| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pet svi 18, 2012 2:14 pm Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): |
Krivi forum.  |
jebo me pas, ako si ti normalan. Od cijelog posta to izvučeš ... Kako si mi ga šukno (ajd sad i ovo komentiraj u tom stilu ) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pet svi 18, 2012 2:55 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | Dren (napisa): | | Bio sam donji. |
Krivi forum.  |
ovo je jeb... kvalitetno  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pet svi 18, 2012 9:19 pm Naslov
|
|
ajde di su ti rezultati!!
ne da mi se refreshat više :-)
edit: ipak IC pokleknuo...A navijao sam za vas ;-)
ak budete raspoloženi, napišite mali info o meču...
sad se još čeka plankere... hoće li uspjet? _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub svi 19, 2012 1:28 pm Naslov
|
|
Eto, nabili su nas Rugvičani ... kada se vratim doma napisat ću ponešto o meču!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned svi 20, 2012 9:47 am Naslov
|
|
fali nam dosta bitan rezultat...Plankeri?
S obzirom da u pravilniku piše da se utakmice zadnjeg kola ne mogu odgoditi, zašto nema rezultata? Ne stigne se upisat? il ste izgubili pa nema ni volje ?
btw. pitanje za mjerodavne. Sad poveden raznoraznim događanjima malo proučavam pravilnik.
I evo, možda imamo situaciju u zadnjem kolu (nadam se da ne, ali...)
Htio bih razjasnit ovu jednu stavku:
"Utakmice posljednjeg kola ne mogu se odgoditi za slijedeci tjedan."
Ako se ipak utakmica zadnjeg kola odgodi koje su posljedice za ekipe koje su to napravile?
Ovaj članak:
"Momcad koja preda utakmicu bez borbe odnosno cijom krivnjom utakmica nije odigrana u posljednja tri kola momcadskog prvenstva kaznit ce se novcanom kaznom od 100 kuna i oduzimanjem pet bodova za svaku predanu utakmicu." ?
jer krivicom obje momčadi u zadnjem kolu nije odigrana utakmica, jel to znači da obje trebaju izgubit 5 bodova?
Ili se primjenjuje nešto drugo?
Dobro, najvjerojatnije se primjenjuje "nemojte to ponovit, ajd sad odma odigrajte" al me zanima tumačenje ove odredbe. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:10 am Naslov
|
|
Igramo danas.
Izvještaj večeras.
Razumijemo nestrpljenje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:15 am Naslov
|
|
Nadam se da ste se čuli s voditeljem prošli tjedan, i da je dopustio ovo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:17 am Naslov
|
|
| Joju je ovo druga tekma ovaj tjedan i nismo se mogli dogovoriti ništa prije danas. A to je još uvijek u ovom tjednu, ako se ne varam. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:21 am Naslov
|
|
Zapravo da, sori!
Procesiram u glavi kao odgodu jer kontam da je danas ponedjeljak, jer evo sjedim pred kompjuterom i chattam s Izraelcima kojima je radni tjedan počeo, pa tako i meni.
Al jasno je zašto su svi napeti (ova situacija je školski primjer zašto postoji pravilo u biltenu, što zbog vrha lige, što zbog dna), međutim igranje danas zbilja nije odgoda. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:23 am Naslov
|
|
sve 5!
I mi smo na iglama u sličnim situacijama, tako da te potpuno kužim. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:30 am Naslov
|
|
Ma mislim, ja nisam na iglama jer nije moja liga ni igrački ni voditeljski, al zadnjih dana sam eto dosta osjetljiv po tom pitanju (vidi pod 3. liga).  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned svi 20, 2012 11:28 am Naslov
|
|
| zvo (napisa): | Igramo danas.
Izvještaj večeras.
Razumijemo nestrpljenje. |
Mislio sam da se odigralo, jer se inače javljate kad igrate ili kad ste odigrali...a igranje u nedjelju baš nije uobičajeno.
