SOKAZ forum
4. liga jesen 2012 Brodiumka
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
evo ovako toliko je bilo vlažno u dvorani da pimpl, serva a spin pogotovo nije postojao.dobio sam upalu od mahanja reketom.brnas je odigrao odlično ali nemogu se oteti dojmu da u dvorani sa više prostora i sa manje vlage nema šanse .bez ikakvog potcjenjivanja .tek kad sam počeo igrati bez spina nekaj se moglo napraviti.dario je školovani igrač i ne kuzi sokaz fore
zato sutra kazneni trening.jednostavno loptica u takvim uvijetima nema rotacije i brnasu koji igra na stolu je to idealno.a brada je izbacio i kaje trebalo i nije tako da je rezultat takav kakav je.zato idući put tražite neka bar upale grijanje kad već nema mj u dvorani.ali da nebi neko kaj krivo mislio dečkima svaka čast na pobjedi
U našoj dvorani ne prokišnjava, nije hladno, ne skliže se, ne fale lampe, ima mjesta, uvijek ima i gledaoca i navijačamixer je napisao/la:uz malo srece startamo sa 4 0
Moja procjena je da samo jedan jaki igrač nije dosta za pobjedu u našoj dvorani, možda da nabavite još jednoga dok nije kasno, tekma je za samo 2 tjedna.
sve to stoji norin ali niste ni vi baš prošle sezone dobili lako bez obzira na rezultat a 4 0 je dobar početak,ili vi to mislite da ste nepobjedivi.pa nemože vas stalno sreća pratiti.kad nebi shvaćao tvoj humor mislio bi da ste vi već prvaci 4 lige .ili su ti nakon ovi 6 0 startnih porasla krila .već vidim kako vas ubija vinko bek .ali mi je drago da ste borbeni .a ti bivši prijatelju mislio sam da smo si malo bolji

Mi danas gostujemo kod Transagramovca,kao prvo konačno ćemo vidjeti Vukićevu dvoranu o kojoj smo slušali samo hvalospjeve kao o najboljoj u Zagrebu(a vjerojatno i šire),i kao drugo pružit ćemo riječ utjehe nema dugo baniranom mixeru,ex pionirčeku!
I Drda se obečao svratit na pifce...
Sve to uvjetuje,da mi ni ponedeljak ne izgleda onak sivo kao što mi inače ponedeljci izgledaju!
I Drda se obečao svratit na pifce...
Sve to uvjetuje,da mi ni ponedeljak ne izgleda onak sivo kao što mi inače ponedeljci izgledaju!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
S teškog gostovanja vraćamo se s bodom,moglo je i bolje al moglo je i gore!
Transagramovci odlični domačini,fino smo se družili!
mixer/pionirček kad ga makneš od monitora i tastature skoro da je "normalan" lik
,a otkad nemože na forum izgleda da ne izlazi iz dvorane pa je bil prejak za svu trojicu!
Srećom da ima ban jel ko bi sad živil od njega!
Drda se držal u sjeni,on misli da ne znamo ko je,ja mislim da znam ko je,al ovak skoro da je slađe,fura se na Sokaz-ovskog Zorro-a!
Dečkima sretno dalje,u idućem susretu bit ćemo još žešći!
E da,i dvorana je stvarno - bonbončić!
Transagramovci odlični domačini,fino smo se družili!
mixer/pionirček kad ga makneš od monitora i tastature skoro da je "normalan" lik
Srećom da ima ban jel ko bi sad živil od njega!
Drda se držal u sjeni,on misli da ne znamo ko je,ja mislim da znam ko je,al ovak skoro da je slađe,fura se na Sokaz-ovskog Zorro-a!
Dečkima sretno dalje,u idućem susretu bit ćemo još žešći!
E da,i dvorana je stvarno - bonbončić!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ZORRO zavodnik, sva sreća da su počele žene igrati
sad će i drdi biti zanimljivije pa možda i pogleda koju tekmicu
kajići žao mi je zbog jučer, ali biti će prilike da me upoznate.
brada mi je javil jučer tak da sam upućen u sve i nije mi jasno kak je mixerčić natamburao svu trojicu.
i kaj je sa mixerčićem
zakaj ne piše one svoje poruke
koje svi razumijemo

sad će i drdi biti zanimljivije pa možda i pogleda koju tekmicu
kajići žao mi je zbog jučer, ali biti će prilike da me upoznate.
brada mi je javil jučer tak da sam upućen u sve i nije mi jasno kak je mixerčić natamburao svu trojicu.
i kaj je sa mixerčićem
koje svi razumijemo
evo da se i ja javim i prokomentiram sraz 3 kola sa transom......
bilo je napeto do samog kraja,mogli su nam uzet sve bodove,mogli smo i mi njima al na kraju ipak fer i korektnih 5:5 te bod za svakoga!
ipak ne bi bilo u redu da smo uzeli sva 3 jer bi se onda drda naljutil a to bi nam bilo preteško breme za nosit na kičmi.....
kaj se mixera tiče,frajer nas je nakantal svu trojicu ko dripce al ima sreće jer ga nismo dali na doping kontrolu na kojoj bi sigurno podbacil
kasnije borba na šanku također nerješena,jedino kaj je bila šteta je to kaj je bil ponedjeljak pa nismo vidli ko prvi pada ispod šanka jer se radi i teško je odvalit radni dan sa mamurlukom i isparavanjem alkoholnih para iz pora al ko ga ježi,bit će prilika za još srazova!!!
ovom prilikom želim reć' i da mi je drago kaj mixer nemre tipkat po forumu jer da je sad tu frajer se ziher ne bi gasil sa tim kak je odvalil tricu i napenalil buraze i profesora!!!
čestitke protivnicima na dobroj tekmi,punim flašama i gostoprimstvu!
bilo je napeto do samog kraja,mogli su nam uzet sve bodove,mogli smo i mi njima al na kraju ipak fer i korektnih 5:5 te bod za svakoga!
ipak ne bi bilo u redu da smo uzeli sva 3 jer bi se onda drda naljutil a to bi nam bilo preteško breme za nosit na kičmi.....
kaj se mixera tiče,frajer nas je nakantal svu trojicu ko dripce al ima sreće jer ga nismo dali na doping kontrolu na kojoj bi sigurno podbacil
kasnije borba na šanku također nerješena,jedino kaj je bila šteta je to kaj je bil ponedjeljak pa nismo vidli ko prvi pada ispod šanka jer se radi i teško je odvalit radni dan sa mamurlukom i isparavanjem alkoholnih para iz pora al ko ga ježi,bit će prilika za još srazova!!!
ovom prilikom želim reć' i da mi je drago kaj mixer nemre tipkat po forumu jer da je sad tu frajer se ziher ne bi gasil sa tim kak je odvalil tricu i napenalil buraze i profesora!!!
čestitke protivnicima na dobroj tekmi,punim flašama i gostoprimstvu!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!