SOKAZ forum
23. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ma koga briga koliko ih se pojavi...ako donesete gajbu i malo ih "zapričate" dok se prvi bude zagrijavao, zadnjih 5 mečeva sigurno imate a to je bod!

Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- Leteći Medvjedić
2. kolo - Abesinija: Trans Agram
Na domaćem terenu, nakon žestoke borbe, Abesinija je pobijedila Trans Agram 6:4.
Čestitke protivnicima i želimo vam uspješan nastavak takmičenja!
Upisani su prvi bodovi, a i ispražnjen je pokoji fraklec

Čestitke protivnicima i želimo vam uspješan nastavak takmičenja!
Upisani su prvi bodovi, a i ispražnjen je pokoji fraklec
apel na admina ib
Apeliram na Admina, odnosno Voditelja 23. lige, da "natjera" sve sudionike lige da upišu rezultate nakon odigrane utakmice...
Pa nije to tak teško - a i IB bi sigurno bio sretniji...

Pa nije to tak teško - a i IB bi sigurno bio sretniji...
Dambino u tome smo svi mi nemoćni.
Stavljanje rezultata je dobra volja pojedinca, nije obaveza. Tak da buš se moral strpit malo. Ili čekat kolege iz lige ili voditelja da unesu
Inače i mene živcira kad po par dana čekaju oko unosa

Stavljanje rezultata je dobra volja pojedinca, nije obaveza. Tak da buš se moral strpit malo. Ili čekat kolege iz lige ili voditelja da unesu
Inače i mene živcira kad po par dana čekaju oko unosa
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Tako je, nema tu natjeravanja. A uskoro ćeš i skužit da je popunjeno prvo kolo i 3/5 ovotjednih zapisnika u petak zapravo odlična situacija! 
http://www.sokaz.hr/rez_stiglo.php
http://www.sokaz.hr/rez_stiglo.php
Još samo nauči da pogledaš TKO piše. Ako nema ime i prezime u profilu onda se ne obazireš na komentare dotičnogDambino je napisao/la:Oho, pa na ovom forumu se i vrijeđa... Dobro, sad sam još nešto naučio...
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- Leteći Medvjedić
ČESTITAMO Play off-u na odličnoj utakmici u dvorani supra sport.Naš najbolji igrač Niko Breščaković je imao svoj los dan
. ja sam ostvario svoju 1 pobijedu u sokazu
.play off je jako grda ekipa dobro nam je porucio Trnski.Miljenko Penava je odigrao solidnu tekmu ali mogo je puno puno bolje AJMO SUPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
- Leteći Medvjedić