NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Moze jedno pitanje ali pod rubriku predposljednje kolo?!
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Moover

PostPostano: sri svi 25, 2005 2:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
iako kad se radi o igračima poput tebe, to nema veze s travom jer ti bi super igrao s bilo kojim gumama

Uliz, uliz... Smile

Inače, ja nisam ni prvi, ni drugi ni treći ni četvrti igrač. Ja sam ključni igrač Smile
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 25, 2005 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

travaroš s dva srajvera (napisa):
a za travu, evo pogledao sam na internetu, i svugdje uz nju piše destruktorska guma.

Internet je u Nazi rukama. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
travaroš s dva srajvera

PostPostano: sri svi 25, 2005 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moover (napisa):

Uliz, uliz... Smile

je nego.. Wink

Moover (napisa):

Inače, ja nisam ni prvi, ni drugi ni treći ni četvrti igrač. Ja sam ključni igrač Smile

znači tebi je tumara dao ključ Cool
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Moover

PostPostano: sri svi 25, 2005 4:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
znači tebi je tumara dao ključ

Nisam htio uzeti.... tak da nemam. I dosad nije bilo ni potrebe da ga imam. Kad god dođem, tamo uvijek ima nekoga... Smile
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pet svi 27, 2005 7:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moover (napisa):
Citat:

Nisam htio uzeti.... tak da nemam. I dosad nije bilo ni potrebe da ga imam. Kad god dođem, tamo uvijek ima nekoga... Smile

uglavnom, istina Wink
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet ruj 21, 2012 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moover (napisa):
Citat:

