|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: uto svi 24, 2005 1:37 pm Naslov
: Re: Dvorane |
|
|
| Moover (napisa): | Kakva su vaša mišljenja o dvoranama u kojima se igra Sokaz?
Najbolja, najgora, najfora dvorana...
Prednosti, nedostaci, podloga, stolovi, osvjetljenje, temperatura, prostor....
p.s. bilo bi poželjno da napišete i ime ekipe koja igra u dvorani koju komentirate. |
Hej Moover evi ti jedan prijedlog za web, kao što postoji baza ekipa i baza igrača tako oformite i bazu dvorana.
Smatram da je ta evidencija iznimno korisna informacija pingač populaciji u Zagrebu jer se dvorane nude na kapaljku, hoću reć škvadra nema pojma da u susjednoj ulici imaju dvoranu, a i kako bi znali kada to nigdje ne piše i u njoj igraju dečki iz neke lijeve lige.
Što bi sve trebalo evidentirati uz svaku dvoranu?, što više informacija to bolje, na osnovu tih informacija bi se kasnije mogle i rangirati dvorane glasanjem i sl. po određenim kriterijima.
Nakon određenog vremena kada baza dvorana zaživi i dođe u zrelije godine ekipa koja dolazi na gostovanje već će unaprijed vidjeti u kojoj dvorani im suparnici stoluju (veza na webu ekipa-dvorana), pa mogu ponijeti vunene veste umjesto dresova ako vide da dvorana nema grijanje i sl., mogu obavijestiti prijatelje na forumu da dođu gledat kako će ih razbit i sl.
(napomena: za neke točke će trebati oformiti kriterij vrednovanja npr. /odlično, dobro, loše/ ili /1, 2, 3, 4, 5/ i slično)
Dakle predlažem:
OPĆENITO
- nekakav naziv dvorane (za lakše raspoznavanje)
- točna adresa dvorane
- kontakt telefon voditelja(fiksni, mobitel itd.)
- ime i prezime osobe za kontakt (jedne ili više)
- vlasništvo (društveno, privatno, javno itd.)
- naziv vlasnika
NAJAM
- da li postoji mogućnost unajmljivanja stolova za igranje
- slobodni termini za iznajmljivanje
- način iznajmljivanja (za tekući dan, sezonski itd)
- cijena najma (po satu, po sezoni itd)
OPREMA
- koliko stolova ima dvorana
- čiji su stolovi (proizvođač), koliko su stari, u kakvom su stanju
- kakvo je osvjetljenje
- kakav je pod (vrsta, opći dojam itd.)
- kakvo je grijanje u dvorani (prosječna temperatura zimi)
- kakvo je hlađenje (prosječna temperatura ljeti)
- kakav je sanitarni čvor (stanje wc-a, da li ima tuševe itd.)
- koliko cca gledalaca dvorana može primiti (ako se želi doći gledati neki meč)
- točne dimenzije oko stola za igranje i visina iznad stola
OSTALO
- uslužnost osoblja
- da li ima neki kafe u sklopu dvorane
- koje ekipe igraju sokaz mečeve u dvorani
- konačna ocjena kad se zbroje svi kriteriji |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2005 1:59 pm Naslov
|
|
| kemil (napisa): | | Hej Moover evi ti jedan prijedlog za web, kao što postoji baza ekipa i baza igrača tako oformite i bazu dvorana. |
Hajde Moover napravi taj web pa ćemo ga externo linkat sa Sokaza!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: uto svi 24, 2005 2:49 pm Naslov
: |
|
|
Ma ovdje se ne zna tko pije a tko plaća. Baš kao ni u našoj dvorani...
Kemil, nemam ti ja veze s tim, morat ćeš se obratit ib-u.  _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: uto svi 24, 2005 9:23 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | kemil (napisa): | | Hej Moover evi ti jedan prijedlog za web, kao što postoji baza ekipa i baza igrača tako oformite i bazu dvorana. |
Hajde Moover napravi taj web pa ćemo ga externo linkat sa Sokaza!  |
Kad sam rekao Moover zapravo sam mislio na cijelu ekipu, programera, savjetnike, više savjetnike ...
No dobro, Igore imaš prijedlog.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 25, 2005 12:17 am Naslov
|
|
| kemil (napisa): | Kad sam rekao Moover zapravo sam mislio na cijelu ekipu, programera, savjetnike, više savjetnike ...
Buahaha u našoj geekovskoj ekipi sam valjda ja zadnji koji želi imati status programera.
Kapetan da, svađanje oko termina isto da, viši savjetnik može, ali dežurni šmokljan nikad!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: sri svi 25, 2005 8:28 am Naslov
|
|
| kemil (napisa): |
Kad sam rekao Moover zapravo sam mislio na cijelu ekipu, programera, savjetnike, više savjetnike ...
Kemo, za to što bi ti htio, Bućo bi trebao mjesec dana da prikupi te podatke,a onda još toliko da to sve posloži na web-u!!!!
A čovjek još (UVIJEK) studira !! :
Nego, MI možemo na ovoj temi koju je Moover otvorio napisati za one dvorane za koje znamo, pa koga zanima neka si pogleda!!
Dobar je prijedlog da na stranicama bude popis dvorana u kojima se može odigrati npr. 1 sat za 10, 20, ili 30 kn pa do dvorana u kojima se plaća mjesečno korištenje. Time bi možda potakli ljudima, NEsokaz-ovcima, volju za rekreacijom!!
Molim mišljenje svih !!! _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|