Naravno da je napeto čekat taj rezultat, može svašta se desit; vi da budete 4ti, treći ili prvi, Jo Jo zadnji, 10ti ili ostanu u ligi kao 9ti. Znači dva moguća pehara i ispadanje za dva, odnosno 1 rang ili ostajanje u ligi - sve moguće u samo jednoj tekmi
Stoga želim vam dobru tekmu! bitna je objema ekipama, pa mislim da će bit jebeno napeto
Javite što prije, ili složite lajvstrim  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 20, 2012 11:47 am Naslov
|
|
| Koliko ja vidim, Jo-Jo opstaje kao 9. i s bodom, budući da je u trokutu TIO, Input i Jo-Jo najbolji (s remijem i pobjedom). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned svi 20, 2012 1:33 pm Naslov
|
|
istina
zaboravio sam da se stvara trokut :doh: pa pretpostavio da je Input ispred jo jo  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 9:43 pm Naslov
|
|
Ljudi ovo je bilo totalno dramatično.
Počeli smo u pet, a oko sedam smo pomislili da smo na pragu 16. lige, a onda je Željko izgubio od Kolarića a ja od Boškovića...
Idem upisat rezultat da ne zakasnim pa ću nastavit izvještaj! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:09 pm Naslov
|
|
Natamburali ste ih 1:0? Šta se događa?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:42 pm Naslov
|
|
Evo upisao sam rezultat!
Sad mogu nastaviti s izvještajem.
Dakle, iz odigranih tekmi i kretanja rezultata pojedinih mečeva se vidi da je gotovo svaki meč i za naše protivnike i za nas bio na rubu pobjede ili poraza.
Očito da je važnost susreta svima digla adrenalin do vrhunca.
Zaista se radilo o potpuno otvorenoj utakmici koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. A tako je puno toga bilo u "igri"!
U uvodnom komentru sam napisao da smo oko sedam bili na pragu 16. lige. To je istina, ali većina tih mečeva je bila totalno neizvjesna i da su ih dobili Jo-jovci ne bi bilo nezasluženo. Niti slučajno!
Negdje oko 8 je Željko dobio šesti poen za nas i konačno smo mogli početi slaviti! U isto vrijeme nam je bilo užasno žao Jo-jovaca koji su izvrsna ekipa i stražno nam je žao da su se našli u situaciji da ispadaju za dvije lige.
Evo ono što je svima na početku lige bilo potpuno nevjerojatno se dogodilo: momčad koja je došla iz 22. lige je osvojila 18.!!!
Ivana Knežević je u jednom trenutku rekla: "U 18. ste došli ko bedaci, a iz nje odlazite ko prvaci!"
Zgodno.
Želimo se u ovom trenutku zahvaliti svim našim sportskim prijateljima-suparnicima s kojima smo se upoznali ove sezone, na lijepim i uzbudljivim iskustvima koja ste nam priuštili. Mi smo bili spremni učiti od svih vas, jer nam je ovo prva godina Sokaza i vjerujemo da smo dosta toga i naučili i o igri i o Sokazu kao takvom, čokljanju, druženju i drugim lijepim stvarima u ovoj našoj 18. ligi.
Nedostajat će nam ovaj forum i naš Homer - Dren, kao i svi drugi forumaši.
Hvala svima koji su imali simpatije za nas i našu ekipu. Hvala svim dobronamjernim protivnicima na mnogim korisnim savjetima tijekom utakmica.
Svako dobro svima i vidimo se u nekim budućim tekmama i ligama. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zvo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:51 pm Naslov
|
|
Veliko hvala Rugvici koja nam je svojom pobjedom omogućila šansu za osvajanje lige.
Čestitamo vam na drugom mjestu i sretno u 17. ligi.
Isto tako čestitamo i Interkapitalu na trećem mjestu i na izvrsnoj borbi i pobjedničkom gardu cijelu sezonu. Želimo vam da jednom uspijete osvojiti neku ligu u kojoj ćete se tada natjecati.
Bili ste nam inspiracija u borbi za prvo mjesto. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
boskogary
|
Postano: pon svi 21, 2012 6:53 am Naslov
|
|
| zvo (napisa): | Veliko hvala Rugvici koja nam je svojom pobjedom omogućila šansu za osvajanje lige.
Čestitamo vam na drugom mjestu i sretno u 17. ligi.
Isto tako čestitamo i Interkapitalu na trećem mjestu i na izvrsnoj borbi i pobjedničkom gardu cijelu sezonu. Želimo vam da jednom uspijete osvojiti neku ligu u kojoj ćete se tada natjecati.
Bili ste nam inspiracija u borbi za prvo mjesto. | Hvala dečki na janjetini i pijači super je bilo!!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pon svi 21, 2012 8:24 am Naslov
|
|
Čestitke Plankeri.
Vrlo uzbudljivo prvenstvo na kraju  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|