| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: sub ruj 08, 2012 9:40 pm Naslov
: |
|
|
Petre, pa o čemu ti pričaš??? Jel se Dornrnglanz sjaji? - ako se sjaji ajmo je zabranit! Fale ti pipci na travi? - zabranjena je! Trava ti je previše "neugodna" - zabranjena je! Jel se Neubauer posvađao sa "Bossom"? - ajmo sve njegove trave zabranit! Nemogu povuć drugi spin - fenirana je! To su najčešći izrazi pojedinaca nakon poraza. Uglavnom ako imaš bilo kakav materijal nevalja i gotovo. Što se tiće "normalnih" guma, po pravilima gume moraju bit odrezane točno po mjeri reketa (a ne da vire 2-3mm ili još češće da fali do 1 cm gume na drvu), na gumi nesmije bit nikakvih oštećenja (niti jedna ogrebotinica), želim prije tekme račun da je guma kupljena unutar tjedan dana (zadržana trenutna tvornička svojstva), a o tjuniranju i speed gluu da i nepričam.
Pa dajte ljudi kakve su to gluposti? Gdje mi to igramo? čokljajjjjj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedam se
|
Postano: ned ruj 09, 2012 6:01 am Naslov
|
|
| nije to tako jednostavno. NE RADI SE O MATERIJALU NEGO O MORALU. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
varispin
|
Postano: ned ruj 09, 2012 7:50 pm Naslov
|
|
| D-Tech (napisa): | | Jel se Dornrnglanz sjaji? - ako se sjaji ajmo je zabranit! Fale ti pipci na travi? - zabranjena je! Trava ti je previše "neugodna" - zabranjena je! Jel se Neubauer posvađao sa "Bossom"? - ajmo sve njegove trave zabranit! Nemogu povuć drugi spin - fenirana je! |
Upravo to se događa svakodnevno - drugorazrednim igračima sve smeta i prema njihovom treba zabraniti sve što ima pipce. Revoltiran takvim ponašanjem osjetio sam potrebu da se uključim u raspravu. Dok s druge strane, od nekoliko ponajboljih igrača Sokaza nikada nisam čuo da se žale na nekakav materijal. _________________ BTY Innerforce ZLF
FH: Tenergy 80 1,9mm
BH: Globe 889 0,6mm |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedam se
|
Postano: ned ruj 09, 2012 7:54 pm Naslov
|
|
| meni smetaju igrači koji dobro igraju.bilo bo dobro zabraniti im igrati.ima i drugih sportova. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: ned ruj 09, 2012 11:35 pm Naslov
|
|
HHmmmmm mora da Vam Zole nešto prišapne
Ma tak mi se .ebe kaj ko igra i s čim igra... SOKAZ rekreativna liga treba težiti privlačenju čim više raznovrsnijih igrača, uživanju u pingaću nas koji učimo sa JUTJUBA , no dobro i vas koji ste naučeni, no pa kaj sad , a dal budemo ljepili sa DRVOFIKSOM ili PEKLI gume u MIKROVALKI to je tak manje bitno...
A sad najbitnije : " Čudi me da ovi visoko pozicionirani igrači se ne bune toliko ( ako se i bune pa nek igraju profi stolni tenis ionak mnogi iz boljih SOKAZ liga mogu igrati ako ne 1-u onda 2-gu ili ti 3-ću HR ligu), a kaj nama čokljavcima znači dozvoljeno il nedozvoljeno ?? " MJENE JE GLIH SEGLIH ! ( Meni je svejedno )
Jest priden 16-ega na Prečko zes svajo DAWEI gumico, natjunirano zes GUMILEJZINGON v 5 slojev, i bekend SRIVER FX gumico staro 5 lejt, premazano zes SUNČAVEN WOLEN ( te maren nagwaset da je mažen sake kejden baren ankrat će ne većkrat, a sjaje se aaaaaaauuuuuuuu.... ko žinska ret na murje (Vrsar) ko je lepu pačrnewa i premazana zes wolen za sunčajni) pa da videšte kok se vrti, ko MAŠINA KO NA CENTRIFUGO OBRNE  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|