SOKAZ forum
3.liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
upravo to. bez obzira kakav rasplet bio, mi smo napravili ono sto nam je bio cilj: tu na forumu smo jasno rekli tko je napravio i sto je napravio, pa nek ljudi citaju.zacko je napisao/la: Ako se već neke stvari ne mogu dokazati kao što je ta utakmica zadnjeg kola onda nek se bar ukaže na takve stvari i ljude.
Ja nisam čuo al sam pročitao!
Budući da sam jučer na turniru već rekao nekim ljudima koje je zanimalo evo i cijenjenim forumašima informacija.
" Na temelju članka 17. Pravilnika o natjecanjima SOKAZ-a donosi se odluka
I. Utakmica 10. kola Sokaza-sezona Proljeće 2012. između momčadi Zagrebačke ceste - Atelje Kristal Tomić registrira se rezultatom 0:10 za obje momčadi.
II. Momčadima Zagrebačke ceste i Atelje Kristal Tomić oduzimaju se 3 (tri) boda u sezoni Proljeće 2012. te se kažnjavaju novčanom kaznom od 100 kuna svaka."
Ovo je naravno samo prvostupanjska odluka. Ona je podrobno pisano obrazložena. Poslana je zainteresiranim momčadima te se na nju imaju pravo žaliti Disciplinskoj komisiji.
Tako da se još uvijek nezna konačan poredak 3. lige.
Zna se samo poredak prema voditelju lige.
Tko želi nek računa.
Budući da sam jučer na turniru već rekao nekim ljudima koje je zanimalo evo i cijenjenim forumašima informacija.
" Na temelju članka 17. Pravilnika o natjecanjima SOKAZ-a donosi se odluka
I. Utakmica 10. kola Sokaza-sezona Proljeće 2012. između momčadi Zagrebačke ceste - Atelje Kristal Tomić registrira se rezultatom 0:10 za obje momčadi.
II. Momčadima Zagrebačke ceste i Atelje Kristal Tomić oduzimaju se 3 (tri) boda u sezoni Proljeće 2012. te se kažnjavaju novčanom kaznom od 100 kuna svaka."
Ovo je naravno samo prvostupanjska odluka. Ona je podrobno pisano obrazložena. Poslana je zainteresiranim momčadima te se na nju imaju pravo žaliti Disciplinskoj komisiji.
Tako da se još uvijek nezna konačan poredak 3. lige.
Zna se samo poredak prema voditelju lige.
Tko želi nek računa.
inace, igrac zagrebackih cesta i gore potpisani voditelj lige su se sreli u preckom na dan kad su navodno ceste igrale tekmu s ateljeom u sv. klari.
zbog vise stvari je ocito da tekma nije odigrana, tako da cisto sumnjam da ce se uopce zaliti disciplinskoj komisiji (200 kn bacenih u vjetar), osim ako ne misle i tamo nesto smuljati.
volio bih misliti da se to ne moze dogoditi.
zbog vise stvari je ocito da tekma nije odigrana, tako da cisto sumnjam da ce se uopce zaliti disciplinskoj komisiji (200 kn bacenih u vjetar), osim ako ne misle i tamo nesto smuljati.
volio bih misliti da se to ne moze dogoditi.
a kaje voditelju trebalo 3 tj da se sjeti koga je s.reo u preckom.to je opet rekla kazala.zanima me da li ce i voditelj 4 lige biti sankcioniran zato kaje doustio odigravanje
11 kola prije 9.dajte bar budute principijelni.branite jedni druge na bazi prijateljstava a ne argumenata.ovah nas satro voditelj se nije udostojio ni oglasiti a kamoli nesto drugo.
11 kola prije 9.dajte bar budute principijelni.branite jedni druge na bazi prijateljstava a ne argumenata.ovah nas satro voditelj se nije udostojio ni oglasiti a kamoli nesto drugo.
koliko sam jucer cuo, voditelj se "sjetio" koga je vidio u preckom cim mu je stigao zapisnik sa te tekme. prije toga nije mogao sluzbeno reagirati.
inace, voditelj je zaduzen da pazi na regularnost prvenstva, a voditelj je svojim ocima (i s ljudima koji su jos bili s njima u preckom) vidio tog igraca i pricao s njim.
sto je tu tocno rekla kazala?
stvari se rjesavaju argumentima. po prijateljskoj bazi i uz pomoc janjetine stvari rjesavaju atelje, ceste, vodovod i ostali.
kakve veze ima voditelj 4. lige s ovim svim?
inace, voditelj je zaduzen da pazi na regularnost prvenstva, a voditelj je svojim ocima (i s ljudima koji su jos bili s njima u preckom) vidio tog igraca i pricao s njim.
sto je tu tocno rekla kazala?
stvari se rjesavaju argumentima. po prijateljskoj bazi i uz pomoc janjetine stvari rjesavaju atelje, ceste, vodovod i ostali.
kakve veze ima voditelj 4. lige s ovim svim?
