Vikend turniri - ljeto 2012.

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Zole000

#21 Post Postao/la Zole000 »

Zaista dobar turnir od 10-13 lige.
Hvala 55 na pohvalama meni i Mariju za finale. Mogu reći preslika meča u 11-oj ligi. Super Marijo može da vrti od jutra do sutra :s:
Ja sam pa tak malo preokrugli :lol: da bi se hital po terafleksu.
Čestitke još jednom dečkima sa KOLAJNAMA :top:
Pa se vidimo ak se bu dalo na turnamente od 6-9 e lige !
Lipi pozdrav čokljavi moj 55 ! ;)
ib
Site Admin
Kontakt:

#22 Post Postao/la ib »

55 je napisao/la:Inače, u areni Prečko je postavljen novi teraflex, otvorena je birtija u kojoj su Pan, Žuja i Žujini radleri sve po 10 kuna :potrckanko: , a smije se i pušiti... :frajer:
:top: :top: :flop:
Dren

#23 Post Postao/la Dren »

a jbtga, tako je vama nepušačima - ako imaš jednog u ekipi koji puši uglavnom će se otić u birc u kojem se puši...ako ima jedan u ekipi koji ne puši uglavnom ga se neće ništa ni pitat :(
Nije fer, al nažalost tako funkcionira.

Sad, situacija da se puši oko šanka u Prečkom mi je automatski bila alarmantna, al apsolutno nije smetalo u igri. Sad jel to do dobre klimatizacije, do toga što iz respekta se za vrijeme igre skoro i nije pušilo :s: il jer jednostavno ljudi nisu skužili da se može pušit tamo, nemam pojma.
Ako dođe do toga da se tamo na turnirima ili treninzima počne pušit toliko da će smetati igračima i ja sam protiv, iako i sam čiburim.
Sad treba vidit kako će to u buduće izgledat.
Dakako da će bit onih koji će pizdit i čim vide kutiju cigareta na stolu i onih koji će tvrdit da "ovolika količina dima odgovara svim igračima jer loptica ostavlja trag kroz zadimljeni zrak po kojem je puno lakše čitat rotaciju", al vjerujem da će se doć do nekog razumnog kompromisa gdje neće biti zakinuti ni nepušaći a ni pušaći koji požele zapalit jednu max dvije dok gledaju meč sa šanka.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#24 Post Postao/la ib »

Dren je napisao/la:a jbtga, tako je vama nepušačima - ako imaš jednog u ekipi koji puši uglavnom će se otić u birc u kojem se puši...ako ima jedan u ekipi koji ne puši uglavnom ga se neće ništa ni pitat :(
Nije fer, al nažalost tako funkcionira.
ne baš, jedno su birtije, drugo dvorane.

ako na turniru u domu sportova imaš jednoga koji ne puši i njih sto koji puše, šta misliš oće li netko zapalit uz arenu? :confused:

al vidjet ćemo, aj, neću puno grintat dok ne vidim hoće li mi smetat.
55

#25 Post Postao/la 55 »

Ma možda sam krivo ili nedovoljno objasnio :brukica: ... pušenje NIJE dozvoljeno uz samu arenu :nono: , koliko sam vidio pušenje je bilo dopušteno isključivo uz šank i onaj prvi red stolova do šanka. Ja za stolom nisam niti osjetio dim od cigareta, svejedno bi bilo poželjno da se u :frajer: ne pretjeruje...
Meni je drago da se može zapaliti i popiti piva, a da se može paralelno s time i gledati mečeve :pivo: :wow: :zivili: , ali sve dok igračima za stolom ne smeta... ipak prvenstvo važnosti dajem sportskom značenju arene Prečko, a ne onom drugom :pivo: :frajer: :drunk:
Meni nije smetalo, vidjet ćemo kako će biti dalje :ne zna: ... postiglo se to da je puno gledatelja ostalo pratiti turnir do samoga kraja! :top: :lux: :pobjeda:
55

#26 Post Postao/la 55 »

