No mogao bi ovdje opisat svaki Elezov meč Strpljivo gradi poen, savršeno uhvati protivnika na krivoj nozi, al ako ovaj slučajno vrati, završni udarac šteka.. No nije neki problem, tu je svejedno Elez u prednosti jer ne vraća se puno toga. No onda najlakšu loptu u setu profula
I kad se zalome takve 3-4 plus par prasica protivnika ko u zadnjem setu, ode partija
Šteta, jer je igrom zaslužio bar napravit jedinicu. Al očito je tragičar zadnja dva kola, sve gubi na guzove i poprilično na nes(p)retan način.
Parovi za bod, do izražaja dolazi nezgrapnost prostora. Dobro se držimo sa strane gdje plafon ne pada dole, al s druge se samo osvrćeš oćeš li polomit reket, slomit glavu ili zviznit suigrača. Fobija na kvadrat. Umalo strgah reket (jebena meka balsa) no srećom preživio I to pri servi. Naime, kao lijevak servirat sa desne strane forhendom (pendulum) se skoro naslanjaš na zid. Pokušao prodat flah servu i zabio reket u zid. Za dodatnu dramu i peh, to je bilo kod 10:8 za nas u četvrtom setu. Za još malo drame i peha, Toma u cjelovečernjoj maniri vrati tu servu prasicu o rub stola. A onda nakon ispitivanja cjelovitosti reketa, i slijedeću - prasica skoro na isto mjesto
No, bez obzira na milovanje sreće i prostor, mi smo ipak podbacili u parovima. Osobito ja. Opet na soft, al bome sam griješio i obični pimpl
Goco nije bio turbo, al bio je bolji od mene. A ja bi trebao kao vuć par
A ništa, sve skupa igrali smo kao ekipa (bez Č-a) bolje nego inače. No rezultat je izostao, zbog na momente inspirativne igre mladaca ali puno više zbog naših grešaka. No nije sramota. Momci kad se opuste mogu odigrat vrhunski. Najbolji dokaz je bod protiv Amaciza u punom sastavu. I evo, pobjeda protiv BKE. Svaka im čast, ako budu mogli odigrati kako su na momente igrali protiv nas, uz malo treninga mogu bit zbilja dobra momčad  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 18, 2012 1:54 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | Bio sam donji. |
Krivi forum.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|