I još uvijek isto .... Thumbs up Zubo
bill

PostPostano: sub ruj 29, 2012 7:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Upravo pročitah kako je g. Štancl lažno oblatio Željka Mišaka kao i Pretsjedništvo Sokaza.
Pošto sam osobno upoznat sa slučajem neka se čuje kako je zapravo bilo. Dakle Štanclova je ekipa gostovala kod Lumbaga. Kao i svima pošto je Lumbago imao termine utorak i petak ( dijelio je dvoranu sa ekipom Telefongradnje), ponudio im je dva termina pa su gosti odabrali. Petnaest minuta nakon dogovorenog termina pojavio se jedan igrač gostujuče ekipe i rekao Mišaku da ekipa kasni i da mora pričekatim da dođu ostali. Mišak je bio spreman pričekati (nikada ni prije ni kasnije nije se desilo da Mišak ne pričeka goste bez obzira na razlog i dužinu kašnjenja ili da ne pristane na odgodu meča iako počesto na štetu vlastite ekipe) no tada je gost tražio na uvid zapisnik, što mu Mišak nije dao jer je već upisao ekipu. Tu su počeli povišeni tonovi o pravu na uvid u zapisnik pa kasnije pravo da upiše svoju neprisutnu momčad dok na koncu nije iziritirao i izvrijeđao Mišaka (koji bi mu blago rečeno mogao biti otac), pa se sada i Mišak zainatio i rekao da se utakmica ne će igrati, jer je prošlo više od pola sata od zakazanog vremena.
Uto su i dvojica Lumbagovaca otišli jer nisu htjeli više slušati tu "raspravu".
Došlo je do žalbe voditelju lige koji je pokušao da se utakmica odigra, ali napetost je bila prevelika i Mišak nije pristao pozvavši se na Pravilnik Natjecanja.
Voditelj lige je donio odluku da se utakmica mora odigrati, no sada se žalio Mišak sa istim argumentom, pozvavši se na član 24 pa je disciplinska komisija donijela odluku u korist ekipe Lumbaga.
Par godina iza toga ponovo se igrao susret istih ekipa u nekoj drugoj ligi, pa sam osobno bio prisutan incidentnoj situaciji, naime sudio sam susret Štancl - Pelko gdje se Pelko od početka žalio da Štancl nepravilno servira. Opomenuo sam Štancla naglasivši da mogu tolerirati otstupanja od normi serviranja ali da ne pretjeruje. To naravno nije polučilo ništa jer je Štancl nastavio i dalje servirati "iz ruke" van svih tolerancija, ni treća opomena nije koristila pa sam pri slijedećem prekršaju oduzeo poen Štanclu...tu je počela provala uvreda i pretnji što će on uraditi kao sudac jer otsada će on suditi sve preostale mećeve. Ja sam se digao bez riječi i odbio nastaviti suđenje pa je Mišak preuzeo suđenje vrativši poen Štanclu unatoč protivljenja Pelka.
Situacija se smirila sve dok naš igrač Perin nije prilikom pregleda reketa protivnika uzgred spomenuo da se sa takvim reketom ne bi smjelo igrati (na strani trave usred reketa nije bilo najmanje 2 cm ukrug nijednog čepića) našto je ovaj izjavio da uvijek igra s takvim reketom i igrat će i sada. Perin koji je za deset klasa bolji igrač samo se nasmješio i pomeo kako njega tako i ostalu dvojicu u tišini.
Nakon završetka meča ( 8 : 2 ) za Lumbago taj isti igrač počeo je vrijeđati da se služimo prljavim sredstvima da ga je Perin namjerno pred meč toliko iznervirao da nije mogao igrati i.t.d. naravno uz asistenciju ostatka ekipe.
Prema motu tko gubi taj se ljuti nitko od Lumbaga nije htio komentirati takve gluposti ni dolijevati ulje na vatru.
Sve bi to prošlo da nije nakon par dana stiglo na Pretsjedništvo pismo puno laži i bljuvotina da mi se stvarno zgadilo kad sam ga vidio. Sugerirao sam Mišaku da se jednostavno ogluši i ne spušta se na takav nivo... i tu je stvar ostala po strani sve dok se g. Štancl nije nakon šest sedam godina od tog slučaja javio i to putem foruma.
Puno je vremena prošlo i teško je sada na riječ vjerovati pa zato svima koji poznaju Štancla, Mišaka, Perina i mene dajem da sami donesu svoj sud o tome tko je konfliktna osoba i kome se može vjerovati.
Znam i slažem se da forum nije mjesto za međusobne prepirke i dokazivanja ali radi se o tome da mi je kolega neistinito i tendenciozno oblačen i kao čovjek i funkcioner Sokaza...da sam ja u pitanju šutio bi i nebi se obazirao.
[Vrh]
bill

PostPostano: sub ruj 29, 2012 7:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ispričavam se svima ali molim vas dajte si truda pa pogledajte rezultat Liga 14. proljeće 2008. gdje stoji registrirano da je Lumbago zauzeo 6. mjesto a Boanerges II 9. mjesto... toliko o našem ispadanju i oduzetom trećem mjestu Boanergezu.
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned ruj 30, 2012 12:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bill (napisa):
Ispričavam se svima ali molim vas dajte si truda pa pogledajte rezultat Liga 14. proljeće 2008. gdje stoji registrirano da je Lumbago zauzeo 6. mjesto a Boanerges II 9. mjesto... toliko o našem ispadanju i oduzetom trećem mjestu Boanergezu.

Postano: pon svi 16, 2005 8:14 pm vrijeme štanclovog postanja Misli Pojma nemam Facepalm
Izra

PostPostano: ned ruj 30, 2012 2:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):

I još uvijek isto .... Thumbs up Zubo

Postano: pet ruj 21, 2012 7:11 pm

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod

PostPostano: pon lis 01, 2012 7:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moli se drug Wolfi da prestane čeprkati po arhivi i da ne izvlači predpotopne postove koje je izjeo zub vremena, jer stvara pomutnju na forumu,i budi zlu krv koja očito još uvijek drijema u prikrajku! Rolling Eyes

Čovjek se naložio na post star 7 godina! Evil Very Happy

E moj Wolfi... Very Happy Klanja se
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.