NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
deda29

PostPostano: pon lis 22, 2012 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prva tri meca 3:0, smjesila nam se pobjeda, Tio veceras bez Lednickog,
Tadelj je prije tri dana operirao mrenu, realno u ovom kolu su dali svoj maksimum, dosli smo do lake pobjede. Tio je svakako ekipa koja može svakom pomrsit račune kad su u punom sastavu.
Dižemo se u formi sto veseli, stanku cemo iskoristit za treniranje i čekamo tekmu protiv AGF, očekujem pobjedu Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kelemen

PostPostano: uto lis 23, 2012 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

k...c, bi uzeli bodove da su bili kompletni. Wink
55

PostPostano: uto lis 23, 2012 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A nu Dede Eeeek! kako "dere" sve po redu! Sibom po guzi Deda, svaka čast i tebi i Padobrancima Klanja se , doista dobra pobjeda protiv vrlo dobrog TIO-a! Thumbs up
Makar, slažem se s Kapetanom Mikijem Pojma nemam , da je bio i Lednicki bogme biste se dobrano naradili i za jedan bod! Beljenje
A Deda slaže "trice" ko dobro jutro! Mirko ... Deda, dobro nam došao opet na trening pa da serija uopće niti ne prestane! ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: uto lis 23, 2012 8:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u svakom slučaju, bez obzira što nije bilo Lednickog (koji bi vjerojatno dobio Šurinu i stvarao probleme i Palički i Dedi) i Palička i Deda dobili Popijača...samim time su zaslužili sva tri boda Klanja se Klanja se Klanja se
Svaka čast momci, dobili ste priliku protiv oslabljenog TIA i iskoristili je, naravno da za to slijede čestitke Very Happy!
55

PostPostano: sri lis 24, 2012 5:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
55 (napisa):
Heh... mislim da Amaciz ima daleko veće šanse od 1:9.. Zubo

Zašto?

Dobro možda sam malo podcijenio Amaciz,, onda pobjeda Bukovca minimalno 7:3

Jel tak bolje Confused

Eto ti ga na, zaradio bih pivu od Ikote Zubo . Završilo je 5:5, Glasnović tricu, Amaciz set više! Evil
[Vrh]
pimpl

PostPostano: sri lis 24, 2012 12:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....tužno je kad ti je jedina utjeha činjnica da su drenove prognoze totalni promašaj...kao što rekoh čestitam sve bolje i bolje pa ovu vrlinu koristim i za čestitku drenu i ekipi...
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri lis 24, 2012 12:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ahahaha Very Happy
ipak ovo kolo je prognoziranje nešto uspješnije. nepredviđene okolnosti (da se neće Pendel pojavit...na kraju šta je bilo?) i da se Lednicki neće pojavit dovelo je do pogreške, al sam Amaciz-Bukovac skroz skinuo.

Što se tiće naše tekme evo i izvještaja:
Dvorana Ritmo, zakon - super prostor, atmosfera, konobarica na gotovs, kafić iz kojeg vidiš sve stolove zavaljen u separeu s cigarom u ruci...Very Happy teško da može bolje.
I evo napokon mi uknjižili prvu pobjedu.
na žalost, protiv krnjeg sastava dr. Oetkerna Sad
ovaj put se Raketa negdje zagubio, nije se pojavio. a baš sam se veselio napetoj borbi za bijeg sa začelja. Ovako ne mogu se otet dojmu da su ostala dvojica ipak imali motiv manje i da su zapravo te nijanse odlučile meč.
Dakle, 3:0 u startu.
Otvorili smo Kern i ja. Dosta izjednačeno, ali Kern sigurniji, ja više griješim (al igram dosta bolje nego zadnja tri kola) i dvi tri neforsirane greške i već 0:2. Pametno sam ih rasporedio po setovima Very Happy
No imam igru, samo treba malo više strpljenja. Treći set otvaram puno bolje, a i Kern lagano pada i počinje više griješit. Kako stvari stoje, ima tu dosta objektivnih razloga zašto. nadam se da će već od slijedećeg kola kod Kerna bit promjena. Uz solidnu moju igru i sve više njegovih grešaka okrećem polako meč. U petom setu taman dovoljno sreće u prvih par poena da Kernu pokida živce (sorry Zubo ) i dosta lak 5ti set. Prvo kolo da sam otvorio s 5 setova i dobio Juhuu
Potom Dremel protiv Žukine. Goco nam još nema pobjede a fakat je zaslužio. Odlično je odigrao meč, no Žukina se bome nije dao. Puno izmjena, nadmudrivanja, jako dobrih priprema poena s obje strane. Na našu žalost Žukina za nijansu precizniji. Opet pet setova, ovaj put na stranu Oetkernovaca.
Slijedeću dogovorili da igra Č a jer je Žukina igrao prošlu, pa se kao treći meč igralo Čanadi - Kern. Moram priznat da sam odgledao samo zadnja dva seta...malo sam se prošetao, popričao sa Kašom koji je "doša u inspekciju ono ka" Very Happy pogledao kako ide Petom Elementu i Pacerima (Opako nam je Pacer postao šlank. mislim da se čovjek ruši od manjka masnih naslaga Kava Zubo ). Čanadi sad već standardan. baca neke u bunar, ali ih puno više pogađa. Na žalost one bunarske se znaju zaredat u jednom setu, pa je opet, sad već treći meč za redom u 5 setova. Skulirao se Č u petom i rano poveo sa 5 razlike koje je zadržao do kraja.
Sad je već 5:1.
Otjerali Kerna da dođe sebi mada je "bio spreman" odma s Elezom bacit slijedeću a odmorni Žukina i ja nastavili tekmu. Jako fin jedan meč. Naigrao sam se najviše do sada u ovoj sezoni. Čovjek igra pristojnu igru, jako dobro drži, varira serve, zna zabit s obje strane i ne griješi previše. Zapravo na kraju je odlučio pimpl gdje je neobjašnjivo znao izbacit vani i par servis grešaka. U petom setu sam super otvorio, poveo 7:2, Žuki izjednačio a onda nesmotreno pogriješio 3 za redom Pojma nemam i uspio sam iskoristiti drugu od 3 meč lopte. 6:1 bodovi su tu.
Goco je morao bježat, predložio da se igraju parovi pa onda zadnja dva singla, momci prihvatili bez pogovora (samo da se igra Klanja se ) i svaka im čast na tome! Goco I Elez u paru jako jako dobri, škicao sam kroz staklenu stijenu, s pivom u ruci Very Happy Nije sad totalno komotno, al 3:0 je za respect. 7:1
Slijedeći Elez i Kern, Kern puno iskusniji, Elez pristojan za njega, nedovoljno to dobro za Kerna. Pružao je Elez dobar otpor, al šta je tu je - čovac bolji. 7:2
Čanadi - Žukina. Drama. Žukina je očito dosta jak igrač, al neuigran. Bit će samo bolji ako stigne nešto odigrat. Protiv Č-a bolji nego protiv mene, i bome je imao 9:6 u petom što je Č nekim čudom izvukao za 8:2 Very Happy