Tebi očito ništa nije jasno (kakva pobogu 3 tjedna!?- odluka je otišla dan poslije zaprimanja zapisnika).mixer je napisao/la:a kaje voditelju trebalo 3 tj da se sjeti koga je s.reo u preckom.to je opet rekla kazala.zanima me da li ce i voditelj 4 lige biti sankcioniran zato kaje doustio odigravanje
Kakve veze ima voditelj 4. lige sa voditeljem 3. lige!?
Ja fakat ne vidim ko tu koga brani? I kakvog to prijateljstva!?
Ako imaš problema sa voditeljem 4. lige imaš njegov broj u Biltenu pa mu se obrati. Očito čovjek nije prijavljen na ovaj forum. Ili se javi tehničkom voditelju Sokaz-a ako ne možeš doći do svojeg voditelja.
To su ti nadležne instance za tvoje primjedbe.
A ne lupat po temi treće lige i prozivat nekog ko sa tim nema nikakve veze.
pricam generalno a ne samo o 3 ligi.ti priicas o zapisniku a tekma odigrana prije 15 dana.a to kaj si se ti tek sad oglasio to valjda dosta dovori o radu voditelja.ali valjda smo mi u krizi srednjih godina pa se ne sjecamo.kad se pocelo pisati
o tome.lako je sad prati ruke od svega.ako ste ih uhvatili sa dukama u pekmezu kakva jebena kazna od 100 kuna izbacite ih 5 liga i oplite po djepu ili ne kenjajte da provodite pravdu
o tome.lako je sad prati ruke od svega.ako ste ih uhvatili sa dukama u pekmezu kakva jebena kazna od 100 kuna izbacite ih 5 liga i oplite po djepu ili ne kenjajte da provodite pravdu
O, Bože!mixer je napisao/la:pricam generalno a ne samo o 3 ligi.ti priicas o zapisniku a tekma odigrana prije 15 dana.a to kaj si se ti tek sad oglasio to valjda dosta dovori o radu voditelja.ali valjda smo mi u krizi srednjih godina pa se ne sjecamo.kad se pocelo pisati
Samo da ti pokažem koliko su ti argumenti bedasti!
Utakmica je odigrana odnosno trebala biti odigrana (jer nije) 15.05. (znači od danas 13 dana). Zapisnik koji je jedini službeni dokument mi je stigao 21.05. što bi bilo sukladno pravilima da je utakmica odigrana (poslano u roku od 48 sata). Odluka je poslana zainteresiranim momčadima 22.05. Ovdje sam je napisao tek kad sam bio siguran da su je momčadi primile (jučer) i da im teče rok za žalbu Disciplinskoj komisiji.
Kazne su određene Pravilnikom o natjecanju a ne mogu je voditelji određivati odoka kao što bi ti očito htio. Postoji ti inače jedna maxima koja se uči na prvoj godini prava a glasi: " Nullum crimen nulla poena sine lege." Slobodno ju ukucaj na google pa ti možda bude jasnije kaj sam htio reć.
Također ti postoji i određena procedura prilikom svakog postupanja odnosno donošenja odluke. Sigurno si čuo za izraz vladavina prava iliti pravna država.
Ne bi vjerovao to ti vrijedi u svakom segmentu života - kad pređeš kao pješak preko crvenog, kad se tvoj pesek da prostiš posere di ne treba pa te kazni komunalni redar, kad bezrazložno jedan dan ne dođeš na posao itd..., pa bi trebala vrijedit i u Sokazu ako netko prevari, zmulja ili slično.
Na internetu se naravno o tome pisalo odmah kada je rezultat došao na net. Još jedanput napominjem-Mixer samo za tebe- da rezultati na internetu nisu službeni rezulatati!
Eto!
Ako imaš još kakvu primjedbu ja ti onda stvarno neznam pomoći. Izlazi iz mojeg djelokruga i profesije!
vama se najlakše praviti naivnima .interesantno kako se odmah svi nađu za odg ali s vama je borba neinteresantna jer stalno zakopavate glavu u pijesak i pravite se toše.kompas je čudna stvarčica nije uvijek sve onako kako kompas pokazuje.dok se svi slažete nikad od vas konstruktivna kritika.sad očekujem malo pljuvanja jer to vam super ide ali očigledno vas malo previše ima .inače sretno u 3 ligi jer kako stvari stoje možda ni 2 nije nadohvat
a zacko jesi cuo onu i na plotu piše P pa se netko uvijel zajebe.kaj kad ti u žalbi napišu joj SORY nismo igrali taj dan nego iza dan.koji je pravni lijek za zabunio sam se u datumu i sve tvoje teorije padnu u vodu očeš onda ići po prečkom i pitati jeli možda i taj dan netko od njih igrao.nije da ih branim nego želim ukazati na apsurdnost takvih odluka.pošto si ti stručna osoba sad se ne zajebavam nego ozbiljno pitam kaj je sa situacijom kad nema rezultata 3 tj a ni zapisnika također.kad nađem na googlu o plotu napisaću na latinskom da i ti razumiješ
Čuj!
Ako očekuješ da ja kritiziram voditelja 3. lige teško buš to doživel!
Nemam psihičkih problema te vrste da sam sa sobom razgovaram i kritiziram se. Bar kolko ja znam!
