11. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dmelti

11. liga jesen 2012

#1 Post Postao/la dmelti »

Evo i prve utekme.. :cheer: :lux: :cerek:
Za početak - 5:5
D. Melti, Deda II, VI liga
japanac

#2 Post Postao/la japanac »

Evo , da se jave i Textilci . Pozdrav svim ekipama , svi nam nepoznati osim ŠU HVIDRE ( koju smo uspjeli dostići nakon nekoliko godina ).
Prvo kolo vrlo teško , protivnik došao sa dva igrača a mi skoro pa se borili za bod :( Kako je ovo bio Stipin dan sve je dobro završilo , Greta polovičan ( kao i obično :zubo: ) a Vjeko , priča za sebe . Toliko je čekao početak sezone i onda izgorio u želji za pobjedom . Kak se nije mogel skontrolirati , uzastopne greške - napad i samo napad , a nije ga išlo , vrlo brzo je završio dva puta sa 0:3 . Već ga dugo nisam videl tak u depri , ali biti će bolje , glavno da su upisana dva boda .Prije tekme Brod me upozorio da liga nije bezazlena , sve ekipe znaju pingati jer inače ne bi bile tu gdje jesu , malo sam bio skeptičan ali predsjednik je uvijek u pravu . Protivnicima čestitke na igri , bilo je tu i lijepih poteza i sretno dalje :top:
Još jemput pozdrav svim ekipama od :wd:
Brod

#3 Post Postao/la Brod »

Inače, za pobjedu dobiješ tri boda! :lux:
Ovo s dva boda bilo je za vrijeme Druga Tita! :E: (malo su te godine pregazile) :D
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
japanac

#4 Post Postao/la japanac »

Pregazit ću ja Predsjednika ;) ( nadam se uskoro )
Brod

#5 Post Postao/la Brod »

Ja se kličem Precjednik.......jel vas previše cjedim! :rofl: :top:
Gregor

#6 Post Postao/la Gregor »

Čuj ti mog šefa Guardiolu, on bi nama dao 2 boda. Šefe, minus iz zalaganja, 3 minusa i ocjena 1. Inače, dobra tekma je bila, svaka čast protivnicima, dobro su nas namučili. Štef :afro: svaka čast, odigrao si ko zmaj, Vjeko ,malo fali, ali brzo češ se vratit tamo di ti je mjesto, već iduće kolo, samo početi malo razmišljati.

Uglavnom, 3 boda su u džepu! :spring:
japanac

#7 Post Postao/la japanac »

A štaš , ja računao bodove kao da smo u ligi prvaka :rofl:
dmelti

#8 Post Postao/la dmelti »

A da se još Dužević pojavio...
Više ne igra s oversize drvetom, ali ruka je ista...
Ako ne znate na materijale, bilo bi problema bez obzira na prednost domaće dvorane... :top:
D. Melti, Deda II, VI liga
vjekkk

#9 Post Postao/la vjekkk »

Heh, mi znamo na materijale, ali samo ako ih protivnici ne znaju dobro koristit :zubo: . Meni jučer bio jedan od najgorih mečeva ikad (ako ne računamo same početke). Baš su me nadmudrili. A štaš, treba trenirat, a ne pisat postove. Sva sreća da su došli u dvoje. Svaka čast protivnicima. Ajmo dalje! :cheer: :cheer:
japanac

#10 Post Postao/la japanac »

Eto , Tekstilci odradili prvo gostovanje i popikli se . A počelo je tako dobro , poveli 2 : 0 i onda stali . Protivnik dobio zbog njihovog drugog igrača , Drenić Ante , koji pobjeđuje Stipu i Gretu . Čovjek ima travu , ali ....Vjeko ga pobjeđuje u drugom meču bez problema ali Stipe i Greta baš nisu pratili kak treba igrati ( čvrsto , uzeti inicijativu , nema pimplanja, tim više što čovjek dosta često digne loptu za čisti drajf ) . Nažalostt , Greta i Stipe ulaze u njegov način igre , vračanje loptice do iznemoglosti , nema odlučnosti za ulaz u čisti drajf , i tako to . Kod vodstva od 5:3 protivnik uvodi četvrtog igrača , prvi puta igra sokaz tekmu ( naravno da gubi) ali ova gesta zaslužuje veliki naklon Gvardiole :top:
Parovi prošli kak su prošli , u četvrtom setu ispustili šansu , peti set gubili 8:0 pa to još i dobro izgleda . Poslije tekme na piće i spiku , tak da sam otišel od doma u četvrtak a vratio se u petak :zubo:
Dren

#11 Post Postao/la Dren »

:cry:
ovi što imaju Dren u imenu ili prezimenu sve neki čokljavci :cry:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#12 Post Postao/la wolf »

Ajme svilci :facepalm: :brukica: pa oni su bili zadnji u devetoj prošle sezone :ne zna: :mama:
japanac

#13 Post Postao/la japanac »

Je , reci to mojim "Galaktikosima " :lol:

Vaš Gvardiola :mad:
Brod jr.

