| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Lacka
|
Postano: pet lis 26, 2012 7:09 am Naslov
: |
|
|
Super je ova 6. liga, cini mi se najnapetija ove polusezone.
Posebne simpatije gajim prema ekipi PEMIT. Ajmo curke  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 26, 2012 8:24 am Naslov
|
|
curka je samo jedna, baš me zanima šta će Antunović i Plavec reć na to što si ih prozvao curkama  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet lis 26, 2012 9:53 am Naslov
|
|
| ib (napisa): |
Čuo priču.
Njima jedan veliki a vama ostaje utjeha da ćete kad vas prođe ljutnja i dalje ostati fer i korektna ekipa koje SOKAZ čine boljim, razumiju rekreativan ping pong i promoviraju sportski duh.  |
da se cuje i njihova strana price, decki iz dugog sela tvrde da su htjeli izaci u susret i pokusali organizirati odgodu, ali eto nazalost iduci tjedan ne mogu a nakon toga bi im bio problem pronaci termin.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet lis 26, 2012 11:02 am Naslov
|
|
Izra, jel možeš ti kao voditelj lige/medijator nešto poduzeti po pitanju da se tekma ipak odigra bez obzira na termin? Za 3,4 tjedna, nije bitno. _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet lis 26, 2012 11:09 am Naslov
|
|
razmotrio sam to jos sinoc, stvar je u tome da su bila ponudjena 2 termina, a dogovor o odgodi je visio u zraku "ako ikako bude moguce", tako da je stvar cista, grlice nisu mogle doci ni u jednom od dva termina, a odgoda je dobra volja domacina.
cuo sam se jucer i s jednima i drugima, i napomenuo karagocevu da ako ikako mogu se dogovore unutar iduca 2 mjeseca da odigraju tu tekmu, iako po pravilima imaju pravo na 10:0. rekao je da ce vidjeti sa svojim igracima.
maloprije me zvao vincekovic i podsjetio da jos uvijek nisu napisali 10:0, da im to nikad nije ni bila namjera, vec da imaju objektivnih problema s okupljanjem za tekmu cak i jednom tjedno, a dva put pogotovo. iduci tjedan im je jedan igrac na putu.
ne moram posebno objasnjavati koliko su mu se svidjeli komentari ovdje. spomenuo je i da je 6 godina u sokazu i uvijek je svima izlazio u susret i u tih 6 godina nikad nisu nikog dobili 10:0 bez borbe. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet lis 26, 2012 11:29 am Naslov
|
|
Ja ću samo reći da ako postoji dobra volja za odgodom onda me nitko ne može ubijediti da se nemože izaći u susret protivnicima i odigrati tekma u iduća 2 mjeseca.
Inače znam da Dugoselci imaju cjelodnevno radno vrijeme(dvojica mislim),i da im se problem okupit,al svejedno,ako postoji dobra volja...
A sad ako uzmeš 3 boda momčadi koja ima ambicije borit se za vrh,jer ne pristaješ na odgodu,onda moraš istrpit da te se malo popljuje!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet lis 26, 2012 12:12 pm Naslov
|
|
Kaj je smješno vuče?
Misliš da Grlice nemaju šanse za neko od prva tri mjesta?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pet lis 26, 2012 12:19 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | Brod (napisa): | | ...momčadi koja ima ambicije borit se za vrh... |
 |
mučki provokator  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sub lis 27, 2012 2:47 pm Naslov
: odgoda ! |
|
|
| tomaca (napisa): | | wolf (napisa): | | Brod (napisa): | | ...momčadi koja ima ambicije borit se za vrh... |
 |
mučki provokator  |
Takav je Sokaz.U principu rekreativno takmičenje!Jedamput te svlada viroza,
drugi put te uhvati kičma,treči put imaš feštu u firmi.Nikako nije dobro!
Recimo,traže me odgodu,ja odmah pristanem dobrim dečkima!!!
Kasnije ustanovim da moj igrač radi popodne!Onda ja zovem
dobre dečke da odgodimo ono što smo dogovorili.Oni (normalno)
pristanu i mi treči put dogovorimo!
A recimo ekipa koja sezonama nije uhvatila prave bodove;odmah
koristi priliku. Zato što je,tu je.
Najbolje se je dogovoriti da se odigra,a ako ne,onda dođeš s dva igrača i svejedno ih odereš.Jer ste toliko bolji!!!
Pozdrav svima do mečeva...Silvac. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub lis 27, 2012 9:26 pm Naslov
|
|
aj aj, izgleda da je tu ipak nesporazum i da će obje ekipe se potrudit na kraju odigrat tu tekmu i dobro se zapit poslije  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bvincekovic
|
Postano: ned lis 28, 2012 11:05 am Naslov
|
|
pozdrav svima!
ma gledajte...
mi smo njima uskratili odgodu tek kad nam nisu javili da nece doci na tekmu! mi smo dosli a oni se nisu ni javili.novakovic je rekao goranu da oni" najvjerojatnije nece doci ali da ce zovko jos nazvati "a on se valjda nije sjetio...da nismo dolazili bez veze do problema nebi ni doslo.
druga stvar...voditelja lige je zvao goran...zar bi zvao da ih hocemo zavaljati za bodove? pa valjda bi si jednostavno napisali 10:0...
trece .... novakovic je rekao da on jedini ima auto i oni ne mogu bez auta u d.s. goran mu je rekao da mogu doci vlakom na sto mu je novakovic rekao da jedan od njih radi trecu smjenu.valjda je to bilo istina ali cudim se da se tog nisu prije sjetili...
inace, meni je potpuno strana praksa odigravanja odgođenih tekmi za mjesec ili dva.ne pratim bas previse ostale lige i moram priznati da do sad za to nisam cuo...mi smo mislili da se mora odigrati sljedeci tjedan najkasnije pa smo zato i inzistirali da se tekma odigra ovaj tjedan jer bolje da oni igraju sa dva igraca nego mi,kad vec kao domacini mozemo birati. uostalom goran i ja smo odigrali vecinu proslog prvenstva bez treceg igraca, nismo odgodili sve tekme na 2 mjeseca dok ne nademo treceg i mogu reci da to i nije neki stres...