Kolko ja znam kompas je tehničko pomagalo i trebao bi pokazivat stalno isto. Ako drukčije pokazuje to je znak da je pokvaren.
Ne bi volio imati takav kompas koji krivo pokazuje.
Očito ti takve preferiraš.
Meni još uvijek zapravo nije jasno koga ti to konstruktivno kritiziraš!?
Voditelje općenito, mene kao voditelja 3. lige ili kritiziraš generalno ovaj svjetski poredak?
Konstruktivnosti moram priznat baš i nisam vidio.
I ova zadnja rečenica mi nije baš jasna. Al očito slabije kopčam.
Kome sretno u trećoj ligi!? Meni, Izri, Ib il nekom trećem?
Ako se malo zbrojiš svi navedeni bi sljedeće godine trebali igrat u 2. ligi!
Naravno ako ova odluka ostane na snazi.
Ja igram u 2. ligi u svakom slučaju pa mi tako nije jasno kako mi je nadomak!? Prije bi rekao da mi je u rukama!
Ako očekuješ da ja kritiziram voditelja 3. lige teško buš to doživel!
Nemam psihičkih problema te vrste da sam sa sobom razgovaram i kritiziram se. Bar kolko ja znam!
Kolko ja znam kompas je tehničko pomagalo i trebao bi pokazivat stalno isto. Ako drukčije pokazuje to je znak da je pokvaren.
Ne bi volio imati takav kompas koji krivo pokazuje.
Očito ti takve preferiraš.
Meni još uvijek zapravo nije jasno koga ti to konstruktivno kritiziraš!?
Voditelje općenito, mene kao voditelja 3. lige ili kritiziraš generalno ovaj svjetski poredak?
Konstruktivnosti moram priznat baš i nisam vidio.
I ova zadnja rečenica mi nije baš jasna. Al očito slabije kopčam.
Kome sretno u trećoj ligi!? Meni, Izri, Ib il nekom trećem?
Ako se malo zbrojiš svi navedeni bi sljedeće godine trebali igrat u 2. ligi!
Naravno ako ova odluka ostane na snazi.
Ja igram u 2. ligi u svakom slučaju pa mi tako nije jasno kako mi je nadomak!? Prije bi rekao da mi je u rukama!
Stvarno nisam razumio pa bi molio na latinskom.mixer je napisao/la:a zacko jesi cuo onu i na plotu piše P pa se netko uvijel zajebe.kaj kad ti u žalbi napišu joj SORY nismo igrali taj dan nego iza dan.koji je pravni lijek za zabunio sam se u datumu i sve tvoje teorije padnu u vodu očeš onda ići po prečkom i pitati jeli možda i taj dan netko od njih igrao.nije da ih branim nego želim ukazati na apsurdnost takvih odluka.pošto si ti stručna osoba sad se ne zajebavam nego ozbiljno pitam kaj je sa situacijom kad nema rezultata 3 tj a ni zapisnika također.kad nađem na googlu o plotu napisaću na latinskom da i ti razumiješ
A kaj se tiče ove odluke i njene apsurdnosti moram reć da je po tebi onda svaka odluka apsurdna sama po sebi.
Inače, sudovi ti donose takve odluke svakodnevno. Čak i sam puno manje argumenata i dokaza.
Kad bi priznali ove tvoje argumente da mogu mijenjat svoje tvrdnje kak se neko sjeti onda nijedna odluka nebi opstala.
Pa ipak neki ljudi završe i po zatvorima. Sigurno nisu rekli-da ja sam prodavao drogu, ja sam je silovao, ja sam namjestio utakmicu itd...
Al dobro. Slažem se da je glupo da ja sad tebe učim kak sve to funkcionira kad nisi te struke.
Al mi onda nije jasno zakaj sereš i petljaš se u nekaj o čemu nemaš pojma.
Ak si ti doktor ja ti sigurno neću počet filozofirat kak da operiraš. Ne bi se usudio. Malo bi mi ipak bilo previše.
PS.
Ovo sa kašnjenjem zapisnika mora riješit tvoj voditelj lige. I za to postoje sankcije u Pravilniku o natjecanju i ja se zalažem da se samo njega i držimo. Znači po meni bi trebao kazniti. Neznam napamet kolko točno al pročitaj si Pravilnik. Tam sigurno piše.
O bože,bože.........
Za pojedince bi trebalo uvesti dozvole za pristup netu, kako ne bi mogli izažavati javno svoje mišljenje!
Žacko svaka čast,nadam se da ćeš poslužiti kao primer ostalim voditeljima liga koji misle da im je jedina obaveza puko skupljanje zapisnika!(da ne bi izvukli krivo iz konteksta,ne svima, nego pojedincima)

Za pojedince bi trebalo uvesti dozvole za pristup netu, kako ne bi mogli izažavati javno svoje mišljenje!
Žacko svaka čast,nadam se da ćeš poslužiti kao primer ostalim voditeljima liga koji misle da im je jedina obaveza puko skupljanje zapisnika!(da ne bi izvukli krivo iz konteksta,ne svima, nego pojedincima)
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!