| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
nzoric
|
Postano: pet ožu 09, 2007 2:30 pm Naslov
: 12. liga - proljece 2007. |
|
|
Pocela je nova sezona!!!
Otvaram topic gdje se mogu biljeziti sve prijetnje, poruke, savjeti drugim ekipama/igracima/igracicama za nasu tekucu sezonu..
Zanimljivih ce biti puno tekmi, liga ce pretpostavljam biti vrlo izjednacena bez nekih favorita ako se izuzme nasa ekipa.. Cekaju nas vrlo zanimljivi mecevi s ITD-om, MS Dobri Dol, pa onda i s nasim suigracima u sklonistu ekipa Kazoticeva Dugo Selo..za koje ce biti jedna lijepa edukacijska utakmica, vidjet ce da se isplati trenirati.. nadam se da cemo ih Bolja ekipa ce u svakom slucaju pobijediti!
Salu na stranu, zelim otvoriti sezonu dobrih partija u 12. lizi proljece 2007, zelim vam puno i niti jednu ozlijedu!
Sportski pozdrav svim ekipama uz zelje za sto veci "fer-play" od ekipe "Cafe bar Ante Dugo Selo"
Nedeljko |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sub ožu 10, 2007 1:31 am Naslov
: |
|
|
Evo preduhitrio si me ja sam mislio isto otvoriti nešto ovako. Pred nama je jako zanimljiva i neizvjesna sezoma sa dosta jakih utakmica. Nasreću jednu od njih smo danas odradili i to pozitivno. Nedeljko zao mi je što i ti nisi danas bio na tekmi jer bi tada bilo puno napetije i neizvjesnije. I da sretno svima u novoj sezoni i neka pobjedi bolji. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned ožu 11, 2007 11:22 am Naslov
|
|
da ja malo oftopicarim....
pozdrav bivsim protivnicima.... cestitke itd-u na pobjedi... steta sto zoric nije igrao, ali imho: tako je i posteno, jer prosle godine je cb-ante dobio jer je itd bio bez peteka...
ostali ste mi u odlincnom sjecanju, i zelim vam da zauzemete trofejne pozicije (idealno, prvu i drugu)  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pon ožu 12, 2007 8:55 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | .. steta sto zoric nije igrao, ali imho: tako je i posteno, jer prosle godine je cb-ante dobio jer je itd bio bez peteka... |
Izgeda da cemo se mi i Itd morati susreti u 11.lizi kako bi Petek i ja ukrsitli rekete..
U tom slucaju bi nam ogovarale pozicije 2 i 3 ili 3 i 4..
SP "Cafe bar Ante Dugo Selo" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: sri ožu 14, 2007 12:38 pm Naslov
|
|
Evo posto još nisu stigli zapisnici do povjerenika da ovako stavim rezultate prvog kola.
1. KOLO
ZET IV. - Kažotićeva-Dugo Selo 3:7
MS Dobri Dol I. - Harmony 9:1
Cro Docs - 3. poluvrijeme 8:2
Mehaničari-Joola - Elektronika SD 10:0
EL-TO II. - Centar Vinko Bek 4:6
Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ITD 4:6
parovi drugog kola nakon prvih tekmi teško je bilo kaj prognozirati treba proči još koje kolo za moguče prognoze
2. KOLO
Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ZET IV.
ITD - EL-TO II.
Centar Vinko Bek - Mehaničari-Joola
Elektronika SD - Cro Docs
3. poluvrijeme - MS Dobri Dol I.
Harmony - Kažotićeva-Dugo Selo _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sri ožu 21, 2007 12:32 pm Naslov
|
|
Evo malo da nadopunim s rezulatatom 2. kola koji fale u rezultatima:
2. KOLO
Cafe bar "Ante" Dugo Selo - ZET IV. 10:0
ITD - EL-TO II.
Centar Vinko Bek - Mehaničari-Joola
Elektronika SD - Cro Docs
3. poluvrijeme - MS Dobri Dol I.
Harmony - Kažotićeva-Dugo Selo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ožu 22, 2007 9:38 am Naslov
|
|
Zbog zamjene dvojice igrača u ITD-u prije zadnjeg kruga, sljedeća utakmica je preregistrirana:
Caffe bar Ante - ITD 10:0
Evo vam tri papirnate vrećice za gluplje valjda ne može. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: čet ožu 22, 2007 10:42 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Zbog zamjene dvojice igrača u ITD-u prije zadnjeg kruga, sljedeća utakmica je preregistrirana:
A šta ćeš kaad stvarno nitko nije znao za to pravilo i kaj je najgore napravili smo izmjene kada smo vidjeli da pobjeđujemo i dali smo priliku nasim slabijim igracima da igramo. ali napisali smo žalbu disciplonskoj komisiji i Caffe bar Ante nas podupire u žalbi pa ćemo vidjeti da li će kaj biti od toga, jer te izmjene nisu uopče utjecale na tijek utakmice. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet ožu 22, 2007 11:34 am Naslov
|
|
Ae vidio sam da je to bilo na 5:1 za vas zato i je onaj dio o gluposti.
Želim da vam žalba povoljno prođe, a ti u tom slučaju čuvaj originalni zapisnik  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet ožu 29, 2007 2:20 pm Naslov
|
|
Najava za danasnji mec 4. kola Cafe bar Ante vs. Mehanicari-Joola!
Danas nam predstoji zanimljiva i nezivjesna za ..barem se tome nadam!
Igramo protiv bivsih automehanicara a sada mehanicari-joola, prosli put je to bilo ovakao
Sada smo jednu godinu iskusniji.. pa cemo vidjeti napredak u igri..
Zelimo se revansirati za prosli poraz, pa nam motiva i adrenalina ne fali!
P.S.: Ovo ce ujedno biti i moja prva kompletno odigrana utakmica, pa se nadam sto boljem skoru..
SP, Nedeljko
Caffe bar Ante Dugo Selo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: čet ožu 29, 2007 4:11 pm Naslov
|
|
| Dario (napisa): | | ib (napisa): | Zbog zamjene dvojice igrača u ITD-u prije zadnjeg kruga, sljedeća utakmica je preregistrirana:
A šta ćeš kaad stvarno nitko nije znao za to pravilo i kaj je najgore napravili smo izmjene kada smo vidjeli da pobjeđujemo i dali smo priliku nasim slabijim igracima da igramo. ali napisali smo žalbu disciplonskoj komisiji i Caffe bar Ante nas podupire u žalbi pa ćemo vidjeti da li će kaj biti od toga, jer te izmjene nisu uopče utjecale na tijek utakmice. |
Hoćeš ti da mi danas riješimo i vidimo ko je slabiji a ko jači!
Misliš ako me koljeno boli da te ne mogu isprašiti očeš za stolom , očeš za šankom , očeš na nekom terenu sa večim loptama , očeš za kompom , očeš u borbi jedan na jedan očeš na !
Sve može samo mi nemoj govoriti da sam slabiji! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: čet ožu 29, 2007 10:19 pm Naslov
|
|
Priznajem jači si ali po težini.  _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet ožu 30, 2007 9:44 am Naslov
|
|
RE:Najava za danasnji mec 4. kola Cafe bar Ante vs. Mehanicari-Joola!
Zavrsilo je 6:4 za nas!!!
Zaboravio sam uzeti zapisnik od srece, pa ce te se morati malo strpiti..
Mec je isao otprilike ovako:
Perkovic je napravio tricu, ja sam napravio dvicu, a Marakovic jedinicu, parovi su pripali njima.
SP, Nedeljko. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: pet ožu 30, 2007 1:22 pm Naslov
|
|
| Dario (napisa): | Priznajem jači si ali po težini.  |
ha ha ha
ti si ipak na dijeti i imaš flaster iza uha!
Ova sezona nam je izgleda u komi i ja priznajem pridonio sam tome jako puno jer ne stignem trenirat i sad si trenutno "možda " bolji igrač od mene ali sezona je još duga ali nećemo ove sezone o tome!!
Mislim da do kraj a prvenstav više neću ni iči na tekme ni igrati jer sam sebe iživciram s time!
A slijedeće sezone ako se stvari poslože trenirat ću pa onda možemo realno stavit karte na stol ako još budem imao mjesta u ekipi!
P.S. Čestitke Anti na pobjedi nad automehaničarima! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet ožu 30, 2007 2:11 pm Naslov
|
|
| migi (napisa): | | Ova sezona nam je izgleda u komi i ja priznajem pridonio sam tome jako puno jer ne stignem trenirat |
| migi (napisa): | | Mislim da do kraj a prvenstav više neću ni iči na tekme ni igrati jer sam sebe iživciram s time! |
Moj ćovik!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: sri tra 04, 2007 8:58 am Naslov
|
|
Evo još rezultati 3 i 4 kola koji fale.
3. kolo
Kažotićeva-Dugo Selo - 3. poluvrijeme prema mojim informacijama biti će vjetojatno registrirano 10:0 za Kažotićevu
4. kolo
EL-TO II. - ZET IV. 6:4
Elektronika SD - Kažotićeva-Dugo Selo 1:9 _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet tra 05, 2007 10:38 am Naslov
|
|
| Dario (napisa): | Evo još rezultati 3 i 4 kola koji fale.
3. kolo
Kažotićeva-Dugo Selo - 3. poluvrijeme prema mojim informacijama biti će vjetojatno registrirano 10:0 za Kažotićevu
4. kolo
Elektronika SD - Kažotićeva-Dugo Selo 1:9 |
neću tvrditi sa 100%tnom sigurnošću, ali mislim da je bilo EL TO II _ ZET IV 4:6 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
|
Postano: čet tra 05, 2007 3:46 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | Dario (napisa): | Evo još rezultati 3 i 4 kola koji fale.
3. kolo
4. kolo
Elektronika SD - Kažotićeva-Dugo Selo 1:9 |
neću tvrditi sa 100%tnom sigurnošću, ali mislim da je bilo EL TO II _ ZET IV 4:6 |
Ni ja ne mogu 100% tvrditi jer sam rezultate saznao od voditelja lige telefonskim putem tako da je moguča pogreška. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: uto tra 10, 2007 8:16 am Naslov
|
|
Kao sto rekoh na pocetku, kako ce biti zanimljivo, to se i svakim kolom sve vise ispunjava..
Mi smo izgubili utakmicu 5.kola protiv Cro Docs-a s 4:6, sto je nas ukupno drugi poraz(prvi protiv ITD). Kazoticeva se drzi neobicno visoko s 4 pobjede, jesu li trenirali ili su igrali protiv losijih suparnika, to ce se tek vidjeti..
Centar Vinko Bek s Buncicem radi dobre rezultate..do sad imaju vec 2 remija(mozda previse ako misle biti 1.u lizi ), zadnje kolo igraju s nama..bez buncica i nisu neki opaki protivnici kao sto se moze vidjeti iz proslogodisnjeg susreta
MS Dobri Dol se drzi u skupini vodecih, no imaju poraz protiv Vinka Beka i jos dosta ne odigranih jakih utakmica protiv ITD-a, Mehanicara, Cro Docs-a..
ITD igraju jako dobro, imaju jake pobjede i jedan poraz (ukoliko ne racunamo onaj zbog povrede pravila koji im je ubiljezen s 0:10)..
biti ce tu jos jakih borbi, to je jedino sigurno...
P.S.: Mi igramo u cetvrtak protiv Dobrog Dola, a koliko su tocno dobri cemo saznati u cetvrtak!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet tra 13, 2007 8:10 am Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | | P.S.: Mi igramo u cetvrtak protiv Dobrog Dola, a koliko su tocno dobri cemo saznati u cetvrtak!!! |
Dobri su, dobri su..koliko su tocno dobri, dobri su 4:6 za njih..i mladji Sosic i stariji Sosic su napravili trojke..i jedan i drugi su okretali zanimljlive rezultate..mladji je okrenuo protiv mene u petom setu od 4:8 do 11:8, a stariji 4. set prtiv perkovica 6:10 nakon 2:1 za Sosica.
Stariji Sosic igra s materijalom vrlo neugodno..a mladji izvrsno igra s cistim gumama napadacku igru. Dosta njih ce imati problem s njima..
Hm, jedva cekam slijedeci ogled s njima i priliku za revans.. nadam se da ce proci slijedeci put kao automehanicari (mehanicari-joola)
Toliko od mene..
P.S.: Sto se tice zapisnika, nemam ga kod sebe, pa ce te se morati strpiti malo za pogledati kako je to teklo..
SP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|