NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3.liga proljeće 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: ned svi 20, 2012 9:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ček, zar ne ide tu ovo pravilo:
"Ako se momcadi sporazume o ishodu utakmice s ciljem da se jednom od protivnika stvore uvjeti
za osvajanje naslova prvaka SOKAZ-a, zauzimanjem takvog položaja na tablici koji mu
omogucava prelazak u višu ligu ili ga spašava od padanja u nižu ligu, kaznit ce se novcanom
kaznom od 250 kuna i oduzimanjem tri boda ili vracanjem u niži natjecateljski razred."

Dakle obje momčadi u 4ti razred ili 3 boda manje.
Imate vašu riječ protiv njihove, ispis poziva telefona, svjedoke...
Ne zbog toga da se sad probijete u 2.u ligu, već jednostavno da se kazni takav način postupanja, pa će onda i ostali razmislit hoće li se tako ponašat?
mixer

PostPostano: ned svi 20, 2012 9:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

svjedoci su mrtvi a ovi zivi su prebaceni na tajne lokacije.teleoperateri su u talu sa njima jee puno je to poziva.dren malo ranije l
eci i ne konzu
mirati cudne sastojke prije spavanja.a kad se probudis obavezno se umiti da dodjes sebi.ilo zelis biti inspektor draguljce pa da to ti istrazis
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod jr.

PostPostano: ned svi 20, 2012 10:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nekak mi se čini da se danas neko nije umio Pojma nemam
Burke

PostPostano: ned svi 20, 2012 10:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
zasto?? Beljenje Beljenje Evil Evil Beljenje

ja sam bas mislio da se smije dogovarati tekme kad si voditelj, pa kako bih ja inace ostajao u 2. ligi svih ovih godina....

Da, možda ste se zato i zahebavali čitave sezone jer si imao "asa u rukavu" Evil Zubo
Na sreću, vjerojatno ste znali ste da će Povratnici i Krapinske odigrati pošteno zadnje kolo, kao što je odigrala i Nabava protiv nas.
Ali za svaki slučaj, još nema rezultata između vas i Marca Pola (premda sam čuo kak je završilo) Evil Azdaja Ceka Rospija Vrag
Hehe, šala mala!! Niste vi takvi, jeldaaaa? Raspa nokte Beljenje2 ROFL
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned svi 20, 2012 10:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
nekak mi se čini da se danas neko nije umio Pojma nemam

Ili morti uopće nije ni lego...? Drunk Komp
[Vrh]
zacko

PostPostano: ned svi 20, 2012 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Ček, zar ne ide tu ovo pravilo:
"Ako se momcadi sporazume o ishodu utakmice s ciljem da se jednom od protivnika stvore uvjeti
za osvajanje naslova prvaka SOKAZ-a, zauzimanjem takvog položaja na tablici koji mu
omogucava prelazak u višu ligu ili ga spašava od padanja u nižu ligu, kaznit ce se novcanom
kaznom od 250 kuna i oduzimanjem tri boda ili vracanjem u niži natjecateljski razred."

Dakle obje momčadi u 4ti razred ili 3 boda manje.
Imate vašu riječ protiv njihove, ispis poziva telefona, svjedoke...
Ne zbog toga da se sad probijete u 2.u ligu, već jednostavno da se kazni takav način postupanja, pa će onda i ostali razmislit hoće li se tako ponašat?

Za takve odluke postoje nadležna tijela koja trebaju utvrditi nepravilnosti ili ih ne utvrditi.

Zapisnici zadnjeg kola još nisu stigli meni (voditelju lige) pa je i nemoguće odlučiti o bilo čemu. Sezona završava verifikacijom rezultata.
Upozoravam da rezultati upisani na net nisu službeni rezultati što oduvijek piše i u Biltenu.

Službeni rezultati lige su oni koje utvrdi voditelj lige na temelju dostavljenih zapisnika i na njegovu odluku postoji i pravo žalbe Disciplinskoj komisiji.
Sve to imamo lijepo uređeno u Pravilniku o natjecanju i Disciplinskom pravilniku.

