NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tražim reket

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
marin

PostPostano: uto lis 30, 2012 11:01 am    Naslov : Tražim reket Citirajte i odgovorite

Pozdrav,
unazad dvije godine nisam igrao stolni tenis i tako sam krenuo prije mjesec-dva sa igrom. Koristim neki stari reket, kupljen valjda u Bauhausu prije par godina, i sada bih si htio kupiti neki pošten reket za cca 300kn.
Nemam neki poseban stil igre, al može se reć da težim napadačkoj igri, iako bih htio kupiti novi reket zbog bolje kontrole igre. Kad probam igrat sa nekim boljim reketom, kontrola mi je bolja za barem 20-ak posto.
Nerazumijem se previše u karakteristike drva i guma, pa mi previše ne pomažu ponude koje su stavljenje ovdje na forumu, pa molim za neku preporuku gdje i kakav reket kupiti. Može i konkretna ponuda.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: uto lis 30, 2012 11:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kupi si drvo brzine ALL+, npr. BUTTERFLY ANDRZEJ GRUBBA ALL+... Što se guma tiče bilo bi super da kupiš neke rabljene, ali ne suviše potrošene i stare svestrane gume, npr. BUTTERFLY SRIVER EL (ali nikako debele, najdeblje 1.9 ili čak i tanje) ili nešto slično... Sigurno će ti se već netko javiti tko zna bolje od mene i poznaje više različitih proizvođača ping-pong opreme. Sretno! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
LiChin

PostPostano: uto lis 30, 2012 5:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

imas vec puno napisanog o tome na forumu, upravo to sto ti treba. Ima bar 3-4 teme o tome. Potrazi malo Wink
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.