Zole000 je napisao/la:Zaista dobar turnir od 10-13 lige.
Hvala 55 na pohvalama meni i Mariju za finale. Mogu reći preslika meča u 11-oj ligi. Super Marijo može da vrti od jutra do sutra :s:
Ja sam pa tak malo preokrugli :lol: da bi se hital po terafleksu.
Čestitke još jednom dečkima sa KOLAJNAMA :top:
Pa se vidimo ak se bu dalo na turnamente od 6-9 e lige !
Lipi pozdrav čokljavi moj 55 ! ;)
Nema na čemu, dobri moj čokljo :rofl: :rofl: ... (ja njemu kažem da je čokljo :facepalm: :brukica: ), finale je bilo prava poslastica, fakat ste ga obojica i zaslužili :top: ... malo mi je žao što sam ispao ovako s turnira :iwstupid: , više bih volio da smo se mi našli pa da si me ti odčokljo s terena put šanka! :lol: :lol:
U svakom slučaju, bude li sve kako treba vidimo se na slijedećem turniru u subotu (6.-9. liga), pa ćemo :pingic: i :pivo: koliko hoćeš... Ti ne-ja da, jer ću vjerovatno odmah ispasti pa će biti više vremena za takve aktivnosti! :zubo:
Dobro mi ostaj, lipi moj Zole000! :w: Iako ti je želja velika i iskrena ipak još uvijek nisi niti Č od čokljavca! :lol: :lol: :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#27 Post Postao/la ib »

Šjor profešur, izbrisao sam vam post tamo na rezultatima da ne dupliram. :fucka:
Uglavnom:

REZULTATI

KVALIFICIRANI

:usama:
Hvala svima na izvještajima, i isprike na čekanju. :fulir:
Dren

#28 Post Postao/la Dren »

ae evo pogledao rezultate, krvave borbe u svim ligama.
Al imam jedno pitanje:
kako se određuje tko ide direktno u osminu finala a tko u razigravanje u šesnaestinu?

Naime, 14 do 17 liga, 11 grupa. U 16tinu ždrijebana 2 prvoplasirana a direktno prolazi drugoplasirani iz 11te grupe. Ja sam živio u uvjerenju da se ždrijebaju svi drugi pa ako ne ostaje na kraju 16 igrača onda i prvoplasirani iz grupa počevši odzada dok se ne ispuni uvjet od 16 preostalih.
(u slučaju ovog turnira 10 prvoplasiranih iz prvih 10 liga, razigrava 11drugoplasiranih +prvoplasirani iz grupe 11 =12/2 = 6 što daje 10+6 = 16. S tim da 11plasirani igra s drugoplasiranim iz prve grupe jer je zmija sustavom tamo najlošije rangiran drugi nositelj)

Sad očito je da je neki drugi princip na snazi pa me zanima koji.

Naravno da pitam jer je mene ovako starog i umornog iako sam bio prvi u grupi dohvatilo da igram 16tinu i izgubim, pa tražim opravdanja :rofl: :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#29 Post Postao/la ib »

Evo pogledao i moram priznat da ni meni nije najjasnije, i ja bi to malo drugačije izveo :zubo:
Morat ćeš pitat vodstvo natjecanja. :)
55

#30 Post Postao/la 55 »

Auuuuuu :wow: ... pa ovdje je napravljen totalni zaheb :zmaj: ... Ovo još nikada nisam vidio :nene: ; dakle iz grupe 9 prvoplasirani i drugoplasirani Krnićokljavac i Ćivićokljavac igraju 1/16 finala, iz grupe 10 prvoplasirani i drugoplasirani sensei Bilanović i Šćepanović također igraju obojica 1/16 finala, a iz grupe 11 prvoplasirani i drugoplasirani čokljavi ja :mirko: i Filip Kosovac idemo obojica izravno u 1/8 finala :nene: :nene: :nene: ... e tu je nastala gadna pogreška, i Krnić i Bilanović kao prvi u grupi idu u 1/16 finala, a Filip Kosovac kao drugi u grupi izravno u 1/8 finala, a ima puno manje bodova od sve četvorice gore navedenih... :misli: :lud: :brukica: ... ovo fakat još nikada do sada nisam vidio i nije mi jasno :ne zna: .
Sensei, trebao si odmah provjeriti kod zapisničkog stola je li to stvarno trebalo biti tako, jer niti jedna racionalna mogućnost mi ne pada na um... :cursing: :darkevil: :ljut: :rospija: :visi:
Zole000

#31 Post Postao/la Zole000 »

