|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: pet ruj 07, 2012 12:47 pm Naslov
: Vikend turniri - ljeto 2012. |
|
|
Dragi SOKAZ-ovci i ŠČOKLJAZ-ovci (kako se tko osjeća), od sutra nam počinju opet vikend turniri!
Nadam se da se vidimo u Prečkom u što većem broju, barem da bude više nas koji , nego koji nas vrebaju i ...
Lijep pozdrav svima i do čokljanja!
A u međuvremenu sam i ja postao čokljo, tako da me je malo , ali proći će me čim prvog protivnika sčokljam!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: pet ruj 07, 2012 1:06 pm Naslov
: |
|
|
nenadjebiv si sa svojim slikovnim komentarima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet ruj 07, 2012 1:13 pm Naslov
|
|
... hvala ti, majstore , čujem da će slijedeće subote biti puno čokljvaca , a da ih najviše ima u nekoj ekipi iz 14. lige , ima li tu istine?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: pet ruj 07, 2012 1:28 pm Naslov
|
|
tako sam i ja nešto čuo, ali mislim da će samo jedan čokljavac igrati, jer su ostala dvojica odsutna (sebe ne ubrajam u čokljavce ), ali i onaj jedan šta će doći vrijedi bar za par regularnih čokljavaca!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ruj 07, 2012 1:57 pm Naslov
|
|
ubra san da si ubra da san ubra da si me ubra
fakat ste jaki  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ruj 08, 2012 9:34 am Naslov
|
|
Ima kakvih info iz preckog turnir 18-22 lige...koliko igraca...? _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub ruj 08, 2012 5:54 pm Naslov
|
|
9 skupina, 36 igrača.
brojčano podbačaj, kvalitativno, pun pogodak - tko god se pojavio imao je šta za pokazat.
turnir je osvojio Pavličić iz Audio sustava, posve zasluženo. Poslije skupine, s obzirom na ranking dobio je (gotovo najteže) momka iz 22. lige koji do sad nije imao poraza u sokaz ligama 3:2, 15:13 peti set, a onda naredao 5.og (mene) 2.og (Čanadi) i 1.og (Nevidal) nositelja za prvo mjesto.
Simptomatično, momak je izgubio od sva 4 prvi set. Ali svaka mu čast na prilagođavanju i čitanju tuđe igre - poslije tog prvog seta, sve nas je dobio igrom na strane na kojima smo najlošiji. Kapa do poda za to
Doduše, i Danijel je dobro čitao njegovu igru i u finalu ga jako dobro držao, al štaš, 7 mečeva za redom za našeg majstora je jedno 4 meča previše
Po meni on i Mikloška (igrao polufinale) u odnosu na prošlu godinu najveći napredak, naravno uz pobjednika kojem ovim putem još jednom iskreno čestitam.
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ruj 08, 2012 6:58 pm Naslov
|
|
Evo informacija!
Igrača 36, 9 grupa. Očekivao sam više igrača, baš i nije neka cifra... , ali moram priznati da je turnir bio izvrstan, ne pamtim ikada da je bilo tako izjednačeno i neizvjesno.
Turnir je osvojio Davor Pavličić, u finalu je pobijedio Daniela Nevidala 3:2 iako je gubio 0:1 i 1:2. Potpuno zasluženo, dečko je zaista imao zahtjevan ždrijeb... u 1/8 finala je dobio Cvitaša 15:13 u 5. setu, u 1/4 finala Bilanovića 3:1, u 1/2 finala Čanadija također 3:1... , a uvijek je gubio prvi set... ma Pavličić je totalna legenda!
Nevidal je u 1/2 finalu dobio Miklošku 3:1. U 1/4 finalu je Nevidal dobio Bogovića 15:13 u 5. setu, a Mikloška Raića 3:0. Čanadi je jedva dobio 3:2 protiv... zaboravih čovjeku prezime... , ima dečko travuljagu i dobar je!
Ja sam u 1/8 finala ščokljan od Bilanovića 11:8 u 5. setu, istukao me i sada se moram vaditi na još jačem turniru, u slijedeću subotu, 14.-17. liga!
