ae vidi se ko je priko lita lija znoj krv i suze za stolom a ko ne
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da pobijedili smo 9:1 ali bilo bi u najmanju ruku nekorektno spomenuti da ekipi Ericssona nije igrao Mišetić Matej, no sa druge strane smatram kako smo se jučer prezentirali veoma kvalitetan i da bi pobijedili i da je igrao Matej . U svakom slučaju to je bio preveliki hendikep za Ericsson. Šteta jer naš prošli susret je zaista bio odličan
Dečji iz Ericssona su zaista cool , tako da smo odigrali i after meč koji je završio neriješeno
Zaključno, uz čestitke Ericssonu, HVIDRA je uzela nova tri boda.
antispin je napisao/la:Bravo Tomeck na pobjedi ali moram ti čestitati na punom pogotku sa kupovinom Branka.Odličan potez.
Hvala Dražen.
Ipak sam ja Usponovski Abramović
Nama (Marku i meni) treba mečeva, jer ne igramo baš s igračima naših kategorija (osobe s invaliditetom)...Branka smo pozvali, jer kao što je to sada slučaj, ja nisam u formi...prvo sam vadil neke zube...pa sam imal prehladu, tak da nisam u treningu...jučer nas je zato Branko izvukel...
Ja sam odigral jedan meč i izgubio...naravno da su svi ziceri završili u zidu iza protivnika...
Branko nam je super pojačanje...ali ćemo nastojati da što bude sokaz odmicao da igramo više marko i ja a tata i Branko se budu mijenjali...
Mislim da kada uđem u igru...nas četvorica možemo dobro proći u 19-oj ligi. Mislim da nebi smijeli ispasti...
Dečki iz Kolonije su prava ekipa, gosti kakve samo poželjeti možemo. Pristaju na ponuđeni termin bez ikakvih problema, ne prigovaraju na dvoranu u kojoj smo igrali (iskreno, dvorana nam nije baš sjajna), lijepo igraju, iako gosti daju svoje loptice za mečeve i što je najvažnije, ugodno se druže uz pivicu poslije utakmice. Eh da, i kao pravi gosti, bodove ostavljaju domaćinima, što isto nije za baciti. Sve u svemu, super ekipa i bilo nam je zadovoljstvo družiti se s njima..
mali ban je napisao/la:Dečki iz Kolonije su prava ekipa, gosti kakve samo poželjeti možemo. Pristaju na ponuđeni termin bez ikakvih problema, ne prigovaraju na dvoranu u kojoj smo igrali (iskreno, dvorana nam nije baš sjajna), lijepo igraju, iako gosti daju svoje loptice za mečeve i što je najvažnije, ugodno se druže uz pivicu poslije utakmice. Eh da, i kao pravi gosti, bodove ostavljaju domaćinima, što isto nije za baciti. Sve u svemu, super ekipa i bilo nam je zadovoljstvo družiti se s njima..
Biti će provjereno, a provjeriti ćemo da li ste i vi takovi