NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dvije iste ili različite gume

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Obi-wan

PostPostano: ned srp 29, 2012 4:26 pm    Naslov : Dvije iste ili različite gume Citirajte i odgovorite

Kažu ljudi da nitko ne igra isto forhend i bekhend pa zato ne treba imati ni dvije iste gume. Različita debljina spužve, različita vrsta ili čak backside na jednoj strani, a trava na drugoj.
Osobno sam do sada zaključio da meni upravo najbolje pašu dvije iste gume sa istom debljinom spužve.
Dvije Coppa Tagore 2.0mm na Yasaka extra drvetu (što je dosta mekana postavka), omogućavaju mi izuzetan nivo kontrole što forhenda što bekhenda. Ogroman broj lopti mi završava na stolu, doduše ne igram protiv nekih jakih protivnika. U slučaju da moje lopte vraćene na sol postanu uglavnom prespore i bezopasne, spreman sam preći na nešto brže drvo ili gume (no vrlo slično ovome što imam).

Kakva su vaša razmišljanja? Koristite li iste i različite gume? Ako su različite nije li vam previše komplikovana potraga? Stvara li vam se ponekad zabuna kod udaranja u smislu - Uh, kako je ova sad odbila!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: ned srp 29, 2012 10:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

neki ljudi imaju skroz drukciji koncept igre s bekendom i forhendom, npr. bekend samo pimpl i blok, a forhend skoro sve spin.

dok potpuno ne izgradis svoj stil i kazes "ovako igram i od toga ne odstupam" nema ti smisla previse filozofirati i kombinirati.

ja volim imati ako ne iste, bar slicne gume na forhendu i bekendu. jos kao klinac sam uvijek igrao s 2 srivera pa valjda navika od tad, nekako se najprirodnije i najvise "svoj" osjecam kad mi nema velike razlike izmedju forhend i bekend gume.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: pon srp 30, 2012 8:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
kao klinac sam uvijek igrao s 2 srivera

Pa klinac ne igra s dva srajvera Confused Confused Rolling Eyes a i ak ti je on uzor Ajooj Bonk! Zvrko Zubo

nego ...pusti ti pingač ...drž se ti onog s fejsa .... Cice Thumbs up Zubo
tomeck

PostPostano: pon srp 30, 2012 9:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prije 2 mjeseca na nagovor trenerice, skinuli smo sa forhenda RAKZA 7 SOFT 1.8 i stavili YASAKA PB-1 (napadački soft), a na bekendu je ostala rakza 7 soft.
Od tada % forhend ulaza je porasao sa cca 50% na skoro 90%, što zbog moje pokretljivosti što zbog načina držanja reketa za forhend ulaz (otvorenije držanje), koji se za SOFT pokazao kao dobro tj. idealno.
Sve u svemu mi smo i pre zadovoljni promjenom i rezultatom.
EUROPE HERE I COME !!!!
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pon srp 30, 2012 11:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ruga se Ruga se odustala trenerica od vaseg forhend spina
tomeck

PostPostano: uto srp 31, 2012 6:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Ruga se Ruga se odustala trenerica od vaseg forhend spina

Znaš Jura, razlika između "WANNA BE TRENERA" i trenera koji su školovani i iza sebe imaju rezultate je ta, što ovi drugi vide i znaju prepoznati što bi kojem igraču više odgovaralo od guma, materijala....etc.
Još kad se radi o osbama s 80% invaliditetom, tada stručnost i školovanost, dolaze do izražaja.

Bio sam kratak kako bi ti to mogao shvatiti, premda.....
zacko

PostPostano: uto srp 31, 2012 9:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Big gun
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: uto srp 31, 2012 11:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ja se slazem sa tvojom trenericom, izmedju ostalog i miljac vam je svima htio polijepiti materijale! Meni zanima samo kako te uspjela nagovoriti da skines svoju omiljenu rakzu7 sa FHa. Da podsjetim kako si s njom postao drzavni prvak (mislim na gumu, ne na trenericu, iako opet recenica stoji)

Jedino ne shvacam ove tvoje trenerske usporedbe, i kako je uopce doslo do njih... Topic je o gumama, kao i moj komentar...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.