20. liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
tomeck
Kontakt:

#361 Post Postao/la tomeck »

da, dobro smo igrali protiv pajceka....dobra su oni ekipa...malo nam je falilo sreće..sve u svemu zaslužena podjela bodova...i HVALA KURCU da nisam igral ni jedan meč u 5 JEBENIH SETOVA...sorry na izrazima... :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux:
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
tomeck
Kontakt:

#362 Post Postao/la tomeck »

da se igra još kolo ili dva stigli bi Drenovu 18 ligu po broju odgovora.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Saša

#363 Post Postao/la Saša »

Paceri poveli sa 5:3 konektira je ipak svoju sudbinu zapečatila prije ovog kola. Mirovinci i paceri ipak potvrđuju zasluženo drugo mjesto u 20. ligi usprkos porazu od HVIDRE-studenski grad koji će se morati dobro pomučiti protiv ericsona da dođu do trećeg mjesta. Na kraju kajeva i Tesla je u igri 3. mjesto
Let the force be with you
Vracko

#364 Post Postao/la Vracko »

dečki bilo mi je zadovoljstvo igrati sa svima vama, ovo sokaz druženje je odlično, posebno bi se zahvalio paceru Darku i cijeloj ekipi hvidre jer su mi ostali u najdražjem sjećanju :). Svima želim čestitati na pobjedima i porazima od mene :) i nadam se da ćemo se i dalje sredsti igrati mečeve, Svima sretno i lijepi pozdrav od Marka iz ekipe Uspon.
Saša

#365 Post Postao/la Saša »

tomeck je napisao/la:da, dobro smo igrali protiv pajceka....dobra su oni ekipa...malo nam je falilo sreće..sve u svemu zaslužena podjela bodova...i HVALA KURCU da nisam igral ni jedan meč u 5 JEBENIH SETOVA...sorry na izrazima... :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux: :lux:
Nema potrebe da se dereš Tomeck. Čestitke još jednom :s: ali be cool. Mislim da su prijenos pratili samo Vex i možda Franjo
Saša

#366 Post Postao/la Saša »

Vracko je napisao/la:dečki bilo mi je zadovoljstvo igrati sa svima vama, ovo sokaz druženje je odlično, posebno bi se zahvalio paceru Darku i cijeloj ekipi hvidre jer su mi ostali u najdražjem sjećanju :). Svima želim čestitati na pobjedima i porazima od mene :) i nadam se da ćemo se i dalje sredsti igrati mečeve, Svima sretno i lijepi pozdrav od Marka iz ekipe Uspon.
Lijepo si to sročio Marko. Mogu samo reći i tebi isto. Nadam se nekom prijateljskom meču do slijedeće lige da popravim igru protiv softa.
tomeck
Kontakt:

#367 Post Postao/la tomeck »

ne derem se nego ono thanks to my pimp....ku'š ono ne....happy sam zbog toga.... :lux: :lux:
Vex

#368 Post Postao/la Vex »

Drago mi je da sam naletio, pozdrav Franji :) Čestitke Usponu na super sezoni i dobroj zadnjoj tekmi. Nije lako Praščićima bod uzeti u grotlu Doma sportova :)
Vex out
Saša

#369 Post Postao/la Saša »

naravno Tomeck. Nemoj da te ja sputavam. I trebaš se radovati. Kapetanski si vodio svoju ekipu danas i maestralno si uplovio na treće mjeso sa Usponom. Čestitke. Trud se isplati. Samo tako naprijed.
tomeck
Kontakt:

#370 Post Postao/la tomeck »

Kak stoje mirovinci....
Saša

#371 Post Postao/la Saša »

sve ti piše
Saša

#372 Post Postao/la Saša »

Paceri remizirali sa konektirom. Konetktira se vratila i izvrsnom igrom u paru stigla do boda.

Saša over & out
Dren

#373 Post Postao/la Dren »

Oooo zabavno.
još ćete vi u petak i ugrabit drugo mjesto :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Lupulescu

#374 Post Postao/la Lupulescu »

Da mi je netko rekao prije Konektire da Darac i ja radimo dvicu i na kraju 5:5.. ali eto čuda da se dese..
Za svoju prvu sezonu u Sokazu prezadovoljan!
Sretno svima tko još igra do kraja tjedna :lux:
Pacer/pacemaker

#375 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

čestitam Saši u ime Pacera na odlično obavljenom poslu live streama :s: :s:
,a ujedno se ispričavam kaj je malo dugo čekal na rezultat,jbg počeli smo tek iza 20h,shit happends,cuga vredi bilo kad i bilo gdje :cerek: :pivo: :pivo: :pehar: :pehar: :pehar:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Pacer/pacemaker

#376 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Vracko je napisao/la:dečki bilo mi je zadovoljstvo igrati sa svima vama, ovo sokaz druženje je odlično, posebno bi se zahvalio paceru Darku i cijeloj ekipi hvidre jer su mi ostali u najdražjem sjećanju :). Svima želim čestitati na pobjedima i porazima od mene :) i nadam se da ćemo se i dalje sredsti igrati mečeve, Svima sretno i lijepi pozdrav od Marka iz ekipe Uspon.
Nebu valjda sve ostalo na uspomenama :confused: Mogli bi i nekaj zavrtit :zivili: :duplo: :kiss:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Saša

#377 Post Postao/la Saša »

mi smo za
Vracko

#378 Post Postao/la Vracko »

Paceru naravno da ćemo zavrtit :top: , uspomene su za p...e :D
Pacer/pacemaker

#379 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Tak je :top: ,a onda moremo dogovorit neku međudvorišnu prijateljsku,pa ko zgubi plaća ceh v bertiji ;) :lol:
tomeck
Kontakt:

#380 Post Postao/la tomeck »

:lol: :lol: :lol: stižemo Drenovu 18. ligu po broju POSTOVA !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :B: :B: :B:
Odgovorite