SOKAZ forum
1. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
1. liga jesen 2012
U prvom kolu odmah razbijamo najače, da ostalima pokažemo ko je gazda 
posteno :-P
mi prva 2 kola isto igramo sa jakima...taman da se udje u formu, meni pase...
mi prva 2 kola isto igramo sa jakima...taman da se udje u formu, meni pase...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Svaka čast, važni bodovi... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Haha trolu jedanib je napisao/la:It was a win-win, jer Srki je pozitivan!
Hvala, ali čestitke idu i tebi na dvije odlične taktičke pobjede!cvijo je napisao/la:Čestitam dečkima na odličnoj igri i zasluženim bodovima.![]()
Posebno su neugodni u svojoj dvorani...
Inače, Cvijo je atipičnom igrom za njega dobio dvije partije (moram priznati da sam se osjećao smješno sa svojom prikazanom igrom!
A kaj se tiče domaće dvorane - i tebi je domaća (tu si igrao godinama)
Heh, daleko je tvoja igra od smiješne.
Trebao si vidjeti kaj su mi suigrači prekjučer napravili
od Mačešića i Žagara
a baš su vam tvoje pobjede protiv Jure i Deksa donijele tri boda.
Zahvala agronomcima na lijepom gostoprimstvu i odličnoj kotlovini!
Trebao si vidjeti kaj su mi suigrači prekjučer napravili
od Mačešića i Žagara
a baš su vam tvoje pobjede protiv Jure i Deksa donijele tri boda.
Zahvala agronomcima na lijepom gostoprimstvu i odličnoj kotlovini!
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
- masterinsider
- Kontakt:
Do poćetka proljetnog prvenstva je 4 mjeseca, do onda ćemo vidjeti "ko živ a ko mrtav", možda se vratimo u natjecanje ko ekipa,a možda krene svaki svojem putem.
U svakom slučaju od pingača ne odustajemo
žao mi je radi škofine.ali što sada znači za regularnost natjecanja.da li smo jučer osvojili bodove ili idu u koš?
i što o tome piše u pravilniku koji sam napokon malo po malo počeo čitati.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Sad sam tek ovo skužio.masterinsider je napisao/la:Nažalost primoran sam javiti svim sudionicima 1. lige da sam prije pet minuta poslao zahtjev za odustajanje od natjecanja u Jesenskom prvenstvu SOKAZA. Razlozi su osobne prirode većine igraća pa nebih ulazio u objašnjenja. Ispričavam se svim ekipama koje će taj čin protumačiti kao nesportsku gestu, ali nije nam bila namjera.
Do poćetka proljetnog prvenstva je 4 mjeseca, do onda ćemo vidjeti "ko živ a ko mrtav", možda se vratimo u natjecanje ko ekipa,a možda krene svaki svojem putem.
U svakom slučaju od pingača ne odustajemo
Pa zašto pobogu!?
Ak je već osobne prirode, neću ispitivati, ali stvarno mi je žao...
Nadao sam se da ćemo napokon odigrati i protiv vas!
a kada će biti objavljen rezultat utakmice prvog kola između mladosti i agronomskog?
ili nisu ni igrali?
ili nisu ni igrali?
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
U košzmilko je napisao/la:žao mi je radi škofine.ali što sada znači za regularnost natjecanja.da li smo jučer osvojili bodove ili idu u koš?
U slučaju odustajanja svi rezultati vezani uz tu ekipu i tu sezonu se brišu, kao da ih nikada nije bilo.