Toliko od mene!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ruj 08, 2012 7:04 pm Naslov
|
|
Svakako, najveće čestitke Pavličiću, očito je vrlo ozbiljno shvatio stolni tenis... Nevidal je odigrao sjajno, ali kao što moj krvnik sensei Bilanović reče, nekoliko mečeva previše za njega. Nema on tu kondiciju, dva puta je igrao od zadnjeg kola do danas, inače sumnjam da bi izgubio ovo finale, ali meč koji je dobio protiv Bogovića u 1/4 finalu s 15:13 u 5. setu mogao je lako i izgubiti... , svi su tamo gdje im je i mjesto!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub ruj 08, 2012 7:35 pm Naslov
|
|
osim tebe
ja sam fakat zasrao naš opaki master plan (tm)
trebao sam biti prvi u skupini, dobit miklošku i raiča, a ti plišića i pavličića (uvjeren sam da bi ga ti šćokljo livadom) i onda polufinale BKE - Intercapital odnosno Paradžik-Čanadi, Bilanović-Nevidal, pa koga briga ko igra finale.
Oke dobit Miklošku i Raiča i Pavličića nije baš lako, al plan je bio fakat dobar.
Šteta  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ruj 15, 2012 5:27 pm Naslov
|
|
Bogme se i danas odigrao odličan turnir , Škreblin je u finalu dobio Ivicu Ivičeka 3:1. U 1/2 finalu je Škreba izbacio odličnog Borisa Kosovca, a Iviček je dobio 15-godišnjeg Dominika Kormana 11:6 u 5. setu ... a što reći, Korman je zvijerski napredovao u igri , a ako se ne zove i preziva Dominik Korman, onda sasvim sigurno ZABIJMIAKOMOŽEŠ SVEĆUTIVRATITI!
Ma mali puca i topspinove kako se sjeti , fakat je proigrao odlično, trebalo bi ga ubuduće izbjegavati kao vraga !
U 1/4 finalu je Škreba izbacio Krnićokljavca , Korman Murvaja (koji je mene mlatnuo 11:8 u 5. setu ), Iviček i Kosovac su izbacili Bajtu i Konečnog, mislim da je tako bilo.
Sve u svemu, Škreba je opet bio za sve druge .
Nadam se da će naš sveprisutni ib što prije "učokljat" rezultate na net , da mi siroti koji smo igrali ove turnire ne živimo u neznanju ...
Inače, pohvaljujem organizatore turnira kao i uvjete u areni Prečko , naime pod svih sedam stolova na donjoj etaži stavljena je nova podloga (teraflex) , a bogme više nema niti Piđa na nebu iznad Prečkog, Piđe su se preselile drugdje i nema više bombardiranja od strane gore pomenutih
Hajde, ib, baci se na posao  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub ruj 15, 2012 9:00 pm Naslov
|
|
Č je izbacio Bajtu u 1/8 finala, 3:0 u setovima
Č nam ponovno jaše
Mene je Čivić junački sčokljo, šteta što nisam imao sape, bar bi mu koji set zgrabio, ovako 0:3 gadno izgleda...al gotovo svejedno, kad bi me Dominik rastavio na sve bitne proste faktore, 2,3,5,7,11. :matematićar:  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: sub ruj 15, 2012 9:42 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | | U 1/4 finalu je Škreba izbacio Krnićokljavca |
Pravo kažeš Petre, danas sam se iskaza ko pravi čokljavac. I mogu ti reći da je jako uspješna metoda, ČOKLJANJE! To odsan definitivno počinjem upotrebljavati više u igri  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: ned ruj 16, 2012 5:40 pm Naslov
|
|
| Zna li netko danasnje rezultate? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned ruj 16, 2012 6:03 pm Naslov
|
|
Čokljo izgubio furiozno u četvrtfinalu; kažu igro ko lud.
