NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Pitanje loptice

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
japanac

PostPostano: sri lis 24, 2012 7:33 am    Naslov : Pitanje loptice Citirajte i odgovorite

Da li obveza započeti meč sa novom lopticom , a ne da ti protivnik nametne staru , izlizanu tzv. "flah" lopticu koja u pravilu ne hvata rotacije .Kao domaćini uvijek započinjemo meč sa novom lopticom očekujući istovjetno ponašanje protivnika u gostima , što nisam primjetio u ovoj sezoni kako smo u "nižim" boljim ligama . Da li je to negdje propisano ili je to stvar , bumo rekli , kučnog odgoja .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
zacko

PostPostano: sri lis 24, 2012 7:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igraš s lopticom koju ti domaćin da dok god je u ispravnom stanju (nije puknuta ili totalno jajasta).
Kolko je stara baš i nema neke veze.
Ak domaćinu paše izlizana prilagodi se!
Kad on sljedeće sezone dođe k tebi i on će se morat prilagodit na novu lopticu ak je naviknut na igru sa izlizanom.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: sri lis 24, 2012 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm Misli ... Sasvim sam siguran da loptica za meč ne mora biti nova No no , ali mislim da sam pročitao neko pravilo o potrošenosti loptice Rolling Eyes , mislim da ne smije biti odsjaja na njoj. Evil
Bilo bi OK da svaka ekipa osigura novu lopticu za meč Ne ne , to je samo 6 loptica po sezoni (ako poneka pukne onda neka ih je i 10), nije baš tako teško, zar ne? Embarassed Brukica
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri lis 24, 2012 5:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kad god je loptica bila ofucana ponudio sam svoju za tekmu (novu) nitko do sad nije odbio.
Pale

PostPostano: sri lis 24, 2012 7:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
kad god je loptica bila ofucana ponudio sam svoju za tekmu (novu) nitko do sad nije odbio.

Bukovac nama nije htio zamjeniti, sve dok izlizana nije pukla Zubo

Japanac "slučajno" staneš na lopticu odmah na početku meča i rješiš problem.

Inače bi se po pravilu trebala prije meča ponuditi 3 loptice koje se biraju. Prva , druga pa treča ,ak se strgaju Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Hvatljivi

PostPostano: ned stu 18, 2012 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Dren (napisa):

Japanac "slučajno" staneš na lopticu odmah na početku meča i rješiš problem.

Ja stal na jednu i stari drugari izvadili još potrošeniju.

To bi trebala biti stvar kulture i ne slažem se s tvrdnjom da treba prihvatiti igru s takvom lopticom jer se i protivnik kod tebe mora naviknuti na novu ????!!!
Pa uvedeš pravilo da se na početku tekme vadi nova loptica i nema potrebe za privikavanjem jer uvijek igraš s novom.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.