SOKAZ forum
6. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pemit
Znaš li ti i jednu igraćicu koja igra "muški" pingač ? Pa, nije moguće da nema niti jedne dovoljno agresivne i/ili eksplozivne. Ili, misliš da kineskinje manje treniraju od kineza ? Ograničenja su fizička, kao i u svim drugim sportovima.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
dvije su teorije zasto zene slabije mlate po loptici nego muskarci, jedna je cista misicna eksplozivnost, a druga poluga iz sirine ramena. kao muskarci imaju uze kukove a sira ramena, a zene obrnuto pa nesto vezano s tim...
ugl zene imaju slabije udarce, nebitno zasto. nadam se da ce matea stvarno imati koristi od brze gume.
srkijeve loptice lete sto godina jer ima cokljavu tehniku i nikad lopticu ne udara direktno.
ali zato cisto sumnjam da matea povuce toliko rotiranu lopticu kao on.
ugl zene imaju slabije udarce, nebitno zasto. nadam se da ce matea stvarno imati koristi od brze gume.
srkijeve loptice lete sto godina jer ima cokljavu tehniku i nikad lopticu ne udara direktno.
Pretjeruješ!Norrin je napisao/la: Ma uopce se ne slazem.
Ispada da bi braca Klicko trebala igrati pingic.
Djevojke su mozda manje agresivne ili eksplozivne, ali to sigurno nema veze sa duljinom ruku, nogu ili tezinom.
Kad bi fizicka snaga bila bitna, meni bi sve lopte zavrsile u mrezici.
Kad bi fizička snaga bila bitna ti se nebi ni dobacio do mrežice
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Obje teorije stoje. U 7.ligi sokaza su apsolutno nebitne. Gledao sam trening prošli utorak u Ritmu i jedna teta (rekao bih oko 45) 50kg, 1.60...mlati deset puta jače od mene.Izra je napisao/la:dvije su teorije zasto zene slabije mlate po loptici nego muskarci, jedna je cista misicna eksplozivnost, a druga poluga iz sirine ramena. kao muskarci imaju uze kukove a sira ramena, a zene obrnuto pa nesto vezano s tim...
srkijeve loptice lete sto godina jer ima cokljavu tehniku i nikad lopticu ne udara direktno.ali zato cisto sumnjam da matea povuce toliko rotiranu lopticu kao on.
Ali geek jest u pravu, bit je u prijenosu težine. A taj prijenos težine se trenira a ne tjunira.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Bas sam htio pitati je li guma u pitanju. 
Vidio sam je samo jednom na nekoj tekmi u domu sportova, vjerojatno slicna igra kao od Svemira Sarica.
A jednom bi se trebalo probati staviti gumu koja ima 4 razlicita materijala po kvadrantima: backside, trava, soft i antispin, pa di padne, padne.
Vidio sam je samo jednom na nekoj tekmi u domu sportova, vjerojatno slicna igra kao od Svemira Sarica.
A jednom bi se trebalo probati staviti gumu koja ima 4 razlicita materijala po kvadrantima: backside, trava, soft i antispin, pa di padne, padne.
Zadnja izmjena: Norrin, dana/u sri lis 31, 2012 1:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, za to služe "fenirane" trave. Staviš različitu količinu cijanofix-a po dijelovima, negdje po vrhovima, negdje po stranama pipaca, negdje po vrhovima i stranama pipaca ... I, glavni si frajer Sokaz-a.Norrin je napisao/la: A jednom bi se trebalo probati staviti gumu koja ima 4 razlicita materijala po kvadrantima: backside, trava, soft i antispin, pa di padne, padne.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
kolko se sjecam morana ima soft na bekendu a obicnu gumu na forhendu.
igra odlicno sve, prijenos tezine besprijekoran. nema musku snagu za vuc bomba spinove, ali zato ima odlican tajming i tehniku za drajf tako da ispracas lopticu pogledom bez obzira sto nisu jake rotacije. osim toga zna igrat oprezno i pamteno kad treba i eto ti formule za uspjeh.
igra odlicno sve, prijenos tezine besprijekoran. nema musku snagu za vuc bomba spinove, ali zato ima odlican tajming i tehniku za drajf tako da ispracas lopticu pogledom bez obzira sto nisu jake rotacije. osim toga zna igrat oprezno i pamteno kad treba i eto ti formule za uspjeh.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u sri lis 31, 2012 1:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.