SOKAZ forum
22. liga, jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
22. liga, jesen 2012.
Kad neće nitko drugi - ja ću
Naša druga sezona u Sokazu, nadamo se, ipak malo bolja od prve. S obzirom da sad imamo i 23. ligu, morat ćemo se čuvati ispadanja.
Za prvo kolo čekamo termin od Fiber diska.
Od poznatih lica, tu su Cvjetno, Zabat II., Rakitovec i Marušići, zatim ekipe iz bivše 22.b lige, i naravno "povratnici" iz 21. lige. Dosta nepoznanica, ali čini mi se da ipak nema izrazitih favorita kao što su bili Audio sustavi i Autopraona Ritmo.
Naša druga sezona u Sokazu, nadamo se, ipak malo bolja od prve. S obzirom da sad imamo i 23. ligu, morat ćemo se čuvati ispadanja.
Od poznatih lica, tu su Cvjetno, Zabat II., Rakitovec i Marušići, zatim ekipe iz bivše 22.b lige, i naravno "povratnici" iz 21. lige. Dosta nepoznanica, ali čini mi se da ipak nema izrazitih favorita kao što su bili Audio sustavi i Autopraona Ritmo.
Hm
... slažem se, ali vidim jednog igrača
koji bi svojoj ekipi trebao donijeti veliku prednost u odnosu na ostale
. To je Neven Marušić, igra čovjek ko zmaj
, bude li ga zdravlje poslužilo (za razliku od prošle sezone) teško da će izgubiti ijedan meč
... jedino mu se znalo dogoditi ponekad da rasipa poene ko pijan dinare, ali ipak mislim da će Marušići biti favoriti broj jedan
, no za to će i ostali iz obitelji morati malo jače povući!

stk utrine 3 - rakitovec 3:7
Evo da se i mi malo uključimo. Igramo već treću sezonu i izgleda da prvi puta imamo podjednaku ligu. Super bit će napeto.
Evo mi smo danas igrali s Utrinama i pobijedili, ali bilo je zanimljivo.
Nadam se da se do zadnjeg kola neće znati tko će osvojiti prva tri mjesta!
Evo mi smo danas igrali s Utrinama i pobijedili, ali bilo je zanimljivo.
Nadam se da se do zadnjeg kola neće znati tko će osvojiti prva tri mjesta!
- Pacer/pacemaker