55 je napisao/la:Dobro mi ostaj, lipi moj Zole000! :w: Iako ti je želja velika i iskrena ipak još uvijek nisi niti Č od čokljavca! :lol: :lol: :lol:
Eh, :rolleyes: Sad još nisam al ak dobim još koju kilicu :lol: moral bum razmislit o travi ( svježoj ili sušenoj ) samo ne original :B: . E tad bum onda super čokljo, koji je zamjenil bekend ("fiju" udarac )za ono nešto strano s čim se uvalja nekom stranom :rofl: :rofl:
Zole000

#32 Post Postao/la Zole000 »

55 je napisao/la:Auuuuuu :wow: ... pa ovdje je napravljen totalni zaheb :zmaj: ... Ovo još nikada nisam vidio :nene: ; dakle iz grupe 9 prvoplasirani i drugoplasirani Krnićokljavac i Ćivićokljavac igraju 1/16 finala, iz grupe 10 prvoplasirani i drugoplasirani sensei Bilanović i Šćepanović također igraju obojica 1/16 finala, a iz grupe 11 prvoplasirani i drugoplasirani čokljavi ja :mirko: i Filip Kosovac idemo obojica izravno u 1/8 finala :nene: :nene: :nene: ... e tu je nastala gadna pogreška, i Krnić i Bilanović kao prvi u grupi idu u 1/16 finala, a Filip Kosovac kao drugi u grupi izravno u 1/8 finala, a ima puno manje bodova od sve četvorice gore navedenih... :misli: :lud: :brukica: ... ovo fakat još nikada do sada nisam vidio i nije mi jasno :ne zna: .
Sensei, trebao si odmah provjeriti kod zapisničkog stola je li to stvarno trebalo biti tako, jer niti jedna racionalna mogućnost mi ne pada na um... :cursing: :darkevil: :ljut: :rospija: :visi:
A rekal sam ja gosponu Damiru da se neda radit i pit pivkana prek stola za šankom :pivo: Hah , kaj je tu je :uzid: i idemo dalje ... :lux:
Dren

#33 Post Postao/la Dren »

Ma nije mi bed, em sam zasluženo izgubio, em fakat nisam imao snage :zubo: em jebemu ako hoću igrat osminu finala onda bi zbilja trebao dobit Čivićokljavca - daklem nisam ni zaslužio.
A s obzirom na prikazanu igru, samo bi ispao u osmini umjesto u šesnaestini :rofl:

Samo me zanimalo kako je izvedeno to ždrijebanje. Očito da se potkrala greška...al tko radi taj i griješi a Damir bome jako rijetko :s: :s: :s:
Hahaha možda je Zole na pravom tragu :D
Zole000

#34 Post Postao/la Zole000 »

Dren je napisao/la:Samo me zanimalo kako je izvedeno to ždrijebanje. Očito da se potkrala greška...al tko radi taj i griješi a Damir bome jako rijetko :s: :s: :s: Hahaha možda je Zole na pravom tragu :D
Istina, Damire :s: :s:.
Zole = Nik Praskaton... Kombiniram: D. se meškolji na stolici, uzavrela atmosfera, super mečevi na sve strane, odjednom osjeća žeđ. Polako, ali sigurnim korakom odlazi do šanka, naručuje :pivo: i onda :duplo:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Al kak bilo kome zameriti, pogotovo gosponu D. kad bez njega nebi bilo isto :hero:
Spin
Kontakt:

#35 Post Postao/la Spin »

.. da, s obzirom da me se spomenulo, pa da se i javim ;)

U ova dva turnira napravio sam 4 pobjede i 4 poraza uz izrazito ružnu igru :rofl:
Odnosno, do povoljnog rezultata dođeš kada nadigraš protivnika, ili kada mu uništiš igru.
(Igrači sa materijalima su klasični predstavnici ubijača protivnikove igre, barem u ovim višim ligama)
Drugo, da uništiš protivnikov poen trebaš duplo manje energije nego da osvojiš svoj :E:

A u subotu je krivo bilo što smo opet bili u grupama koje čekaju sat i više da nastupe,
ohladio sam se i odigrao sve mečeve bez energije i takva igra je jedina preostala ako nisam želio glatko gubiti ..

Iako se ovako sa manje energije postižu isti ili bolji rezultati vraćam se svom stilu čim mi se vrati forma :)

Ono što je meni lijepa igra je ono što prezentiraju Škreba ili recimo Kosovac (Boris), našlo bi ih se još, ..,
a čokljavce treba znati sčokljati .. :top:
Zole000

#36 Post Postao/la Zole000 »

Spin je napisao/la:...Ono što je meni lijepa igra je ono što prezentiraju Škreba ili recimo Kosovac (Boris), našlo bi ih se još, ..,
a čokljavce treba znati sčokljati .. :top:
Tak si to fino napisal:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: , sad kad Škreba to pročita treniral bu 3 puta na dan :top: :top:

A čokljavce :lol: :lol: :lol: :hihihi: :hihihi: :hihihi: :hihihi: :hihihi:
55

#37 Post Postao/la 55 »

Ma koji su to čokljavci? :cursing: :ljut: :darkevil: ... Ja takve ne poznajem! :lol: :lol: :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#38 Post Postao/la ib »

Misterij ždrijeba riješen!
Vidio sam se s Damirom, i (naravno da) nije bilo pogreške. :) :s:

Objašnjenje je sljedeće:

Ima 11 grupa => prolaze 22 igrača => ždrijeb je na 32.

10 praznih mjesta se raspoređuje na prvih 8 nositelja, a zadnja dva "iksa" ne idu po zmiji od kraja (kako sam ja mislio), već prema priručniku ITTF-a.
Koga zanima, stranica br. 15 i prva tablica, ždrijeb na 32 (drugi po redu, treći stupac ukupno), pozicije pod slovom B (byes). Znači, prazna mjesta ("iksevi") broj 9 i 10 idu na treće i trideseto mjesto ždrijeba (blizu prvog i drugog nositelja, odnosno idu na njihove protivnike, koji su time slobodni u 1/16 finala. To su na turniru bili Filip Kosovac i Paradžik.)

Znači, "ikseve" smo riješili.

Ostaje još objasnit zašto je Filip Kosovac bio slobodan prvo kolo kao drugoplasiran, a Dren i Živac kao prvoplasirani morali u šesnaestinu:

Ždrijebanje kao pojam ne poznaje zmiju, već su mu nositelji 3-4, 5-8 i 9-16 ravnopravni. Na našem turniru od 11 grupa, pobjednici prvih 8 grupa su prvih osam nositelja (jer su nositelji grupa slagani po rangu), dok su prvaci grupa 9, 10 i 11 u istom "košu" s još nekom petoricom drugoplasiranih (bilo kojom, tu nije bilo rangiranja), te oni čine nositelje 9-16.

Zbog toga su prvaci zadnje tri grupe mogli završiti bilo gdje u ždrijebu na pozicijama nositelja 9-16. Pa je tako Petar ispao pri dnu gdje je onaj "iks" (objašnjeno gore), a Dren i Živac na pozicijama gdje nije "iks" (a to su sve osim pozicije gore kod Škreblina, gdje je uletio Filip Kosovac).

Tako su sva trojica prvoplasiranih junaka imali jednaku šansu za dobiti protivnika u šesnaestini finala, kao i petorica drugoplasiranih. A protivnika je bilo šest.
Pa je ispalo da su protivnike dobila dvojica (od tri) prvoplasirana, te četvorica (od pet) drugoplasiranih. Paradžik i Filip Kosovac su bili pošteđeni ispadanja u 1/16 finala, ali su kao "nagradu" dobili mečeve s prva dva nositelja turnira.

Jedini dodatni uvjet pri smještanju drugoplasiranih bio je da su na suprotnim stranama ždrijeba od prvoplasiranih u njihovim skupinama.

Eto. :zubeki:
Pozdravi Damiru i samokažnjavanje za sumnju s moje strane! :bonk: a vi mu imate donijet pivo preksutra odmah na početku turnira! :)
Brod

#39 Post Postao/la Brod »

E ako nemože jednostavnijje od ovog,onda ću samo reć - serem vam se na žrijeb! :pfff: :hihihi:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ib
Site Admin
Kontakt:

#40 Post Postao/la ib »

Ne može, pa Dren čita. :ne zna:

Zapravo ti uvijek možeš na prvog nositelja, ako ti je tako razumljivije. :bicedobro:
Odgovorite