NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Deda 2012 - NA VELESAJMU!
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 30, 2012 2:13 am    Naslov : Deda 2012 - NA VELESAJMU! Citirajte i odgovorite

Nažalost, dogodio se najgori rasplet situacije s dvoranom 3 Doma sportova. Stolni tenis je izvukao deblji kraj, što znači da seli iz Trojke na neke druge lokacije. Tuzni

No, treba gledati optimistično. Dobili smo dvije nove lijepe rekreativne dvorane, a i Prečko izgleda najbolje u dosta dugo vremena.
Thumbs up

S ovim razvojem događaja, idemo na iduću najbolju varijantu u smislu broja stolova.

Termin turnira ostaje isti, a igra se na devet stolova dvorane STK Merix na Velesajmu.

Ostale propozicije ostaju nepromijenjene.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 30, 2012 2:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Također, podjela trofeja za proljetno prvenstvo bit će održana prvi dan natjecanja, u subotu u 12 sati ispred dvorane.

Dođite. Pingić ide dalje! Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: uto lis 30, 2012 7:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oh daaaaaa... Klanja se Klanja se Klanja se ... Poželio sam turnir kod Merixa i dobio sam ga! Banana dancing Ne želim zvučati grubo ili neugodno, doista mi je žao ako ping-pong dobije "nogu" iz Doma sportova Crying , ali jako mi je drago da se podrži projekt ovih vrijednih i ambicioznih ljudi, koji su uložili vlastita sredstva u ekspanziju i dizanje kvalitete i konkurentnosti glede dvorana za Pingic , podržavam! Amen
Žao mi je gubitka svakog "doma" za stolni tenis Tuzni , ponajviše jer je i ova ogromna SOKAZ liga u nastavku širenja, ali posebno mi je žao za Dom sportova jer je dosta ekipa već naviklo dolaziti tamo na treninge i tamo su održava li domaće utakmice. Pojma nemam Svejedno, meni se osobno čini da je od svih dvorana Dom sportova bio najveći, mogao je staviti najviše stolova za igru u isto vrijeme pa je bio pogodan za ove najveće turnire, poput Dede i Vodovoda Rolling Eyes ... još i veliki parking ispred... Dark evil
Eto, ako sam dobro shvatio kod Merixa ima 9 stolova, ma bit će i to u redu Thumbs up , ima i birtija Pivo , i svi su uvjeti za igru super! Osobno, nikada nisam volio igrati u Domu sportova Pojma nemam ...
Gdje će završiti stolovi iz Doma sportova i čiji su oni uopće? Evil Do slijedećeg viđenja, za tjedan i pol na Dedi! Cheer Juhuu Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: uto lis 30, 2012 8:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae,po meni najbolja moguća opcija u datim okolnostima! Klanja se
Uvjeti neće biti lošiji,jedino što može malo duže potrajati!
Al to ne treba brinuti nas koji ispadamo u grupi ili u prvom kolu! Very Happy
Dren

PostPostano: uto lis 30, 2012 9:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ehehe, Brod u sridu. ROFL
al planiram ove godine jednu pobjedu u skupini i bodova dovoljno za jedan set u svakom od ostalih mečeva Mirko Zubo
masterinsider

PostPostano: uto lis 30, 2012 7:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zbog "samo" 9 stolova, bilo bi bolje da se ždrijeb napravi dan prije te po njemu složi okvirna satnica kako je jdnom bilo kod Časla, jer bumo imali situaciju da moraš biti tamo u pola devet a za stol ideš oko 14:00 Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Iceman

PostPostano: uto lis 30, 2012 9:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

podrzavam ideju Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: sri lis 31, 2012 12:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja se slažem... zadnju godinu je bilo čini mi se 32 grupe... a stolova je 9 Eeeek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sri lis 31, 2012 8:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

odlična ideja Klanja se Klanja se Klanja se
geek

PostPostano: sri lis 31, 2012 10:56 am    Naslov : Turnir Citirajte i odgovorite

Da, ali onda "padaju" prijave neposredno prije turnira, a tako je već napisano u propozicijama. Mogu se, možda, aktivirati 2 dodatna stola na terenu mačevanja, kako je bilo i na Paar-u (turniru HSTS-a).
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
antispin

