19. liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Saša

#161 Post Postao/la Saša »

Sutra. 06. studenog u 19:00 ekipa HVIDRA- Studentski grad odmjeriti će svoje rekete sa štovanim kolegama iz ekipe PLIVA-AM. Jedinstvena prilika da saznam što im znači AM u imenu ekipe ;)
Let the force be with you
tomeck
Kontakt:

#162 Post Postao/la tomeck »

uspon se u srijedu u 18 sati fajta sa siledzijama.....
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Pacer/pacemaker

#163 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Paceri vs Nightriders,srijeda 18;30 :rofl:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Saša

#164 Post Postao/la Saša »

ipak ima živih i na ovom forumu :lux:. Izgleda da ipaK nije TOLIKO teško :komp: odvojiti par minuta za forum. Sokaz nam toliko toga daje :mudri:a mi nismo u stanju ovaj forum održavati na životu :ne zna: niti uz pomoć infuzije :(
Onurk

#165 Post Postao/la Onurk »

tomeck je napisao/la:uspon se u srijedu u 18 sati fajta sa siledzijama.....
Za slučaj da su ljudi previdjeli. ;)

:rofl:

Usponovci, pazite se, siledžije su navodno jako opasni kad gube. Nemaju takvo ime slučajno. :B: :E:
tomeck
Kontakt:

#166 Post Postao/la tomeck »

turopoljci se ne boje nikoga
Saša

#167 Post Postao/la Saša »

HVIDRA- Studentski - PLIVA-AM 8:2 :cheer:
Novi bodovi za Hvidru. Na moju žalost zaboravih pitati što Plivi znači AM u imenu ekipe.
Saša

#168 Post Postao/la Saša »

rezultat će uskoro biti upisan
tomeck
Kontakt:

#169 Post Postao/la tomeck »

Mirovinci wtf? :confused: :confused: :confused:
Mi jučer časno izgubili od siledžija...borili smo se do posljednjeg daha...al nije išlo, dečki su mladi, poletni, prpošni, brzi....bravo Siledžije :top:
Saša

#170 Post Postao/la Saša »

halo mirovinci što je to bilo pa da izgubite bez borbe??? Nestalo baterije na pacemakeru. Nadam se da je sa dečkima iz ekipe sve u redu. Neka neko napiše nešto da znamo.
Dren

#171 Post Postao/la Dren »

hehehe meni to više izgleda kao da se Darko još nije oporavio od posljedica postmečevske bitke za šankom i jednostavno krivo upisao rezu :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pacer/pacemaker

#172 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

:zubo: Evo da se i ja službeno oglasim :) Naime predali smo meć bez borbe jer nam nema jednog igrača(drug Marković) :E: ,a ja sam eto još malo u nekom "strahu"od padanja sred tekme,pa sam smatrao da bi za mene bio prevelik zalogaj da smo krenuli 2 na 3,mada teoretski smatram da bi čak i imali neke šanse,no eto.... :o......Druga Markovića neće biti još 2 kola tak da neznam kako ćemo... :ajooj:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
Saša

#173 Post Postao/la Saša »

ja ću ti reći kako ćete
1. već ste igrali sa dva igrača i uzeli bod
2. Imate vi i četvrtog igrača koji je također dio ekipe i on može isto tako nekog iznenaditi ili u najmanju ruku omogućiti preostaloj dvojici odmora (a pogotovo igračima naoružanima pacemakerom).
Alternativa vam je predati meč što i sad te ja pitam kako se osjećaš zbog te predaje. Zato nemoj više filozofirati i ne želim više vidjeti nikakve predaje ma nemoj više niti pomišljati na takovo što. Ako mislite predavati sad a imate i plan B zašto ste uopće tu....
da ne duljim... valjda si shvatio...
Saša

#174 Post Postao/la Saša »

Predaja :pingic: jednostavno ne smije biti opcija :madjump:
Pale
Kontakt:

#175 Post Postao/la Pale »

Pacer/pacemaker je napisao/la::zubo: Evo da se i ja službeno oglasim :) Naime predali smo meć bez borbe jer nam nema jednog igrača(drug Marković) :E: ,a ja sam eto još malo u nekom "strahu"od padanja sred tekme,pa sam smatrao da bi za mene bio prevelik zalogaj da smo krenuli 2 na 3,mada teoretski smatram da bi čak i imali neke šanse,no eto.... :o......Druga Markovića neće biti još 2 kola tak da neznam kako ćemo... :ajooj:
Članak 33:
http://www.sokaz.hr/info_kazne.php

Po Pravilniku vam je to oduzimanje 3 boda i kazna 50 kn :rolleyes:
Sada padate na zadnje mjesto i imate samo 1 bod. Pa sad jel to bilo pametno???
Možda je bilo bolje odigrat 2 na 3 pa izgubit. Predaja je ONO... :bljak:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#176 Post Postao/la Dren »

e ovo mi je fakat glupo pravilo.

recimo ja se dogovorim tekmu za 5 dana, jedan suigrač se razboli drugi na skužbenom putu, sam ne mogu doć jer mora nas bit 2 i moram predati.
Osim što sam izgubio tu tekmu, sad me još kazne i s dodatnih tri boda jer iz objektivnih razloga nismo mogli doći na tekmu?!?!?
A ako se žalim na to jer iz objektivnih razloga nismo mogli doći, moram pljunuti još 150kunića za žalbu?

Znam da je pravilo osmišljeno da se smanji makinacija i da se zapravo u praksi uglavnom ne primjenjuje.

Recimo tako gledano, slučaj iz 6.te lige između Dugog sela i Grlica da nije riješen na sveopće zadovoljstvo, ne da bi Dugoselčani dobili tri boda (iako je velika vjerojatnost da bi Grlice dobile taj meč) već Grlice bi u praksi ostale bez 6 bodova! Jer su oni predali meč, jelte. :eek:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#177 Post Postao/la Pale »

Po pravilniku bi bilo tako Drene, samo što se oduzima 3 boda, a ne možebitnih 6 ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#178 Post Postao/la trnac »

Može i jedan igrač otići na susret. Jest da je najblaže rečeno glupo ali nije predaja.
Saša

#179 Post Postao/la Saša »

dtrnski je napisao/la:Može i jedan igrač otići na susret. Jest da je najblaže rečeno glupo ali nije predaja.
ne može po pravilniku
Pacer/pacemaker

#180 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Imate prav!,sve se može sagledati sa dvije strane medalje :cry: al jbg tak je ispalo i mene je sad fakat malo sram,al ok.to nam je tek prvi :top: :pfff: :facepalm:
Odgovorite