NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Gdje kupiti gume

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DAMIR 1

PostPostano: čet vel 23, 2012 10:50 pm    Naslov : Gdje kupiti gume Citirajte i odgovorite

Molim vas dali netko zna gdje se mogu kupiti gume Haifu Shark ii
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: pet vel 24, 2012 12:06 am    Naslov : Haifu Shark II Citirajte i odgovorite

Kod mene 095/8165-851.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DAMIR 1

PostPostano: sub vel 25, 2012 12:30 am    Naslov : Re: Haifu Shark II Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Kod mene 095/8165-851.

Zanima me debljina 2.1 crvena
Vidio sam da imate Frendship
zanimaju me 726 super fx i fokus 2 i 3 koje su bolje gume tj. da su relativno brze dobra kontrola i da su relativno dobre za spin.
hvala.
[Vrh]
geek

PostPostano: sub vel 25, 2012 4:45 am    Naslov : Gume Citirajte i odgovorite

Molim Vas nazovite me na mob. ili mi dajte broj svog mob.-a. Ne mogu Vam sve to pisati. Koja je guma bolja, a koja lošija, ovisi o tome što želite od nje, kakvu tehniku imate, koje drvo, da li je za BH ili FH ...

LP
Mladen
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DAMIR 1

PostPostano: sub ožu 03, 2012 11:06 pm    Naslov : Re: Gume Citirajte i odgovorite

Nazvat ću vas nije mi hitno za te gume jer bi to uzeo za sina, nego mi recite za beken volim pimplati ali znam i udariti beken ( kod pimplanja da je neugodna za protivnika)i da mogu dobro primiti servu koju gumu preporučujete ( malo mekšu ne tvrdu) isto tako za FH brza i dobar spin. Šta mislite dali bi za beken odgovarala DHS Hurricane 3.
[Vrh]
drda

PostPostano: ned ožu 04, 2012 9:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e damire lijepo ti je čovjek napisao da ga nazoveš
tebi neće pomoći ni geek ni gume
problem je u drugome Cekicem po glavi
Laughing Laughing
[Vrh]
keko

PostPostano: čet lip 14, 2012 10:43 pm    Naslov : Re: Gume Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Molim Vas nazovite me na mob. ili mi dajte broj svog mob.-a. Ne mogu Vam sve to pisati. Koja je guma bolja, a koja lošija, ovisi o tome što želite od nje, kakvu tehniku imate, koje drvo, da li je za BH ili FH ...

LP
Mladen

protiv Drageca (Šurbeka)koji igra s kuhinjskom daskom, nemaš šanse ni s najboljim drvetom ni s najboljim matrijalima na planeti.....što je pjesnik želio reči?
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet lip 15, 2012 12:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eh.
pjesnik je htio reći da su sve gume dobre, ali da ne odgovaraju sve svakome. Odabir gume ovisi o tome što želiš od nje i uvelike ovisi o stilu igre. Dodatno drvo na koje se lijepi dosta utjeće na karakteristike gume (recimo ekstra brzo drvo sa ekstra brzom gumom će ti dati bombu u rukama, al će kontrola biti loša...to naravno ne znači da je guma ili drvo loše, ili da neće odgovarati nekome tko ima savršenu tehniku)

Čudi me da osoba koja se poziva na Dragu ne kuži te stvari?!? Pojma nemam
keko

PostPostano: pet lip 15, 2012 7:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma sve je ok Dren samo sam htel reč da treba puno radit i u tom radu pronaći sebe i ono kaj ti najviše odgovara......

osobno poznam neke igrače (a vjerujem i mnogi drugi) koji ludo mijenjaju drvo i matrijale valjda misleći da će isti sam proradit a zapravo je igrač uvijek faktor broj 1.....
[Vrh]
ecwashere

PostPostano: sub lip 16, 2012 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam jedan od "mnogih drugih" - kupio i priobao sigurno desetak guma i 4 drveta, mučio se godinu i pol dana, potrošio 600, 700 eura, ali nije mi žao, jer sam znao da će dobitna kombinacija sigurno doći - i došla je! Sada sam konačno zadovoljan, dečki mi kažu da sam sigurno 30% jači igrač sada nego prije, što potvrđuju i rezultati sa nekad uspješnijim igračima.

Naravno da je sve u glavi, rukama i nogama, ali sada sam potpuno siguran da je i u kombinaciji dvije gume i drveta.

Ova kombinacija koju sada koristim dala mi je apsolutno bolju servu, štop (kontrolu) i kontru. Ja nisam vrhunski igrač (moja razina igre je negdje između 3. i 4. hrvatske ligaške razine, nivoa (2. i 3. liga). Konačno sam zadovoljan, jer sada uvjerljivo dobijam igrače s kojima sam nekad bio na "li-la", a tko je bolji, bolji je...
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: sub lip 16, 2012 12:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bavim se aktivno (rekreativno) stolnim tenisom nešto malo više od godinu dana. Promjenih putem zamjene i polovne robe 6-7 drva i dvadesetak guma (nisam puno potrošio jer prodajem kako mi nešto ne treba). Ono što sam do sada skontao je da su ipak važniji glava, ruke i noge nego oprema. Recimo u odnosu 75 : 25 posto.
No za tih 25 posto koji često znače razliku između pjesme i muke ili pobjede i poraza, vrijedi se potruditi.
Osobno, izuzetno mi je zabavno mjenjati rekete i sa svakim otkrijem nešto novo i svakom se prilagođavam. Vjerujem da mi to pomaže da napredujem igrački. S nekim drvima i gumama mi ide bolje pa te čuvam, neki mi ne leže pa te mjenjam ili prodam. Čovjek koji se drži istog reketa 10 godina, za mene je pomalo nemaštovit (ne kažem da me ne bi razbio). Smile Trenutno sam na jednom legendarnom srednje tvrdom all+ drvetu sa mekim gumama i to mi odgovara. No, nema šanse da stanem. Kako vrijeme bude išlo, vjerujem da će mi trebati nešto brža inačica (vjerovatno baš tog drveta) i gume sa malo tvrđom spužvom. U međuvremenu se ne libim uzeti u ruke bilo što pa čak i reket od 10 kuna koji ima travu na sebi. To mi malo zezne koncepciju, ali prilagodim se i igram. Kada uzmem svoj normalni reket, opet mi je čudno no zabavim se vraćanjem nišanskih sprava na staro (ne treba mi puno).
I tako se vraški zabavim... Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
keko

PostPostano: sub lip 16, 2012 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

apsolutno se slažem i to je to ....no ima "igrača" koji prije nego su pronašli sebe žele pronači reket......mislim da se razumijemo! Very Happy
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned lip 17, 2012 3:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

englezi imaju i naziv za takve - EJ (Equipment Junkie Very Happy)
keko

PostPostano: sri lip 20, 2012 9:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
englezi imaju i naziv za takve - EJ (Equipment Junkie Very Happy)
Very Happy
[Vrh]
Jopi

PostPostano: sub kol 11, 2012 11:18 am    Naslov : Nešto tipa Speedy S/L Citirajte i odgovorite

Bok,

Nisam već dugo kupovao gume niti se baš kužim u to, želio bih novu crvenu za BH. Do sada sam na BH imao Speedy S/L. Može li mi netko preporučiti nešto slično tome?

+ kakvo mi za to treba ljepilo, mislim da imam samo ono staro.

Ako može nešto novo do 100 kn, super.

Hvala i pozdrav,

David
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir: