| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: uto ruj 25, 2012 9:33 pm Naslov
: 18. liga jesen 2012 |
|
|
Auuu puno forumaša! prognoziram opet zabavan topic.
neka igre počnu!  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: uto ruj 25, 2012 10:15 pm Naslov
: Re: 18. liga jesen 2012 |
|
|
Pozdrav svima od cijele naše ekipe Po popisu ekipa sigurno nas čeka vrlo gusta liga , da se moram kladiti stavio bi na Bridž klub ili Dr.Oetkern Uglavnom, bit će gusto,sretno svima  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ruj 26, 2012 7:49 am Naslov
: |
|
|
Evo da svi vide:
Amaciz III
RIZ Veterani
Miroševac-Gornja Dubrava
Bukovac II
TIO
Agronomski Fakultet IV
Dr Oetkern
Dugave
Bridž Klub Element
Sorry
Padobranci
STK Zagreb
to bi bile ekipe.
Što se tiće sastava, pretpostavka je da Amaciz neće imati Nikicu legendu u sastavu...iako se nadam da će se on oporavit što prije. No Glasnović će biti među prva 3 igrača lige a i Gašparović je opasan. Za trećeg neznam. Sredina tablice sigurno, mjesto gore dole, ovisno o trećem igraču.
RIZ Veterani. E ovo su zbilja veterani jako iskusni igrači koji znaju sve s loptom, samo je pitanje koliko će snage imati. No sve su to vitalni "momci" i realno ih je očekivati među prve 3 ekipe. Glavni favoriti za 1. mjesto.
MGD- U poprilično teškoj 17toj prošle godine bili prezadnji s 5 bodova, no poprilično dobrom meč razlikom: 46:64. to znači da nisu glatko gubili i da bi u 18toj mogli taj jedan meč više dobit što bi u načelu moglo značiti i igru za prva tri mjesta. No ipak mislim da će biti negdje po sredini.
Bukovac II - slična situacija kao i MGD. Nepoznanica. Vjerojatno sredina
TIO - jako neugodna ekipa, puna iskusnjara. Ovisi im dosta toga o raspoloženju jer osciliraju. Moguće iznenađenje lige (i pozitivno i negativno)
Agronomci - tradicionalno ugodna ekipa za dobro se zabavit, al za stolom su bome neugodni. Ako se treniralo šta preko ljeta, mogli bi zagorčat život farforitima (tm Niko Kovač)
Dr Oetkern - e o ovima sam pričao u opisu Agronomaca - farforiti. Dobra ekipa sa tri ujednačena igrača. Ta činjenica da svi u ovoj ekipi igraju i stavlja ih u skupinu favorita (ko i RIZovce) - jednostavno, svaki od njih može glatko dobiti trećeg igrača skoro svake ekipe u ligi. to je start od 3:0.
Dugave - ekipa zlatne sredine. Ako slučajno odluče igrati više napadački stolni tenis (a znaju) a ne pimpl koji im je praksa, mogli bi biti ugodno iznenađenje. No stil se teško mjenja pa mislim da će ostat tu negdje po sredini
BKE - šta reći. Č nam se vratio u formu, ja igram neloše, ostala dvojica neznam jer uopće ne igraju. Mislim da će nam to biti hendikep jer bez treninga bit će teško. Tako da spadamo u kategoriju kao TIO - možemo iznenaditi al i ugodno i neugodno Ipak nadam se borbi za treće mjesto.
Sorry - najugodnije iznenađenje prošlosezonske 19.te lige. Ne misli da će ovdje igrati neku važnu ulogu, ali tko zna, dižu se iz sezone u sezonu i mogli bi iznenaditi. Pogotovo jer imaju tri podjednaka igrača.
Padobranci, naši stari znanci Palička jako popravio igru, Deda također. Oscilacije još uvijek prisutne, ali mislim da će oni odraditi svoj dio posla. Sad je samo pitanje trećeg igrača koji je meni nepoznanica. Mogli bi se boriti za prva tri ako je treći igrač oke.
stk Zagreb - mladići, al bome ne kao Rizovci u prenesenom značenju, nego zbilja tinejđeri. Temparamentni, s puno oscilacija i dekoncentracije ali i s puno odlične igre. Stoga, mogu biti zadnji a bome i prvi. Plutajuća bomba...sad jel barut unutra suh ovisiti će o njima.
