pa ja ću popizdit.malo upalim komp pogledam stranicui gle odmah na 1 mjestu brodovi .protrljam oči i dodjem sebi a onda shvatim da je to samo bilten.ipak bi to bilo previše
još samo da si tako brz na loptici ko na odgovoru bit će zanimljivo.a kad smo vec kod toga nisam vidio gdje igramo.s obzirom da igramo u domu sp a izgleda da ide u remont na mjesec dana postavljaju parkete morat ćemo kod vas ali još javim ako bude promjena
Nema Šurbeka, bar zasad.
Nije me iznenadio Maslovara, ali me iznenadio Vukić, STK Novaki bi morali ići dalje.
Lijepo je da imamo i 3 pripadnice ljepšeg spola u ligi.
E da, i mi idemo kod Brodova u 2. kolu, meni prvi put službeni meč u njihovoj dvorani.
Biti će napeta liga i lijepi mečevi, očito.
Pa dobro Bućo, zašto MENI nitko nije javio da sam voditelj ćetvrte lige, nego to moram proćitat u biltenu?!?
btw. za igraće ćetvrte Brodiumke:
morete mi zapisnike skenirane slat na mail, upisujte na netu redovno, javim vam se prezadnje kolo za one šta fale (ako su na netu, ove ostale ću gnjavit odman slijedeći tjedan) i sve pet.
isto ako slućajno ima grešaka u rjećima tipa zatipaka, spojenih rjeći, pogrešne uporabe ć i ć, kao profesor hrvatskog ne mogu drugaćije nego da takve zapisnike vraćam i tražim poništenje ili dobar zapisnik, u najgorem slućaju ponavljanje tekme
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Nakon teske i tmurne noci jos dolazim sebi.a kaj da kaze nikad b.olje nije odigrao.ali liga je za 3 tj pa nisam smio otkriti sve fore.ja znam da u dubini duse ti navijas za mene
bome ako ti budeš pisao zapisnike nadrlja ti ekipa
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
vidim još jedan od duhovitih izdanaka iz jazbine.daj patentirajte te svoje fore.ajde napišite nekaj orginalno ili šic sa foruma 4 lige.o oprosti preuzvišeni vidim da je bućo instalirao još jednog klona.
ja nikako ne mogu bit bućin klon, jer klonovi su po definiciji isti, a ja sam ljepši od buće.
Morat ćeš nać neku drugu teoriju