Ja kao voditelj lige čitam forum, analiziram sve navode i verificirat ću rezultate lige na temelju činjenica kako ih ja utvrdim nakon što dobijem sve zapisnike. Neki mi još uvijek kasne pa za sada nisam u mogućnosti sve utvrditi.

Slučajno sam fiškal pa ću svoju verifikaciju rezultata znati i obrazložiti.
Toliko od mene kao voditelja ove lige.

Nakon verifikacije obavijestit ću cijenjene forumaše o konačnim rezultatima ove lige i poretku na kraju.
Toliko od mene! Smile

PS.
Javio sam se sada jer su zapisnici već u pošti i putuju . Cheer
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned svi 20, 2012 11:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

čini se da bi mogtlo biti nekih novih momenata glede konačne tablice 3. lige... Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Lin Chi Na

PostPostano: ned svi 20, 2012 4:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni se čini da je cila ova 3. liga jedna velika namještaljka. čast izuzetcima, ali ja bi sve to pod jednu veeeliku kaznu! Mad
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned svi 20, 2012 5:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Službeni rezultati lige su oni koje utvrdi voditelj lige na temelju dostavljenih zapisnika i na njegovu odluku postoji i pravo žalbe Disciplinskoj komisiji.

Ja kao voditelj lige čitam forum, analiziram sve navode i verificirat ću rezultate lige na temelju činjenica kako ih ja utvrdim nakon što dobijem sve zapisnike. Neki mi još uvijek kasne pa za sada nisam u mogućnosti sve utvrditi.

Slučajno sam fiškal pa ću svoju verifikaciju rezultata znati i obrazložiti.
Toliko od mene kao voditelja ove lige.

Nakon verifikacije obavijestit ću cijenjene forumaše o konačnim rezultatima ove lige i poretku na kraju.
Toliko od mene! Smile

Naprijed Zacko, sredi ti ovaj čušpajz kad već drugi ne mogu!
Juhuu Juhuu Cheer
[Vrh]
Matko

PostPostano: ned svi 20, 2012 8:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zameli smo sve tragove. game over. zacko, ne obaziri se na lažne dojave. sve je bilo čisto. ko suza. u prašini.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: ned svi 20, 2012 9:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I onda će mi netko reći da ne treba napisati ime i prezime svatko tko se logira na forum, ma možeš misliti. Pfff

Nema te na popisu u biltenu, sorry, ne treba te biti ni na forumu.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet svi 24, 2012 8:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I, kad će se znati rasplet sapunice Confused
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 24, 2012 12:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
I, kad će se znati rasplet sapunice Confused

Mislim da se nadaš nečemu što se neće dogoditi. ..
ukoliko je utakmica Vodovod Elektre i Kristal Tomića odigrana nema tehnički nikakvog kršenja pravila. Nigdje ne piše u kakvom sastavu netko mora doći na utakmicu nego samo da to moraju biti igrači koji su uredno prijavljeni. I to je sve...

Onaj navodni prijedlog koji se spominje (zacko kao fiškal to najbolje zna) treba dokazati. Čini mi se da je to nemoguće...

prema tome...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zacko

PostPostano: čet svi 24, 2012 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki, da samo znaš kolki ljudi su završili u zatvoru samo na temelju dokaznog sredstva zvanog svjedočenje! Smile

To govorim općenito. To je inače jedno od najjačih dokaznih sredstva. Odmah iza materijalnih dokaza.

Tako da si tu u krivu.
Najčešće u recimo kaznenim djelima sa drogom i postoji samo to dokazno sredstvo. Ne misliš valjda da uvijek nađu pola kile droge kod svakog dilera. Najčešće ga neko cinka (konzument) pa onda krene ispitivanje ostalih svjedoka. Pa se onda to lijepo sve skupa poveže u jednu logičnu cjelinu koja je teško oboriva. Cheer

A što se tiče raspleta 3. lige kao što rekoh kada bude vrijeme (uskoro) cijenjeni forumaši će sve saznati. Wink
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 24, 2012 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Koki, da samo znaš kolki ljudi su završili u zatvoru samo na temelju dokaznog sredstva zvanog svjedočenje! Smile

To govorim općenito. To je inače jedno od najjačih dokaznih sredstva. Odmah iza materijalnih dokaza.

