| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri lis 17, 2012 4:20 pm Naslov
: Domacini/slanje rezultata voditeljima liga |
|
|
Prije nego ista pocnem zelim naglasiti da ovaj topic je iskljucivo informativni i da ne zelim da se netko nadje uvrijedjen i prozvan, pogotovo ako je ovakva tema vec raspravljana na ovom forumu isprika tek sam clan godinu i pol!
Zanima me sljedece, kod odabira voditelja liga dali vodstvo sokaza ima lufta za razmotriti ideju da bi voditelji trebali imati odnosno zadovoljavati neke uvjete da bi uopce bili tj. mogli sto adekvatnije obavljati svoje zadatke ajmo ih tako nazvati. Pod zadovoljiti uvjete ja bi osobno smatrao da imaju barem pristup tj. da se koriste e-mailom necu reci faxu, jel ni to vise skoro niko ne koristi osim drzavnih zatucanih sluzbi. Neznam kako funkcionira vodstvo liga odnosno dali je to sve volonterski ili kako vec ali i nebitno na kraju krajeva, ja vjerujem da ima puno timova kojima nije bas usput svaki puta ici na postu slati rezultate voditelju koji ne barata racunalom odnosno nema pristup mailu sto zbog prirode posla, sto zbog guzvi u postama etc. Vjerujem da je puno lakse poslati rez na mail odnosno poskenirati ili sto vec, neznam mozda da se napravi neki univerzalni mail za primanje rezultata od svih liga kojem ce imati pristup nas svemoguci Ib pa da se mailovi samo naravno naslove na ligu kolo etc. eto neznam kako drugacije nego da pitam moram priznat da meni ovo stvara problem, u mom slucaju priroda posla koji nema fiksno radno vrijeme pa mi i nije bas uvijek za skociti na postu slati rezultate!
I na kraju ponavljam trazim samo info odnosno da mi neko mjerodavan da neki odgovor o ovoj temi bez ljutnje!  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri lis 17, 2012 6:05 pm Naslov
: Re: Domacini/slanje rezultata voditeljima liga |
|
|
 _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri lis 17, 2012 10:18 pm Naslov
: |
|
|
Hm... ... Ja sam prošle godine pisao nešto na tu temu i zaista se sada više niti ne sjećam na kojem podforumu ... U principu se potpuno slažem s tvojom idejom , skeniraš rezultat i pošalješ ga e-mailom, na kraju sezone skupiš sve originale pa ih pošalješ voditelju lige da ih može pregledati i arhivirati.
Naime, ja sam više nekako vodio tu misao u smjeru da ne bih htio pametovati ili nešto slično, ali mislio sam da bi bilo zgodno da voditelji liga imaju dobru informatičku podršku , ponajviše zbog redovitijeg objavljivanja rezultata lige na forumu .
Ako ima neki drugi razlog zašto su voditelji liga ovi koji jesu onda je to ok , makar ne vidim neki vrlo "častan" posao u tome ... čak mi više liči na gnjavažu .
Jedino, bitno je da osoba koja je voditelj lige zna pravila igre, ponašanja i sl. Ako dođe do eventualnih problema ili nesporazuma da ih zna riješiti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri lis 17, 2012 10:35 pm Naslov
|
|
Grza odeš na kiosk , kupiš 6 koverti i 6 markica za pismo. Kad završite tekmu , staviš zapisnik u pismo , povučeš jezikom po ljepilu na rubu koverte, zalijepiš, isto tako i markicu. Napišeš ime i prezime voditelja, i ubaciš u onaj žuti sandućić od pošte. Ostalo sve obavi pošta
Ili kad prolaziš pokraj Knežije navratiš do gospona , pozvoniš, netko ti otvori vrata od ulaza u zgradu i ubaciš zapisnik u gospodinov kaslić. Subotom ga nema jer planinari
ps. to radiš samo kad ste domaćini
pozdrav  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri lis 17, 2012 10:58 pm Naslov
|
|
Ikota ako vec postoji tehnologija koja moze jos jednostavnije zamjeniti sve ove slatke djelatnosti koje si naveo i koje ti radis sa smjeskom odnosno imas vremena i volje misliti na tih sest koverti pa lizat koverte pa onda ljepit markice i na kraju trazit zuti sanducic sve pet ali za mene je sokaz rekreacija za koju placam da bi sudjelovao da ne velim i dvorane nisu bas besplatne, pa onda jos imamo i razno razna pravila kojih se drzimo pa onda opet da ne pocinjem za koliko ljudi ta pravila ne vrijede u tim ligama pa eto nakon tog svega cisto smatram da nije ni na odmet pitati vodstvo sokaza kako to da voditelj lige nebi trebao imati barem jedan komp odnosno pristup mailu kako bi mi "ljeni" ljudi kojima fali sline da policnu markicu mogli sto azurnije i bezbolnije poslati rezultate. I na kraju krajeva predlozio sam mozda i neki opci mail i.e. rezultati@sokaz.hr gdje bi svi timovi ljepo slali scanove zapisnika ako vec odredjeni voditelji nemaju pristup kompu ili mailu.
Kako god bilo napomenuo sam da me zanima informativno i da ne trazim neke sada negativne reakcije, ali bi mi bilo drago da odgovori neko ko je mjerodavan i ja sretan a vjerujem i mnogi drugi.
p.s. ikota tebe ne smatram ovdje mjerodavnim pa necu ni tvoj odgovor uzet u obzir  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|