NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14. liga, jesen 2012.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Norrin

PostPostano: pet lis 26, 2012 4:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije ti malo dosadno u ovoj ligi? Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
D-Tech

PostPostano: pet lis 26, 2012 4:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma kakvi dosadno, baš mi je super Zubo Liga je odlična, dečki su zakon, ipak je ovo 14 a ne 4 Smile Kad smo kod 4. lige, vidim da se dobro držiš Thumbs up razlupajte ih kao beba zvečku Cheer
[Vrh]
55

PostPostano: sri pro 12, 2012 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam FINI 1 na osvajanju lige. Klanja se Klanja se Klanja se
Bogme, Vegeru, isplatili nam se svi oni treninzi i stotine litara znoja ostavljenih preko ljeta u čokljaoni... Zubo
Svaka čast Ivanu i Davidu na osvajanju pojedinačnih kolajni Moon , dobra je vaša liga, ali vas dvojica (uz legendarnog Tvrtka) ste neprikosnoveni! Bis Sretno vam u 12. ligi na proljeće Luck , ali liga koju uspiju osvojiti oni čokljavi Šibenčani ne bi niti vama smjela biti nikakav poseban problem Laughing Laughing Laughing ...
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: sri pro 12, 2012 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Petre. Da, rezultatski smo odlično prošli, što nije ni čudo budući da smo imali dobru podlogu treninga, ali pored rezultata stvarno je bila zabavna sezona. Svim ekipama skidam kapu Fulir bilo je puno zanimljivih tekmi, napetih mečeva i prekrasnih poena, a najbitnije je to da smo svi pri tome uživali i otišli sa tekme ženama (curama, ljubavnicama, mamama) dobre volje - što je u biti i jedan od ciljeva amaterskog sporta (drugi je skidanje kila ROFL) . Odigrali smo više od 100 mečeva i niti u jednom nije došlo ne do svađe, već niti do povišenih tonova. U nekim smo tekmama imali "lufta" pa smo dozirali snagu (vidjet ćemo kako će bit u 12 Smile ), ali smo se zato protiv najjačih dodatno "nabrijavali". Spomenuo bih Tra-mont, Utrine 2 i Autopraonu Ritmo (sa Kristinom) kao jako dobre i zanimljive ekipe, a ostale su većinom na "one man show" iako nema slabih protivnika.
Mi u ponedjeljak igramo zadnju tekmu sezone, a nakon toga mali odmor (ali samo "mali", pucam na tri treninga tjedno u 2. mjesecu, jeste čuli čokljavci Zubo)
Svim ekipama bih čestitao, i zaželio još bolju slijedeću sezonu pa da se negdje opet sretnemo.
Eh da je ovakvih sezona što više, pozdrav svim ljudima dobre volje Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sri pro 12, 2012 10:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo tri treninga tjedno? Pfff ... pripravnik Bit ce dobro ... moramo čokljat jer ću nabaviti vjerojatno novo drvo (kao tvoje) i Tenergy 2.1 pa će biti još više čokljanja Retaj , a bogme i još više Big gun Sibom po guzi Cekicem po glavi
Drugim riječima, budući petnaestoligaši, vežite gaće! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 12, 2012 10:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

o da...treba bome dosta još on trenirat...evo sad je izgubio i prvi set ove sezone... Osim što i gajbu treba platit, očito pada i u formi Kava
Zubo
kelemen

PostPostano: sri pro 12, 2012 10:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki, svaka Vam čast! Klanja se Thumbs up Cheer Juhuu
55

PostPostano: sri pro 12, 2012 10:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma mrkn'o mu je i Bajto jedan set, ali svejedno će gajbu platiti Pivo , samo se bojim da od početka opklade onda mene čekaju čak četiri gajbice Zivili Drunk , obzirom da je to krenulo prije petog kola Laughing , joooj... nadrlj'o sam k'o pas ROFL Evil Vrag
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: čet pro 13, 2012 10:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa mislim da ce tih par gajbi biti tek zagrijavanj za sve cokljavce koji dolaze na treninge, morat cemo mi to malo i pojacat Wink
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto pro 18, 2012 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, konačno sve odigrano - čestitke FINI na uvjerljivom osvajanju lige, a posebno Vegeru za 33:0 (nije to lako ni u jednoj ligi, pogotovo ne sa 4 izgubljena seta sve skupa Eeeek! ) i Ivandi na sigurnom drugom mjestu na listi najboljih igrača. Očito da su zaslužili ekipno prvo mjesto kad imaju prva dva igrača lige Klanja se Klanja se Klanja se
rogi

PostPostano: uto pro 18, 2012 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujem se čestitkama Ivanu na Finom 33:0 skoru. To stvarno u svakom pogledu impresivno izgleda kad čovjek malo bolje pogleda! Klanja se