#14 Post Postao/la Brod jr. »

a mene svi znate nakantat sunce vas spržilooo!!!!! :azdaja:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Hvatljivi

#15 Post Postao/la Hvatljivi »

Ma uhvatila ih nostalgija za Stupnikom, oće nas ljudi pričekat malo. :zubo:
No tek je početak, a iskustvo govori da ste na kraju ionak prvi :top:

Ubuduće odigrat pripremnu tekmu s nama :mudri:
japanac

#16 Post Postao/la japanac »

Eto , Tekstilci se popiknuli i kod kuće .Tekma opet počela dobro , vodimo 2:0 , ali onda opet nastupa Greta i kola krenuše nizbrdo . Greta je bio zvijezda večeri , ali zvjezda padalica :lol: . Mada se trudio izgubio sva tri meča i usmjerio tijek meča .Vjeko i Stipe standardno dobri ali bez ijedne pobjede trečeg igrača se nemre dobiti tekma . Šteta da je Vjeko izgubio zadnji pojedinačni protiv Curmana , ali to je bila igra živaca gdje je ipak pobjedilo iskustvo . No , kako dečki uopće ne treniraju već duže vrijeme "rezultati" su vidljivi tak da mi to nije ništa čudno . Za slijedeću tekmu slijedi kadrovsko osvježenje , uletava Gvardiola , zatim tjedan dana odmora pa se u tom razdoblju valjda bude i ekipa stabilizirala . Tek su tri kola , nije još niš izgubljeno .
Protivnici - kvalitetna ekipa , znaju kaj hoće i čvrsti u igri , zgledi da su favoriti za prvenstvo .Lehpamer mi je dužan dvije loptice , nakon milijun drajfova nisu izdržale , odakle mu snaga :eek:
Brod

#17 Post Postao/la Brod »

Dudovi Svilci počeli igrat ko da su "Svileni Dudlaši"! :E: :B:
Trening,trening i samo trening.... :o
vjekkk

#18 Post Postao/la vjekkk »

Nije stvar u treningu, nego u Greti :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
Brod jr.

#19 Post Postao/la Brod jr. »

vjekkk je napisao/la:Nije stvar u treningu, nego u Greti :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
:partijana:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Onurk

#20 Post Postao/la Onurk »

japanac je napisao/la:Eto , Tekstilci se popiknuli i kod kuće .Tekma opet počela dobro , vodimo 2:0 , ali onda opet nastupa Greta i kola krenuše nizbrdo . Greta je bio zvijezda večeri , ali zvjezda padalica :lol: . Mada se trudio izgubio sva tri meča i usmjerio tijek meča .Vjeko i Stipe standardno dobri ali bez ijedne pobjede trečeg igrača se nemre dobiti tekma . Šteta da je Vjeko izgubio zadnji pojedinačni protiv Curmana , ali to je bila igra živaca gdje je ipak pobjedilo iskustvo . No , kako dečki uopće ne treniraju već duže vrijeme "rezultati" su vidljivi tak da mi to nije ništa čudno . Za slijedeću tekmu slijedi kadrovsko osvježenje , uletava Gvardiola , zatim tjedan dana odmora pa se u tom razdoblju valjda bude i ekipa stabilizirala . Tek su tri kola , nije još niš izgubljeno .
Protivnici - kvalitetna ekipa , znaju kaj hoće i čvrsti u igri , zgledi da su favoriti za prvenstvo .Lehpamer mi je dužan dvije loptice , nakon milijun drajfova nisu izdržale , odakle mu snaga :eek:
Dragi textilci, vratite s k nama u XIII-u, tu je puno poznatih ekipa, dobro druženje, ugodna atmosfera. Bodovi nisu bitni. :E:

Vidim da nas kopirate ove sezone- jedna pobjeda i dva poraza 6-4. :(
Odgovorite