Naredao Konečnog u skupini (igrao polufinale kasnije s M.Kunićem), Pavlačića u 1/8finala 3:1 i izgubio od Šuta koji je u finalu izgubio od Marija Kunića.
Ostali 1/4finalisti zapamtio jedino Turka. Ostalu trojicu 1/4 finalista nisam popamtio, bijah pozitivno šokirat rezultatom našeg čoklje.
Kuniću čestitke na osvojenom turniru a posebno Čoklji i ovim putem sve ćestitke na prezentiranoj igri
uz prigodni hit iz prošle godine:
http://www.youtube.com/watch?v=p7mCsDMkUPw&feature=related
(obratiti pažnju na kvalitetan tekst i virtuoznu izvedbu ) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned ruj 16, 2012 6:13 pm Naslov
|
|
Apropo gore pomenutog "hita" , Dren ščokljo si me do kostiju! . Ovo je puuuno gore od onoga što si me nabio u prošlu subotu ...
Nemam snage više ovo komentirati , nije mi lako
Današnji rezultati; u finalu je Mario Kunić pobijedio Turka 3:1, izvrstan i doista super atraktivan meč, kakvog su prva dva nositelja turnira i trebali odigrati!
U 1/2 finalu je M. Kunić pobijedio Josipa Šuta 3:1, a Turk Konečnog 3:0. U 1/4 finala je Mario Kunić dobio Jakopeca, Konečni je dobio Darka Kunića, Turk je dobio Đivića, a Šut je s 3:1 mene ... jbg, fakat sam ostavio kosti oko stola , ali bolje od ovoga nikako nije išlo , mislim da je već i ovo fantastično postignuće, obzirom da sam u 1/8 finala uspio dobiti Dražena Pavlačića jedva s 3:2, a Josip Šut je ščokljo Škreblina 3:1 .
Bilo je samo 9 grupa i 35 igrača, dosta jakih igrača nije došlo igrati, valjda će doći u slijedeću subotu na još jači turnir (6.-9. liga).
Nakon turnira smo ostali i malo zarundali s vlasnikom birtije u dvorani , pijanci (Intercapital i Ivanec) s gazdom!
Inače, u areni Prečko je postavljen novi teraflex, otvorena je birtija u kojoj su Pan, Žuja i Žujini radleri sve po 10 kuna , a smije se i pušiti... , tako da je ugođaj izvrstan!
Na 1/2 finalu i finalu nas je sigurno bilo preko dvadesetak gledatelja, izvrsno, ma super! 
Zadnja promjena: 55; ned ruj 16, 2012 6:33 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned ruj 16, 2012 6:31 pm Naslov
|
|
Takve stvari dobijaš na mail kad si na čudnim mailing listama
Al moram reč da na stih "Leđa su mu šira od ormara, teško onom 'ko mu problem stvara" sam riknuo  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned ruj 16, 2012 6:34 pm Naslov
|
|
I ja!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ARENA PREČKO
Pridružen/a: 16. 09. 2012. (18:43:15) Postovi: 2 Lokacija: Zagreb, Prečko, Shoping centar
|
Postano: ned ruj 16, 2012 7:16 pm Naslov
|
|
Hvala svim ljudima kaj su danas bili na turniru i oprostili mi stare pogreške u vođenju dvorane Oni koji su prigovarali i blatili me na ovom forumu nažalost su imali pravo Ali danas je bilo prekrasno, zanimljivi mečevi, krasni ljudi i na kraju dobar provod Tako će biti i ubuduće Neki nisu ostali jer ne vjeruju u pozitivne promjene, ali, potrudit ću se da razuvjerim nevjernike. Uglavnom, dvorana je obnovljena, a ja kao gazda ću je ubuduće sam voditi, uz, naravno, pomoć moga vjernog psa Krune Dođite i uvjerite se u pozitivne promjene i vjerujte mi, bit će te za to nagrađeni Pozdrav svim sokazovcima!!!! Dođite iduću subotu i nedjelju na turnir, spremam neka iznenađenja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned ruj 16, 2012 9:32 pm Naslov
|
|
Važi, legendo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|