Tako da si tu u krivu.
Najčešće u recimo kaznenim djelima sa drogom i postoji samo to dokazno sredstvo. Ne misliš valjda da uvijek nađu pola kile droge kod svakog dilera. Najčešće ga neko cinka (konzument) pa onda krene ispitivanje ostalih svjedoka. Pa se onda to lijepo sve skupa poveže u jednu logičnu cjelinu koja je teško oboriva. Cheer

A što se tiče raspleta 3. lige kao što rekoh kada bude vrijeme (uskoro) cijenjeni forumaši će sve saznati. Wink

je točno...
Pitanje je jedino tko bi to trebao svjedočiti?

Ovako stoji stvar...

jedna strana su momci iz Utrina a druga Vodovod Elektra. Momci iz JT tvrde da su dobili "nemoralnu ponudu" u smislu dodatnog angažmana ekipe VE protiv Tomića a da zauvrat dobiju bodove natrag od Utrina slijedeče sezone na što ovi nisu pristali.
Na to VE dolazi na utakmicu u sastavu u kakvom dolazi i gubi...

Ko je taj nepristrani koji bi trebao svjedočiti i što bi trebao svjedočiti? Netko ko je čuo ponudu?

Nemam ništa protiv da se tjera pravda ali nekakvo sumljivo svjedočenje koje bi bilo kao vjerodostojno mi se čini kao presedan koji u budućnosti može dovesti do lova na vještice. Misliš da je problem da se udrže 2 ili 3 momčadi i "svjedoče" protiv neke u namjeri da joj naškode?

nemam nikakvog interesa pa mislim da mogu nepristrano sagledat situaciju. tehničke povrede pravila nema. Utakmica je odigrana u skladu sa pravilima...
[Vrh]
zacko

PostPostano: čet svi 24, 2012 4:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kao što sam i prije rekao govorio sam općenito o svjedočenju a ne o ovoj utakmici.
Cheer
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet svi 24, 2012 4:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nemam ni ja dokaz da je VE prošle sezone izgubila zadnje kolo protiv samo 2 igrača Operatora, pa se poslije napisalo da je pobjedila, znam da nisam smio gledati tekmu.
Zanimljivo da se stalno ista ekipa spominje.

Ove sezone sam u 4. ligi čuo o plaćanju večera za bodove, koje su vjerojatno koštale DUGO SELO ispadanja za 2 lige, itd.

Ali to su sve samo "sposobni" ljudi, a ne sportaši.

Meni će uvijek biti veće zadovoljstvo odigrati sa poštenim ljudima iz DUGOG SELA ili SAMOBORA, npr.
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 24, 2012 4:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Nemam ni ja dokaz da je VE prošle sezone izgubila zadnje kolo protiv samo 2 igrača Operatora, pa se poslije napisalo da je pobjedila, znam da nisam smio gledati tekmu.
Zanimljivo da se stalno ista ekipa spominje.

Ove sezone sam u 4. ligi čuo o plaćanju večera za bodove, koje su vjerojatno koštale DUGO SELO ispadanja za 2 lige, itd.

Ali to su sve samo "sposobni" ljudi, a ne sportaši.

Meni će uvijek biti veće zadovoljstvo odigrati sa poštenim ljudima iz DUGOG SELA ili SAMOBORA, npr.

To je drugo pitanje...
Mogu ti reć samo jednu stvar. U životu ti sve na kraju, na neki naopaki način, dođe na svoje. ili što bi narod reko "Svaka rit dođe na šekret".. Wink
[Vrh]
Norrin

PostPostano: čet svi 24, 2012 5:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bez brige, i ja sam optimist po prirodi. Smile
Doći će brže ako će se više pisati o ovakvim Poop ROFL
[Vrh]
zacko

PostPostano: čet svi 24, 2012 5:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U potpunosti se slažem sa Norrinom! Klanja se

Ne bi se smjeli zadovoljiti odgovorom: "To je tako i tu se ništa ne može."

Ako se već neke stvari ne mogu dokazati kao što je ta utakmica zadnjeg kola onda nek se bar ukaže na takve stvari i ljude.

Možda im bude bar neugodno! Beljenje
Makar sumnjam i u to.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 6 / 10.

Forum(o)Bir: