Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
Postano: čet ruj 20, 2012 2:26 pm Naslov
:
Na linku http://www.tabletennisdb.com/top-balls/overall-desc.html
se može vidjeti usporedba 26 najpoznatijih marki loptica. Obzirom da sam nabrojao cca 331 rating na web stranici koja je recimo internacionalnog karaktera možemo je smatrati relativno objektivnom.
Rezultati govore da su Tibhar 3-star i Nittaku 3-Star Premium daleko ispred kod nas favoriziranih loptica Butterfly 3*, Stiga ... Jola Gold 3 Star je uvjerljivo najlošija.
And winner is ...
-------------Tibhar 3-star------------------
Hardness 9.4 - Very hard
Roundness 9.8 - Perfect roundness every time!
Speed 9.7
Durability 8.4 - Last a long time
Consistency 10.0
Overall 9.7
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
Postano: čet ruj 20, 2012 8:41 pm Naslov
:
svaka cast na opseznoj analizi kemo... ali ja ti i dalje smatram da ti najvise sve ovisi o izvoru od kojeg nabavljas... pa onda cinjenici da za pojedine firme postoje plagijatske firme koje doslovno krivotvore loptice i prodaju ih po nizoj cijeni pa se tako pere lova... primjer ti je DHS, koji je na tvojoj ljestvici zauzeo visoko 3 mjesto, a i ovdje na forumu neki od forumasa znaju sto se dogodilo s njihovim lopticama kad su narucivali...
sam geek ih je prestao narucivat zbog sumnji u original.
al ako si zaista siguran u dobavljaca, nevezano narucujes li od domaceg ili stranog, onda ovo sto si nasao na stranici vjerojatno stoji. al inace, za nase trziste ajmo ga tako nazvat, po meni ti je puno bitnija povratna informacija nas s foruma ili iz sokaza. jer manje vise svi ili velika vecina nabavljamo od istih dobavljaca, njih 4-5. A i pored joole, i stiga ti je na toj tamo procjeni isto jako nisko, a evo ljudi je ovdje svi hvale...
ja se drzim joole zasad, a mozda probam i stigu _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
očito je tibharova najtvrđa. jel to zbilja i dobra osobina loptice?
molim pojašnjenje totana sam truba što se loptica tiče _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
Postano: sub ruj 22, 2012 10:30 am Naslov
:
najtvrdja i uvjerljivo najbrza.
ne znam, kako kome sto pase. ja volim joolu gold jer, kako sam rekao, naprosto je nekako hrapava, i ima strasan odziv na zadavanje rotacije protivniku, cak i u pimpli, a pogotovo kad je ides zaspinat. I tu posebno topspin. I istina, sporija je, to vjerojatno ima veze s tom cinjenicom sto je nekako hrapavija od vecine loptica s kojima sam igrao, naprosto je na kontaktu sa stolom trenje vece. Ali ne znam zasto bi to bilo lose. Ako igras dum dum stolni tenis, je, lose ti je, jer ne mozes kvalitetnog i tehnicki potkovanog igraca tako lako probit. Al ako tehniciras, igras po poen tj naucis drzat lopticu u igri gdje ne mora svaki udarac bit dum dum, mislim da je cak i idealna za napredovanje.
I sad kad sam malo bolje promotrio ljestvicu, u biti joj je jedina losa ocjena trajnost, gdje ima ocjenu 1.7 sto nema veze s vezom po meni. Ono ukupno je samo 7 ratinga, i sad samo zbog te ocjene cijeli prosjek je nevjerojatno pao. Ja i kolega u klubu vec zadnjih 10 treninga koristimo 3-4 takve i spariramo (mecevi) s drugima iskljucivo s njima, i zasad je pukla samo jedna (jucer). _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na Prethodno1, 2
Stranica 2 / 2.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.