|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri lis 10, 2012 9:19 am Naslov
: |
|
|
| zacko (napisa): |
Čak mislim (ako me sjećanje dobro služi) da je i moja ekipa iskorištavala ovo pravilo. Prije 10-ak godina niti u Jaski se nisu morala igrat domaćinstva pa smo mi (nitko nije iz Jaske!) lijepo sve gostovali u Zagrebu a domaćini su morali osigurat dvoranu.
Mi se nismo zvali Jaska iz tog razloga nego zbog prijateljstva s dečkima iz Jaske al opet smo iskoristili to pravilo.
Jednostavno nam je ko studentima više pasalo da zajedemo i zapijemo 100-ak kuna nego da plaćamo dvorane po Zg-u. Pogotovo kaj je većina protivnika bila oduševljena sa svojom prednošću domaćeg terena (što nama nije niš značilo jer ga ni nismo imali).
Kad netko nije mogao ili htio biti domaćin onda bi mi iznajmili neku dvoranu (makar možda niti tada nismo trebali).
Po ovome pravilu ne bi niti trebali nego bi ga primorali da on osigura dvoranu bez obzira kaj mu to ne paše.
To meni nema smisla. Ništa drugo. |
Ste skužili Žacka kak je ko mali bil "kvaran"!
Nije ni čudo da si otišel u fiškalce!Pravda je zbilja slijepa!
Razmislit ću da na proljeće promjenim ime ekipe u Lastovo,Biševo,ili neko slično...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lis 10, 2012 4:55 pm Naslov
: |
|
|
hvala ti ko bratu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|