SOKAZ forum
4. liga jesen 2012 Brodiumka
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Uffff, al nas sinoć potopiše!
No nema veze,bit će toga još!
Večina mečeva je bila poprilično dramatična,igralo se muški s puno lijepih poena,otišlo na kraju na njihovu stranu,al nismo nezadovoljni!
Prošlu sezonu mi smo čupali barem 4-5 mečeva i okretali rezultat u našu korist,izgleda da bi nam se ovu sezonu moglo nekaj od toga vratiti.
Parovi su me koštali 5 godina života,a onda neko kaže igraj SOKAZ da se riješiš stresa
!
Protivnicima sve čestitke na fair-play borbi,po meni oni su u borbi za vrh tablice!
No nema veze,bit će toga još!
Večina mečeva je bila poprilično dramatična,igralo se muški s puno lijepih poena,otišlo na kraju na njihovu stranu,al nismo nezadovoljni!
Prošlu sezonu mi smo čupali barem 4-5 mečeva i okretali rezultat u našu korist,izgleda da bi nam se ovu sezonu moglo nekaj od toga vratiti.
Parovi su me koštali 5 godina života,a onda neko kaže igraj SOKAZ da se riješiš stresa
Protivnicima sve čestitke na fair-play borbi,po meni oni su u borbi za vrh tablice!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Šteta za 4:2, al tu je stvarno bilo previše toga izjednačeno i otvoreno da čovjek na išta može računat.
Osim na Osvita da će dobit batina od njega, jer igra ko zmaj.
Parovi drama teška, al bilo je malo lakše gledat jer sam ionako pogubio rezerviran fond godina na našem meču dotad.
Al nema veze bit će više sreće drugi put, i čestitke svima!
Osim na Osvita da će dobit batina od njega, jer igra ko zmaj.
Parovi drama teška, al bilo je malo lakše gledat jer sam ionako pogubio rezerviran fond godina na našem meču dotad.
Al nema veze bit će više sreće drugi put, i čestitke svima!
čestitke protivnicima na zasluženoj pobjedi!!!
bilo je napeto do samog kraja i pitanje bodova je rješeno tek u fixu 5seta parova. piva mi je na oči izlazila dok sam gledal Burkića i Boku kak napadaju 3 meč lopte u paru za redom ali ipak se prelomilo na stranu gostiju te su nam otkinuli sva 3 boda. svih 7 setova koje sam zgubil bili su u fixu a i one koje sam dobil nisu bili daleko......
......jedna od najnapetijih utakmica u povijesti mog sokaza i protivnicima želim daljnji uspjeh i sapunanje drugih protivnika

bilo je napeto do samog kraja i pitanje bodova je rješeno tek u fixu 5seta parova. piva mi je na oči izlazila dok sam gledal Burkića i Boku kak napadaju 3 meč lopte u paru za redom ali ipak se prelomilo na stranu gostiju te su nam otkinuli sva 3 boda. svih 7 setova koje sam zgubil bili su u fixu a i one koje sam dobil nisu bili daleko......
......jedna od najnapetijih utakmica u povijesti mog sokaza i protivnicima želim daljnji uspjeh i sapunanje drugih protivnika
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Šta se ovdje izdogađalo kru' te ne do? 
-
Lin Chi Na
Ako sam zaboravio spomenuti, puno hvala dečkima iz JT5 na divnoj i prijateljskoj atmosferi
, isprike i zbog velikog broja prasica, koje ste nam sve priznali (Goran je izgubio 2 seta na prasice u najbitnijem meču).
Što se tiče lige, evo prognoze, pa kud puklo (računam da se igrači ekipa neće drastično mijenjati): za dalje se bore Knežijanac, RIZ, JT5 i Studio A, za opstanak COCA-COLA, TRANS, Novaki i ZABA.
Ne računam CVB za ići dalje, tu možda griješim.
Što se tiče lige, evo prognoze, pa kud puklo (računam da se igrači ekipa neće drastično mijenjati): za dalje se bore Knežijanac, RIZ, JT5 i Studio A, za opstanak COCA-COLA, TRANS, Novaki i ZABA.
Ne računam CVB za ići dalje, tu možda griješim.
-
Lin Chi Na
joj norin obožavam ove tvoje prognoze o poretku jer su do sad sve bile pogrešne ali nema veze sve me veseli .zaboravio sam reci uz malo srece sa vama igramo sa prvoligaškim igračem nije šurba ali je doooobar i startamo sa 4 0
.brodove cemo poštedjeti za njih sam i ja dosta
.da jučer nije kiša padala kod brnasa u dvorani rezultat bi bio sasvim drukčiji ali i to je sokaz.ali drugi put nosim kabanicu koliko je bilo vlažno a da o mjestu za igru ni ne pričam .uglavnom u pon obračun kod ok korala.drž gaće junior dobit će te ti i buraz za utjehu po žujana može i nekoliko a možda te i upoznam sa drdom
Zadnja izmjena: mixer, dana/u čet lis 11, 2012 7:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.