| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
supermenica
Pridružen/a: 17. 04. 2007. (23:03:46) Postovi: 81 Lokacija: Zagreb (zapad)
|
Postano: čet svi 03, 2007 5:31 pm Naslov
: II. liga: FINA-NKS - Velika Gorica III. 7:3 |
|
|
U srijedu se je održao meč između Fine i Gorice. Pogledajte zapisnik ak vas zanima.. _________________ Ja bi malu točenu 
Zadnja promjena: supermenica; sub svi 05, 2007 11:48 am; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet svi 04, 2007 8:42 am Naslov
: |
|
|
ajd da ih ja malo branim
| Citat: | | Naši fulaju servu oni zajedno viču bravooo i pljeskaju |
to sto oni navijaju, a vi ne. to te ne bi trebalo smetati, problem je u vama... a i decki jedva izvuku 7-3 i vesele se kaj su dobili par partija, uopce ne vidim kaj je tu lose....
| Citat: | | Još tam neka cura koja misli da sve zna |
to je ozrenova djevojka... i ne misli da sve zna.. dapace, jako malo zna o pingacu, ali mu želi pomoći, i opet ne vidim kaj je tu toliko lose...
| Citat: | | Najradije bi je tukla.. citiram Ivu, a i ja se slažem |
dok ti ovakav komentar nije trebao, a ni ivi... to ste trebali medju sobom ostaviti... a pogotovo ne vikati po forumu  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 04, 2007 10:04 am Naslov
|
|
Sve vičite po forumu, sve sve!
Inače će nam falit škandala
| bigdedi (napisa): | | Citat: | | Naši fulaju servu oni zajedno viču bravooo i pljeskaju |
to sto oni navijaju, a vi ne. to te ne bi trebalo smetati, problem je u vama... |
šjooo je ih lijepo znat sve napamet. upravo sam se neverbalno izrazio s više od 7000 riječi. rašpa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
supermenica
|
Postano: sub svi 05, 2007 11:52 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | ajd da ih ja malo branim
| Citat: | | Naši fulaju servu oni zajedno viču bravooo i pljeskaju |
to sto oni navijaju, a vi ne. to te ne bi trebalo smetati, problem je u vama... a i decki jedva izvuku 7-3 i vesele se kaj su dobili par partija, uopce ne vidim kaj je tu lose....
| Citat: | | Još tam neka cura koja misli da sve zna |
to je ozrenova djevojka... i ne misli da sve zna.. dapace, jako malo zna o pingacu, ali mu želi pomoći, i opet ne vidim kaj je tu toliko lose...
| Citat: | | Najradije bi je tukla.. citiram Ivu, a i ja se slažem |
dok ti ovakav komentar nije trebao, a ni ivi... to ste trebali medju sobom ostaviti... a pogotovo ne vikati po forumu  |
LIjepo od tebe što ih braniš, iskreno. No nisi tamo bio pa niš ni ne znaš.
Ovo kaj bi je mi kao tukli, to se samo šalimo. Pa naravno da ne bi. Da sam stavila smajlić možda bi skužio.
I mi smo isto navijali, i naravno da se i dečki Velike Gorice mogu veseliti radi dobivenih partija, ali kad su oni fulali servu niste mogli čut bravo..
Al dobro, to su sitnice, opet kažem niste tam bili, tak da nemrete baš komentirati ko da jeste.. _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sub svi 05, 2007 9:51 pm Naslov
|
|
| Citat: | | No nisi tamo bio pa niš ni ne znaš. |
ja ih poznajem, ti si ih vidla na dva sata.... no ofens, ali imam veto pri komentiranju njihovog ponasanja.....
| Citat: | | ali kad su oni fulali servu niste mogli čut bravo.. |
pa prije cu proslavit kad protivnik fula servu(nije da slavim, ali), nego mu reć "hvala" što mi je uberretajno.... i to fakat zvuci sarkasticno ko da ga prcam kak je nesposoban... radije se veselim tome sto sam osvojio poen...
i sanja daj pliz nemoj quotat cijeli post......  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
supermenica
|
Postano: ned svi 06, 2007 2:48 pm Naslov
: Ok, ok... |
|
|
Ok, ok, nema problema.. Ti ih poznaješ, ja ne ... Sve je u redu bigdedi...
Predajem se i
I don't want fight... Ja dobra osoba hehe _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: ned svi 06, 2007 3:25 pm Naslov
|
|
daj opiri se malo... ovo je prejednostavno zavrsilo.... eeeeeej  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TTiGaR-
|
Postano: pon svi 07, 2007 2:16 pm Naslov
: odj |
|
|
<neko metiljavo psovanje maknuto. ib> pa ti si zena od stolnotenisaca, isto ko i ta cura
koja je dosla bodrit decka. I btw ona nezna igrat pinagac? A ti? Si reprezentativka? Vjerojatno neznas da reket ima crvenu i crnu gumu. Ovo mi je prvi i vjerojatno zadnji komentar na forumu jer fakat nema smisla da ti pametujes i kaj uopce radis na forumu kad ne igras pingac. I ak nisi primjetila mi se jednostavno zajebavamo. Odemo na tekmu da bi isli pit posle nje, i to kaj pljescemo na prasicu je cista zajebancija, odma kad smo dosli smo znali da neamo sanse. aj bok, necu vise pisat jer sam tu jednom godisnje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
supermenica
|
Postano: pon svi 07, 2007 3:01 pm Naslov
: Re: odj |
|
|
Joooj, pa nisam ja niš rekla da ona nema pojma o pingaču. Btw ja ga treniram, al to nije niš bitno... I nemam ja niš protiv vašeg zezanja, samo postoje različiti ljudi i neki shvaćaju drugačije kada plješćeš na prasicu _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
loptica
|
Postano: pon svi 07, 2007 10:47 pm Naslov
|
|
Baš ti hvala na divnom komentaru, Sanja!!! Drago mi je što sam te uspjela iživcirati!! Neću se spuštati na tvoju razinu i vrijeđati, dovoljno tvoji ispadi govore o TEBI!!!!! Ne mogu vjerovati da cura koja igra pingač, takve stvari (poput navijanja i pljesksnja) ne može podnijeti! To je sport, čovječe, ljudi se zafrkavaju, navijaju... A što se tiče tuče, pa kaj si ti da se prijetiš osobama koje ne znaš?? Daj ohladi malo, jer ti ispadaš...,joj neću pričati,... Uživaj u pingaču i TIŠINI!!!!!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: uto svi 08, 2007 8:55 am Naslov
|
|
@ tigar: ja vas tu branim, a onda ti uletis psovat, pa mora webmaster te cenzurirat... i ja ispadnem budala kaj te branim
@ sanja: bas dobro da je webmaster i tvoj post izmoderirao... lijepo sam rekao, a sada cu ponoviti...
| bigdedi (napisa): | | i sanja daj pliz nemoj quotat cijeli post...... |
to se ne radi, to čini forum nepreglednim..
@ loptica: e sad sam stvarno ispo uberretajni poluidijot kaj vas branim... ali dobro... na greskama se uci, nece se ponoviti...  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
supermenica
|
Postano: sri svi 09, 2007 10:31 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | @ sanja: bas dobro da je webmaster i tvoj post izmoderirao... lijepo sam rekao, a sada cu ponoviti... |
A dobro, nisam ti ja za forume i to... Ja to sve nepregledno radim.. Tak da sorry Bućo .... Budem se potrudila da čim ljepše izgleda... _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|