I Silvac kad si se vec morao javiti dajem ti za pravo...trebala su doci dva igraca i pobijediti nas.uostalom Ljudi Koji Znaju to i kazu, a i ja se slazem...zapravo svi mi vjerujemo u njih osim njih samih.zato nisu dosli nego su se radije odrekli sigurnih 3 boda ... U borbu za bodove su usli tek drugi dan na forumu.
A i usput bi te podsjetio da smo prije par kola vama izasli u susret u vezi termina tekme... i bas se ti javis? Dosada je bas dosadna stvar... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned lis 28, 2012 11:28 am Naslov
|
|
Pouzdano znam da Zovko radi samo treču smjenu , i da Zovko nema auto. A i treči igrač Jozič nisam sigurnan da je iz Zagreba.
Do sportske dvorane u Dugom Selu je i autom doči problem. A doči iz Zagreba busom, tramvajem i cipel cugom do dvorana treba sigurno 2 sata.
Zadnja promjena: Topspin; ned lis 28, 2012 11:32 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned lis 28, 2012 11:31 am Naslov
|
|
ma glupi nesporazum sve skupa, i jedni i drugi su se do zadnjeg trena nadali da ce se ipak odigrati, a zovko me zvao malo prije pocetka meca jer se upravo tad probudio.
obzirom da je novakovic bolestan a udovicic jos ne moze igrati, grlice nisu mogle doci ni s dva igraca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned lis 28, 2012 11:40 am Naslov
|
|
čekaj,pa ak su grlice kaj nisu odletili do dugog sela???  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned lis 28, 2012 1:51 pm Naslov
|
|
Što još svašta čeka Grlice.
Zadnje kolo moraju nekak doči do Svete Nedelje, a tammm, Grant i Kemo, Kemo željan dokazivanja, hahaha (Kemo više nema vremena doči na forum, trenira)
A prije toga Croatia u Pojatnom ,
tu je još i ova vjerovatno odgođena tekma u Dugom Selu, ajoj |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned lis 28, 2012 4:26 pm Naslov
: odgoda! |
|
|
Mora da sam nekaj zasral!
Bolje da šutim!Ja sam samo htio reči da se nemre uvijek odgodit,
a da ne zajebeš sebe.A ako se mora onda se dojde s dva igrača
i odigra se.
Da,Vincek,sad sam se setil da ste nam dan pomaknuli od dogovora.sori!
Ma ja ti tak malo komentiram da se ima kaj komentirati!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: ned lis 28, 2012 8:01 pm Naslov
|
|
| bvincekovic (napisa): | pozdrav svima!
ma gledajte...
mi smo njima uskratili odgodu tek kad nam nisu javili da nece doci na tekmu! mi smo dosli a oni se nisu ni javili.novakovic je rekao goranu da oni" najvjerojatnije nece doci ali da ce zovko jos nazvati "a on se valjda nije sjetio...da nismo dolazili bez veze do problema nebi ni doslo.
druga stvar...voditelja lige je zvao goran...zar bi zvao da ih hocemo zavaljati za bodove? pa valjda bi si jednostavno napisali 10:0...
trece .... novakovic je rekao da on jedini ima auto i oni ne mogu bez auta u d.s. goran mu je rekao da mogu doci vlakom na sto mu je novakovic rekao da jedan od njih radi trecu smjenu.valjda je to bilo istina ali cudim se da se tog nisu prije sjetili...
inace, meni je potpuno strana praksa odigravanja odgođenih tekmi za mjesec ili dva.ne pratim bas previse ostale lige i moram priznati da do sad za to nisam cuo...mi smo mislili da se mora odigrati sljedeci tjedan najkasnije pa smo zato i inzistirali da se tekma odigra ovaj tjedan jer bolje da oni igraju sa dva igraca nego mi,kad vec kao domacini mozemo birati. uostalom goran i ja smo odigrali vecinu proslog prvenstva bez treceg igraca, nismo odgodili sve tekme na 2 mjeseca dok ne nademo treceg i mogu reci da to i nije neki stres...
I Silvac kad si se vec morao javiti dajem ti za pravo...trebala su doci dva igraca i pobijediti nas.uostalom Ljudi Koji Znaju to i kazu, a i ja se slazem...zapravo svi mi vjerujemo u njih osim njih samih.zato nisu dosli nego su se radije odrekli sigurnih 3 boda ... U borbu za bodove su usli tek drugi dan na forumu.
A i usput bi te podsjetio da smo prije par kola vama izasli u susret u vezi termina tekme... i bas se ti javis? Dosada je bas dosadna stvar... |
neznam kaj bi odgovorio na blondani dio, imate broj ako ste voljni odigrat, ako ne, pišite partiju i to je to
- nebi volio ulaziti u daljnje polemike i diskusije ipak moj potpis govori sve, i to ne jednu več dvije sezone  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bvincekovic
|
Postano: pon lis 29, 2012 8:30 pm Naslov
|
|
Nema ljutnje Silvac sve 5! |