PostPostano: pet stu 02, 2012 5:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda je trebalo pokušati pronači neku drugu dvoranu u Zagrebu u koju može stati 14 stolova i to sve završiti u jednom danu.Naravno platiti najam dvorane i stolova.Znam da je danas sve skupo ali zbog Sokazovaca to bi trebalo napraviti. Ovako če to trajati puna 2 dana sa dugim čekanjima.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pet stu 02, 2012 7:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

možda u petak popode kvalifikacije,pa onda dalje kostur bez grupa. ma ko bi znao. dugo će trajat.
možda partija na dva dobivena seta u grupi?
geek

PostPostano: pet stu 02, 2012 10:49 pm    Naslov : Deda Citirajte i odgovorite

Ti ćeš. vrlo vjerojatno, proći kvalifikacije, prema tome, naigrati ćeš se. Ali, za sve nas za koje je to mnogo manje vjerojatno, to ne bi bilo PRAVEDNO, jer bi za prijavninu od 50 kn (80 kn kod prijave neposredno prije turnira) odigrali 6 setova. Na drugim turnirima, osim igranja na 3 dobivena seta, eventualno i utješnih grupa, za to se dobije ručak i piće. Prema tome, kada se predlaže nešto, treba pokušati da je jednako za sve. Ponavljam, rješenje je, i to dugoročno, da se zakupi još mjesta u paviljonu 6, te da se igra na dodatnim stolovima. Jedna od mogućnosti, već korištena, je prostor mačevanja (2 stola). Druga mogućnost, što mi sada pada na pamet, je korištenje dodatna 2 stola na prostoru Hotanja (paviljon 23), koji se reklamira na internetu. Tamo su stolovi već postavljeni, ali ne znam kakvo je osvjetljenje. Ali Sokaz ima drugu logiku. To iziskuje dodatne troškove zakupa, dovoza stolova i dr., prema tome, smanjuje profit.

Kemo, javi se ... U povjerenju, danas sam ga sreo u Adžijinoj i nije izgledalo da je ogluhonijemio. Njegovi bivši suigrači SIGURNO imaju o tome bolju informaciju, samo ne znam zašto je taje. Sad mi je "upalilo". A, da se Kemo na forumu ne predstavlja kao Drda ???
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sub stu 03, 2012 6:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nisam gledao sebe jer vjerojatno neću doći.htjedoh potaknut promišljanja kako smanjit čekanje.
wolf

PostPostano: sub stu 03, 2012 9:15 am    Naslov : Re: Deda Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
A, da se Kemo na forumu ne predstavlja kao Drda ???

Laughing Laughing Laughing bravo geek , jedna dobra i od tebe Thumbs up naime ovo s Kemom i drdom je idealna kombinacija Rolling Eyes već viđeno u monogim filmovima poput dr. Jekyll and mr. Hyde Eeeek! Horor
Znao sam da ti je promoćurnost jača strana Thumbs up Zubo
Kemil

PostPostano: sub stu 03, 2012 9:50 am    Naslov : Prijedlog za razmatranje organizatorima Dede Citirajte i odgovorite

Prijedlog za razmatranje organizatorima Dede.

Unatrag nekoliko godina imam razmišljanja o tome, a ova situacija gdje bi se na 9 stolova odigrao turnir cijelog sokaza ide samo u prilog tome.

U sokazu u prosjeku po jednoj ligi ima cca 35 do 40 igrača, to isto vrijedi i za 1. ligu.
Recimo da na turnir dođe 20-ak igrača 1. lige, to su igrači kojima je prolazak grupe samo formalnost, a isto tako i prolazak prvog kola nokauta jer kao prvi u grupi idu na drugog iz grupe koji svakako nije iz 1. lige.

Prijedlog je da prvih 20 nositelja ne igra grupe, a niti 1. kolo nokauta.

