SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Trening filmici za sve SOKAZOV-ce!
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
LiChin

PostPostano: sub ruj 22, 2012 3:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znao sam izra da ces se vrlo brzo javiti... Smile

ma, ne svidja mi se kako to lik izvodi na videu koji je 55 stavio. Lakat ide uzasno gore, a ima puno manje zgloba nego kod ove dvojice. znam da se ne moze bas usporedit s ovom dvojicom al eto. Zubo

Ugl znam da ti dobar dio trenera to ne voli ili bar prije nije volio... sad se ocito udarac masovno koristi pa su mozda i promijenili misljenje, isto kao i s onom shemom vracanja serve koja ti dolazi u kratki fh sa bh-om.

A i sjecam se jednog klipa, negdje je ovdje na forumu, gdje je netko od nasih mladih snaga, Cipin Kojic ili tako netko, u nekom ekipnom mecu reprezentacije juniorsko prvenstvo ili tako nesto, se toliko navukao na taj udarac da ga je poceo koristiti i kad treba i kad ne treba, svako 2.-3. poen... izgledalo je naprosto smijesno, 70 posto loptica je izbacio vani...

samo opaska, nista drugo. E i sjecam se da je na snimci trener uzasno pop... na njega bas zbog tog udarca Smile
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Izra

PostPostano: sub ruj 22, 2012 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma sve to ovisi od trenera do trenera (i igraca do igraca). treba raditi ono s cim se osvajaju poeni, a ako samo to radis cijelo vrijeme i kad treba i kad ne treba normalno da ce te trener htjet zadavit. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
LiChin

PostPostano: ned ruj 23, 2012 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
55

PostPostano: ned ruj 23, 2012 8:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ja sam zapravo bio oduševljen saznanjem da postoji način da se kratku rezanu loptu efikasno napadne (početnik sam u pingaću), jer jedino što sam do tada znao o vračanju kratke rezane loptice jeste da i ja odrežem nazad, a zapravo ne volim nadrezivanja pa tko će duže. Brukica
Zato sam tako oduševljeno stavio taj filmić Idea , bio sam sretan i ponosan kao da sam otkrio Ameriku! ROFL ROFL Bogme sam vježbao dosta taj udarac i mogu ti reći da je doista efikasan Thumbs up , samo bi bilo super da malo češće s njime pogađam stol, a ne pod! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
geek

PostPostano: ned ruj 23, 2012 10:39 pm    Naslov : Paul Noel Citirajte i odgovorite

Paul Noel je vrhunski trener, među ostalim, i bivši trener Borussie, Dusseldorf. Film, koji je na mene ostavio najveći dojam i koji me najviše zamislio je :

http://www.youtube.com/watch?v=qc7RB83f9gM&feature=plcp

Da prevedem. Ako lopta ima "bolesno" jaku donju rotaciju, zacepana do bola, dohvati je side flip-om i moći ćeš je kontrolirati kao flah loptu. Ako lopta, prilikom servisa, ima side spin rotaciju, sa devijacijom (deviation serve), odreži je kao flah servu (kratko, okomitije prema stolu) ili povuci kratki spin na naprijed, jer u tim točkama ima malo rotacije.

Ne znam kako je drugdje. Završio sam za stolnoteniskog trenera. Ali, ni na jednom treningu ili na "nastavi" NIKADA NIŠTA NISAM čuo o tome. A, kako se loptica vrti, to je fundamentalno.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pon ruj 24, 2012 7:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala geek, baš ću probat to prokužit, čini se jako interesantno Klanja se Klanja se Klanja se
Iceman

PostPostano: pet sij 25, 2013 7:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim ono, koja fora:-P

http://www.youtube.com/watch?v=ZX9UK-SWhr8&feature=em-uploademail
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: uto ruj 29, 2015 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo jedan odlican filmic o servisima...

http://www.sportsv.net/articles/20171
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri stu 11, 2015 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, posto me muci kratka rezana serva, jebena 2 filmica od starog lisca McAfeea...mislim da je ovo svakom korisno tko ju nezna izvest...

https://www.youtube.com/watch?v=coqYai89Myo
https://www.youtube.com/watch?v=B8FYyIVpjww
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon vel 08, 2016 1:20 pm    Naslov : Trening filmici za sve SOKAZOV-ce! Citirajte i odgovorite

Training Multiball Xu Xin & Liu Guoliang

https://www.youtube.com/watch?v=Rb_A3T7xTyU#t=274
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon vel 08, 2016 8:43 pm    Naslov : Trening filmici za sve SOKAZOV-ce! Citirajte i odgovorite

sjajna vjezba za opustenost zgloba i tzv bic pokret kod serve i spina...

https://www.youtube.com/watch?v=ooOY8AqK60c
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto vel 16, 2016 11:11 pm    Naslov : Trening filmici za sve SOKAZOV-ce! Citirajte i odgovorite

sjajna slow motion usporedba sidespin rezane i spin serve

https://www.youtube.com/watch?v=qGHBxzYarLM
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.