NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

II. liga: HSTK Južna Trešnjevka III. - FINA-NKS 5 : 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
supermenica

PostPostano: uto tra 24, 2007 2:56 pm    Naslov : II. liga: HSTK Južna Trešnjevka III. - FINA-NKS 5 : 5 Citirajte i odgovorite

Evo, šta sam rekla sami remiji.. Zvrko Fini-nks je već treći po redu, al dobro...

Čestitke mom bratu koji je čak jednu dobio Zubo i to na fiks (ili fix, nemam pojma kak se piše Confused Pojma nemam ) al nema veze.

Nažalost, Iva je napravila nulericu, a svake čestitke Švereru na trici. Klanja se
Ti si naš spas! I da, parove su dobili ekipa FINE-NKS.

Nemam pojma kaj da vam više kažem, jer nisam tam ni bila, pošto je FINA bila u gostima, nego da pozdravljam II. ligu, koja nije dala da FINA-NKS postigne i ovu sezonu nešto, odnosno da prođe u I. ligu, a možda je tak i bolje.. Recimo, imamo jako lijep odnos s ekipom I. lige "Marco Polo" (bar ja Very Happy ) i onda da sad moji recimo rasture Marco Polo, onda bi to bilo strašno... Eeeek!

Haha, naravno da se ja saaamo ŠALIM Wink .
Da, i slijedeće sezone u drugoj ostajemo... Smile Nema veze buraz, Bit ce dobro kao što svima kažeš, kak sam optimistična.. Smile
Evo vidi kak sam optimistična Cekicem po glavi Sibom po guzi
haha...
Ajd, ja sam se raspisala kao i uvijek, a vi slobodno možete odgovoriti na moj post ako imate šta odgovorit, hvala Bogu, još ne jedem ljude. Klopa hehe...
No ajmo malo bit i ozbiljni Smile
Kad malo razmislite, Tomislav je bit svega, on da je dobio Pahera (Paher ga je dobio u petom setu, prasicom, fiks) i da je dobio Maljkovića (što je mogao), možda bi imali šanse borit se za drugo mjesto, ovak...
Al nema veze

Ako slučajno želite se malo zainteresirati, pa pogledati rezultate J.Trešnjevka III. protiv FINE-NKS, samo kliknite http://sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=73&ek2=19&dat=2007-05-02 .

CIAO! Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.