Sve u svemu, 6 odigranih singlova, 5 u 5 setova! 4 na našu stranu, al da je Martin bio tu, svega bi bilo. Šteta za Oetkernovce što se ne uspijevaju skupit jer sad je sve teže se vadit jer konkurencija polako odmiče.
Ako se skupe sve tekme do kraja, nema šanse da ispadnu. Al ako se ne skupe protiv TIA, Miroševca i Sorryja teško da će opstat u ligi.
Pacer/pacemaker

PostPostano: sri lis 24, 2012 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Haha Dren ko Dren sve je tu opisao do zadnje tančine.... Thumbs up Wink
wolf

PostPostano: čet lis 25, 2012 9:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene ...zapisnik Ceka Azdaja Sibom po guzi
Lin Chi Na

PostPostano: čet lis 25, 2012 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A vucino sta ga kompliciras s tim zapisnicima, ja sam mislija da si ti moderan voditelj. A ti starkelja i konzerva samo takva. Beljenje Laughing
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet lis 25, 2012 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kakav diktator.... Evil

Onako usput,dajte otkinite koji bod Oetkern-ima,ovi zadnji Pimplovi postovi imaju u sebi lagan prizvuk depresije,čisto da čovjek ne ode skroz u k.....! Beljenje
wolf

PostPostano: čet lis 25, 2012 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lin Chi Na (napisa):
A vucino sta ga kompliciras s tim zapisnicima, ja sam mislija da si ti moderan voditelj. A ti starkelja i konzerva samo takva. Beljenje Laughing

Lini , ma nije ga puka na internet Rolling Eyes zato je prozvan In love
Lin Chi Na

PostPostano: čet lis 25, 2012 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tako već da! Thumbs up Zubo
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet lis 25, 2012 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nije stavio zapisnik na net,al je zato napisao izvješće s tekme da se maltene zna kad je ko i zbog čega prdnuo! Laughing
Brod jr.

PostPostano: čet lis 25, 2012 11:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

već vidim da bu Drenova mala bila moderator inspirirana ćaletovim pimplanjem po tipkovnici!!! Zubo
Dren

PostPostano: čet lis 25, 2012 12:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Drene ...zapisnik Ceka Azdaja Sibom po guzi

zapisnik od ove tekme je na netu.
Fali onaj iz drugog kola.
Bolje da ne objašnjavam šta mu se sve dogodilo i koliko je svijeta proputovao ROFL
No locirali smo ga, transferirali i trenutno je tamo gdje je od početka i trebao bit - kod Goce. Koji će ga upisat, eh... čim se vrati sa službenog puta. Thumbs up Klanja se Zubo
Taj zapisnik stvarno nema sreće ROFL
Stoga smo odlučili da za slijedeće tekme (uključujući i Oetkerna) ja preuzimam stvari upisivanja i neće se ponovit.

Inače podržavam wučkovu strahovladu, nema popusta prema nikome Klanja se
Stoga još jednom se ispričavam na tome što zapisnik drugog kola kasni, zbilja je neozbiljno što ga nismo upisali evo već točno 15 dana.
da, rezultat znate, al nije ni to isprika.

@brod junior:
mala je rasturačica Very Happy na kompu koristi samo spejs (jer njim može upalit ili ugasit crtić/ostalo što radi) i power off gumb (uglavnom kad si u po posla i nisi ništa snimio) Mad
A bojim se da od stolnog neće bit ništa. Naime dao sam joj reket da se igra. Ako ga nastavi koristit kako je počela, mislim da će vjerojatno u bacačice diska ROFL

p.s. reket je još čitav, začudo Eeeek!
marlonbrando

PostPostano: čet lis 25, 2012 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zagreb vs dugave 6:4 dosta gusto ali ipak blaga nadmoć nas...
neznam kada se planira staviti zapisnik od meca nas i veterana iz proslog kola....ocito nije u planu zasada
Dren

PostPostano: čet lis 25, 2012 2:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae, bilo bi zabavno i kad bi bar saznali rezultat tog meča. Embarassed
wolf

PostPostano: čet lis 25, 2012 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

8:2
pimpl

PostPostano: pet lis 26, 2012 9:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Lin Chi Na (napisa):

Lini , ma nije ga puka na internet Rolling Eyes zato je prozvan In love

...ma nije skroz tako brode...odlazak u k... je već lagano "pomak na bolje"...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  Sljedeće
Stranica 8 / 26.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.