Sve skupa, jako izjednačeno.
Izdvojio bih RIZovce i Dr Oetkerna kao blage favorite lige...borbu za treće mjesto će voditi gotovo svi ostali, kao i za ostanak u ligi.
Poslije prva tri - četiri kola ćemo znati više, al za sad jako nepredvidivo, i stoga i zanimljivo  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri ruj 26, 2012 7:55 am Naslov
|
|
analiza sa www.2muchtime.com  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ruj 26, 2012 8:10 am Naslov
|
|
samo ti provociraj
Početna analiza je već postala tradicija kod mene i stoga je ne planiram zanemarivati.
A i dobra je početna točka za rasplamsavanje topica  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri ruj 26, 2012 8:37 am Naslov
|
|
Pozdrav svim ekipama 18. lige od vašeg voditelja
Želim Vam da sezona protekne u fer i korektnoj borbi  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri ruj 26, 2012 9:33 am Naslov
|
|
pozdrav svim forumašima, a pogotovo onima u XVIII. ligi SOKAZ-a... pročitao sam detaljnu analizu ekipa... veseli me ponovni susret s nekim ekipama i igračima, ne želim nikoga istaknuti da se ovi drugi ne uvrijede...
svima želim puno zdravlja i dobre zabave
PS ipak nisam izdržao, Branko Ivanković (RIZ Veterani) je legenda SOKAZ-a, ima već preko 100. odigranih prvenstava u preko 50. godina  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ruj 26, 2012 10:12 am Naslov
|
|
Pozdrav svima  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: sri ruj 26, 2012 10:27 am Naslov
|
|
Dren nas je jako dobro opisao Nas čeka u 1. kolu Amaciz u gostima Makar neznamo nista o deckima nadamo se dobroj tekmi _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ruj 26, 2012 10:30 am Naslov
|
|
RIZ Vetrani vs Padobranci = Odgođeno za 8. ili 9. 10.
Još gospoda mora obavjestiti voditelja lige.
2. kolo bumo vjerovatno sa Miroševcem G. Dub. igrali u četvrtak 11. 10.
Pozdrav i srretno svima u 1. kolu  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ruj 26, 2012 11:10 am Naslov
|
|
Gospon bu se javil čim dobi bilten  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
pimpl
Pridružen/a: 13. 05. 2010. (12:09:07) Postovi: 355 Lokacija: uglavnom nomad
|
Postano: sri ruj 26, 2012 11:37 am Naslov
|
|
| ...evo da i ja pozdravim sve u ime dr oetkerna...kako je naš čupa na privremenom radu u europi, knjiga je pala na tri slova, no veselje je isto... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ruj 26, 2012 6:52 pm Naslov
|
|
Marko veselim se revanšu  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
pimpl
Pridružen/a: 13. 05. 2010. (12:09:07) Postovi: 355 Lokacija: uglavnom nomad
|
Postano: pet ruj 28, 2012 10:57 am Naslov
|
|
| naravno ikota...za to smo tu... inače agronomci kontra vanilišećerčića u srijedu u 19 sati... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet ruj 28, 2012 6:21 pm Naslov
|
|
Bit će zanimljivo... Gdje igrate domačinstva s obzirom da bu D. sportova zaprt do 1.11. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: ned ruj 30, 2012 11:28 am Naslov
|
|
Prijavljujem gostovanje kod Amaciza u utorak u 7 na Marulićevom trgu Neznamo ni mi di cemo igrati jos ali ce to najvjerojatnije bit Precko dok se dom ne otvori. Ajde ljudi nemojmo da topic umre ] _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned ruj 30, 2012 1:11 pm Naslov
|
|
Ne boj se za to
Nije još ni počelo
nama se nitko još nije javio. valjda do Bukovca treba vremena da stigne taj bilten  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto lis 02, 2012 11:06 am Naslov
|
|
mi sutra ili u petak protiv Bukovca na gostujućem terenu. update slijedi kad saznamo jel se možemo skupit i u kom sastavu _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: uto lis 02, 2012 11:13 am Naslov
|
|
dren jel bi vam se dalo napisat one analize po svakom kolo kao proslih sezona ? _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|