Čujem da se radi na organiziranju nekih prijateljskih tekmi "čokljavci" vs "misle da nisu čokljavci", a čokljavci u sastavu Abram-D-tech-55! uuuu, zvuči intrigantno!!
Dren

PostPostano: uto pro 18, 2012 11:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Auuu rispekt Klanja se
Morat ćemo se okupit i preslušat tu trojku.
Ja se nadam trici ROFL
jimmy

PostPostano: uto pro 18, 2012 12:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujemo se čestitkama prvacima 14 lige FINI. Bili ste uvjerljivi, pogotovo Veger Klanja se Sretno dalje. TRA-MONT
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: uto pro 18, 2012 8:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima dečki, bila je odlična sezona, i iako smo prije zadnjeg kola bili prvi išli smo i to pošteno odradit, atmosfera odlična - lagana muzika Partijana , domaće delicije Hrana, zafrkancija Cheer i gle vraga mi gubimo 2:4 Znoj Kad smo uvidjeli da to ni dobro malo smo se konsolidirali i uz najbolji meč Zovka ove sezone uspjeli to okrenut.
Što se tiče moga skora - zadovoljan sam Very Happy

Dreneeee
Dren (napisa):
nije to lako ni u jednoj ligi, pogotovo ne sa 4 izgubljena seta sve skupa Eeeek!

pošto ja znam da si ti vrstan analitičar i statističar nevjerujem da ti se takva pogreška mogla slučajno dogoditi (možda i Grk ima prste u ovome Evil), jedino je mogući razlog iznuđivanja dodatne količine pijače, ali pošto sam ja izgubio 2 seta imate pravo na samo 1 gajbu Laughing , za sve ostale se obratite mr.Profesoru ROFL
Za tekmu "čokljavci" protiv "onih koji samo misle da nisu čokljavci" čekam potvrdu termina - svakako preporuka par praxitena prije meča. Beljenje
[Vrh]
Lin Chi Na

PostPostano: uto pro 18, 2012 9:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

D-Tech (napisa):

Za tekmu "čokljavci" protiv "onih koji samo misle da nisu čokljavci" čekam potvrdu termina - svakako preporuka par praxitena prije meča. Beljenje

Jel bi se mi tribali naći u jednom od ovih termina?? Mad Zubo Beljenje
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: uto pro 18, 2012 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To bi bilo interesantno, samo postoji problem, tebe i Daniela možemo svrstati u skupinu "nečokljavaca", a šta ćemo sa Milišom i Karom? ROFL
[Vrh]
55

PostPostano: sri pro 19, 2012 12:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kara je čokljavac Retaj , Miliša je totalni čokljo ROFL Zubo , a najveći čokljavac od svih je Klinac Pojma nemam ! Čovjek se maskirao beksajdima s obije strane, ali da ga vidiš kako čoklja Klanja se Klanja se Klanja se , legenda totalna! Thumbs up
Živko je među Šibenčanima i ostalima jedini pošten igrač! Laughing Laughing
Inače, od srca čestitam FINI I na premoćnom osvajanju lige Thumbs up Cheer , kao i Vegeru i Ivandi na pojedinačnim uspjesima Klanja se Klanja se ... dečki moji, ove sezone ste bili Clint , neuništivi ste! Mirko . Tvrtko je također ljudina i pol, kao i Ivan i David Grouphug
Sjajno! Tra-mont će biti drugi, čestitam i njima Cestitamo! Pivo , poznajem samo Kosovca, on je također ljudina i pol Bis i igra kao Clint , i vi trebate ići naprijed što brže Eeeek! Trk . Liga vam je totalno veselje! Cheer
Lijep pozdrav i do pinganja! Mah mah
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 19, 2012 12:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

D-Tech (napisa):

Dreneeee
Dren (napisa):
nije to lako ni u jednoj ligi, pogotovo ne sa 4 izgubljena seta sve skupa Eeeek!

pošto ja znam da si ti vrstan analitičar i statističar nevjerujem da ti se takva pogreška mogla slučajno dogoditi (možda i Grk ima prste u ovome Evil), jedino je mogući razlog iznuđivanja dodatne količine pijače, ali pošto sam ja izgubio 2 seta imate pravo na samo 1 gajbu Laughing , za sve ostale se obratite mr.Profesoru ROFL

Nisam ja!
jebiga, morao sam probat Zubo
55

PostPostano: sri pro 19, 2012 12:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kakvom profesoru? Confused Nemojte vi da vas gospodin profesor sve skupa Sibom po guzi Cekicem po glavi Bike , ješčuo? ROFL ROFL
Ahaaa Ajooj ... pa ti misliš na gajbice? Pivo E to sam generalno nahebo, nakon četvrtog kola izgubio sam točno 5 setova Ne ne ... pa to je pet gajbica, dečki bit ćemo pjani ko guzice punih tjedan dana! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 19, 2012 8:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jel može vukovarsko? rok trajanja mu je mjesec dana, pa da ne zabušavamo ROFL
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.