SOKAZ forum
11. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Greta, vidim ja da tebe ovi tvoji hebu sa svih stranavjekkk je napisao/la:Nije stvar u treningu, nego u Greti![]()
![]()
![]()
Šalam se malo
, razapnite konačno tu mrežu i uhvatite štogod u nju! Eto , tekstilci se vratili sa gostovanja sa jednim bodom . S obzirom kako je meč krenuo još je i dobro završilo . Protivnik krenuo sa 3:0 ali tada kreću tekstilci i istom mjerom izjednačuju rezultat.Svaka čast Stipi i Vjeki da su načeli protivnika , treba to znati . Zatim počinje drama , bod po bod do parova . Parovi , priča za sebe . U petom setu kod rezultata 13:13 protivnik sa prasicom preuzima vodstvo , ali tada moji sa prasicom izjednačuju i zatim pobjeđuju . Što reči , ima boga
Tekstilci se još uvijek traže , ali postoje naznake povratka na stare staze slave
Protivnik i uvjeti igranja , što reči , samo ukratko - prosjek godina po igraču cca 8O , starost stola cca 4O godina , starost loptice kojom se igra cca 2 godine , snaga žarulje (reflektora) iznad stola cca 1.000.000 W .Od protivničkuh igrača Gosp. Horvatu i Stamboliji svaka čast dok je gosp. Škrgatić priča za sebe . Igranje na sistem -cilj opravdava sredstvo . Prvi meč već počinje išijas , artritis , pa ne znaš da li zvati hitnu pomoć ili otiči doma . Komentare istoga za vrijeme svakog meča bolje ne komentirati . Sve u svemu , nakon što smo preživjeli ovakvu torturu ostalo bi trebalo biti laganini .
Slijedeća dva kola idemo da Dedu I i Dedu II , pa da vidimo gdje smo .
Bravo moji
Tekstilci se još uvijek traže , ali postoje naznake povratka na stare staze slave
Slijedeća dva kola idemo da Dedu I i Dedu II , pa da vidimo gdje smo .
Bravo moji

a kad smo mi sa njim igrali onda ga je usred meča primila čuka i odglumil je lagani infarkt!!!japanac je napisao/la: dok je gosp. Škrgatić priča za sebe . Igranje na sistem -cilj opravdava sredstvo . Prvi meč već počinje išijas , artritis , pa ne znaš da li zvati hitnu pomoć ili otiči doma .
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Pogled na tablicu ukazuje na zanimljivost lige . Razmak između 9. i 3. iznosi samo četiri boda - jedan poraz i kiks i evo ti frke .Kaj se tiče tekstilaca zgledi da smo u povoljnoj situaciji , prvih pet ekipa trebaju još igrati međusobno , osim Dede II . Znači da je računica jasna -Textilci trebaju sve pobjediti do kraja i čekati rasplet ostalih mečeva . U tom planu trebaju "nastradati" i Deda I i Deda II , tak da se ne bumo dali baš tako lako omekšati. Plan je napravljen , mreža ispletena , slijedi realizacija

Kak sam rekel , još ima ulja u svići . Tekstilci se probudili i počeli igrati , onak kak znaju . Poveli sa 4 pobjede , dvije zgubili u fixu , a zatim dovršili posao . Stipe se vratio u velikom stilu , Vjeko odmah iza njega ali je najveći dobitak povratak Grete
Šteta da nije dobio bar jednog Bana , protiv Ban Z. u četvrtom setu imao 6 ( slovima šest ) meč lopti , ali uništile su ga serve . No , glavno da je konačno počeo igrati a kad se gube dva meča u fiksu to je često stvar sreće oliti prasice . Nema zime za Gretu .
Protivnici jaki , iskusni i nadamo se da budu dalje pobjeđivali ( navijamo za vas ). Slijedeći protivnik Deda II , pa da sredimo i trećeg dedu .
Veliki korak napravljen a druga tekma bude prelomna , stoga trening i samo trening . Motori proradili uključujemo forsaž .
Protivnici jaki , iskusni i nadamo se da budu dalje pobjeđivali ( navijamo za vas ). Slijedeći protivnik Deda II , pa da sredimo i trećeg dedu .
Veliki korak napravljen a druga tekma bude prelomna , stoga trening i samo trening . Motori proradili uključujemo forsaž .
Eto , nejde pa nejde . Tekstilci zgubili pa se vrši korekcija planova . Ostanak u ligi , prioritet . Bili u tekmi za osvojiti barem bod ali kako se Greta vratio starim navikama nije išlo . Uvijek nam nedostaje ta jedna pobjeda . Ovo je očiti sezona za baciti , moralo je i to jednom doći . No , ostaje iskustvo a to je neprocjenjivo . Čestitke protivnicima , a kod nas opet Gvardiola treba vaditi kestene iz vatre 
Greta pederu.
Stvarno ne znam kaj se događa, dobro je Vjeko reko, kao da sam se posvađao s lopticom. Svaka čast ostatku ekipe, standardno dobar. J...ga, da sam znao da će ovako loše bit ove sezone, šef bi puno više igrao. Sinoć sam htio reket bacit u lomaču.
Pas m...r, dosta mi je pingaća za ovu sezonu, odoh ja u
Živjeli vi meni 100 godina!
Stvarno ne znam kaj se događa, dobro je Vjeko reko, kao da sam se posvađao s lopticom. Svaka čast ostatku ekipe, standardno dobar. J...ga, da sam znao da će ovako loše bit ove sezone, šef bi puno više igrao. Sinoć sam htio reket bacit u lomaču.
Pas m...r, dosta mi je pingaća za ovu sezonu, odoh ja u
Živjeli vi meni 100 godina!