Da li bi to bili prvih 20 nositelja ili možda 30, ili 15 to ovisi o ukupnom broju igrača na turniru, a svakako bi trebali biti uključeni svi igrači 1. lige. Nazovimo taj broj xNositelja.

Napomena: kriterij nositelja nije isključivo 1. liga, nego rang lista + mogućnost organizatora da odredi dodatne nositelje prema kvaliteti igrača.

Trajanje igranja jedne grupe (6 mečeva) je cca 1,5 do 2h, dakle nije teško izračunati koliko bi se smanjilo vrijeme odigravanja turnira kada bi bilo 5 ili 7 grupa manje, cca 7 x 2h = 14 satiStolova.

Dodatna ušteda vremena je neigranje xNositelja u prvom kolu, ako ih je 20 to je dodatnih 10 mečeva x 15' = 2,5h satiStolova. Ovo se i do sada djelomično primjenjivalo kada je organizator trebao uklopiti igrače koji su prošli grupu u kostur 1/64, 1/32 i sl. na način da su neki nositelji preskakali kolo.

Ovim prijedlogom se ništa ne gubi jer igračima 1. lige sigurno neće nedostajati igranje sa igračima iz slabih liga, istodobno igrači slabijih liga neće biti izloženi "iživljavanju" od strane prvoligaša, što je često bio slučaj.

Možemo razmisliti čak da prva 4 nositelja turnira (Mikulec, Valentić ...) koje manje više gledamo u polufinalu ne igraju niti 2. kolo turnira. Ovime bi se ti igrači dodatno odmorili (3 meča grupe + 2 meča u nokautu), a istodobno bi se dala prilika nekima drugima iz slabih liga da prođu dalje u turniru.

Inače to nije nikakva novost u svjetskom stolnom tenisu da se određeni broj nositelja turnira uključuje u turnir kasnije od onih koji moraju igrati kvalifikacije.

Sažeto, koje su pozitivne strane ovog prijedloga:
1- igrači 1. lige ne moraju gubiti vrijeme i snagu na formalnost igranja u grupi i prvom kolu sa slabijim igračima
2- slabiji igrači ne moraju igrati mečeve u kojima su unaprijed osuđeni na poraz, bit će im zanimljiviji turnir
3- na neki način se smanjuje razlika količine igranja na turniru slabijih i jačih igrača, a koji su platili istu prijavninu, dakle pošteniji sistem
4- turnir se vremenski skraćuje i to samo za nezanimljijve mečeve poznatog ishoda
5- daje se prilika slabijim igračima da osim prolaska grupe odigraju možda koje kolo nokauta

Mislim da prijedlog nije za odbaciti, a očekujem da će ga zajednica na forumu pohvatili, popljuvati ili što već god, ali da će nakon toga nastati jedan dobar prijedlog za organizatore turnira.

Zadnja promjena: Kemil; sub stu 03, 2012 2:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub stu 03, 2012 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao i uvijek, Kemo konstruktivan Klanja se Klanja se Klanja se

problem je može li se to primjeniti i na ovaj turnir ili moramo čekat vodovod ili Dedu slijedeće godine?
Izra

PostPostano: sub stu 03, 2012 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Misli

Klanja se
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub stu 03, 2012 10:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da igram turnir, bila bi mi čast da me namlati netko iz 1. lige i veselio bi se svakom svojem osvojenom bodu.
[Vrh]
antispin

PostPostano: sub stu 03, 2012 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svi Vaši prijedlozi su dobri ,ali ove godine to ne može proči jer je kasno za to.Turnir če se održati kako je najavljeno,zato je sad prilika da se bolje pripremi za iduču godinu.Turnir "DEDA" je veliki turnir koji se održava jedamput godišnje i na njemu se ne bilo smjelo štedjeti. Mora se platiti i 2 stola i 6 stolova i ne znam koliko.Besplatno nema više nigdje.Zato moj je prijedlog velika dvorana ,14 stolova i da je sve gotovo u jednom danu.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 1 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.