Ček ček...jeste li sigurni da niste slučajno prepisali zapisnik iz prvog kola i u drugom?!?!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib je napisao/la:bome kako mi ekipa igra još malo ću osvanut na srcolovki
neka me netko od mojih ispravi, ali brijem da nas nikad nisam vidio u moćnijem izdanju. <-- rezerva
a šta se posebno ovog meča tiče – servirali smo ju hladnu, i pritom ne mislim na lopticu.
OM NOM NOM NOM
Nije da na papiru, obzirom na sastave, nebi trebali dobit ovaj meč no svejedno čestitke.
kad spojiš mladost i motivaciju možeš dobit velike stvari. Do sad ste igrali sa onima koji su došli sa vama. Ako ovako nastavite sa starosjediocima 2. lige neznam gdje vam je kraj...
Koki je napisao/la:
Nije da na papiru, obzirom na sastave, nebi trebali dobit ovaj meč no svejedno čestitke.
kad spojiš mladost i motivaciju možeš dobit velike stvari. Do sad ste igrali sa onima koji su došli sa vama. Ako ovako nastavite sa starosjediocima 2. lige neznam gdje vam je kraj...
obzirom na proslogodisnji susret ovakav rezultat nije bas bio izvjestan, ali istina je da nas sad cekaju dosta ozbiljniji protivnici. do kraja sezone imamo jos jedno lagano kolo a drugo ce bit "napravi stete kolko mozes i spasavaj glavu".
svejedno je dobar osjecaj ovako poceti sezonu, pogotovo ovo drugo kolo, zbog povijesti. na rezultatu 6:1 smo imali ekipno vijecanje jel da im kazemo "hvala i dovidjenja" i posaljemo ih doma, ali je kamba htio da odigramo za svaki slucaj ako nam na kraju sezone bude potreban broj partija za ispadanje ili nesto.