| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: čet stu 08, 2012 2:44 pm Naslov
: |
|
|
| Ikota (napisa): | Po pravilniku bi bilo tako Drene, samo što se oduzima 3 boda, a ne možebitnih 6  |
oduzima se tri. i naravno ta tekma je izgubljena. sve skupa 6.
Ili drugi dio pravila... dakle imaš 10 pobjeda iz 10 susreta sve skupa 30 bodova. prvi iza vas s kojim još niste igrali ima 22 boda(7pobjeda 1 nerješena i 2poraza). zadnje kolo dakle. Kod vas svi rade, oni lukavo ponude ponedjeljak i petak kad nitko od vas ne može igrat. ne može se odgoditi tekma (zadnje kolo) i jebi ga morate predat.
i šta sad? Oni dobiju tri boda dakle imaju 25 bodova (umjesto da ostanu na 22 a vi imate 33) i plus traže da vas se kazni sa 5 bodova jer ste predali. vas kazne, padate na 25 bodova, izgubili ste od njih i sad ste drugi.
Isti primjer se može desiti i u bilo kojem drugom kolu samo tad se gube 3 boda (poraz) +3boda(kazna).
jel to baš totalno u redu?
a ako se žališ na sve to onda ti žalba neće proći jer u pravilniku nisu opisane olakotne okolnosti. a pljunit ćeš i lovu za žalbu  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 08, 2012 2:49 pm Naslov
|
|
oke, neznam koja bi ekipa imala obraza napravit tako nešto, al bome po pravilniku je u potpunosti čista. I u pravu! sa 7pobjeda, jednim nerješenim i jednom pobjedom za zelenim stolom bolji od ekipe s 10pobjeda i porazom za zelenim stolom isprovociranim trikom.
zabavno  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet stu 08, 2012 3:39 pm Naslov
|
|
Dren ti si kralj. Respect.  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 08, 2012 3:48 pm Naslov
|
|
Ma Drene ima puno kombinacija, zato je vjerovatno to pravilo i uvedeno
Drugi dio medalje kak bi ti rekel izgleda ovako. Vi ste recimo 5., a MI smo 10. Vama zadnje kolo neigra ulogu, ili predzadnje, a nama je ostalo da igramo sa Vama i sa trenutno prvom ekipom. Pošto je malo vjerovatno da pobjedimo prvake, a Vas jaako teško. Vi nama pošto smo si OK i družimo se van sokaza, nedolazite na tekmu i predajete se. Mi dobivamo 3 boda ostajemo u istoj ligi. Dok netko ko je bio do tada 9 pada na 10 mjesto i ispada iz lige.
Tebi prepuštam izračun bodova
Jel to pošteno???
A,a? Gdje si sad  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet stu 08, 2012 3:58 pm Naslov
|
|
kaj se mučite, preda se utakmica ali se napišu ovlaš rezultati i to je to...u dogovoru se zapisnik potpiše pa ti dokaži da je nekaj predano... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 08, 2012 4:00 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | | kaj se mučite, preda se utakmica ali se napišu ovlaš rezultati i to je to...u dogovoru se zapisnik potpiše pa ti dokaži da je nekaj predano... |
E to je najpoštenije, to je takozvani "Mamićev zapisnik"  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 08, 2012 11:16 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): |
Jel to pošteno???
A,a? Gdje si sad  |
jasno, to pravilo i je smišljeno protiv toga.
al onda lijepo ekipa koja pušta dođe s dva igrača, pa još malo "kiksaju" i gusto u parovima izgube 4:6. i pravilo ko da ne postoji. svi znaju da su ovi odigrali "opušteno" i ne mogu im ništa. al jer postoji to pravilo mogu nastradat nevini. a to nije u redu.
Doduše, izrodilo se u međuvremenu super rješenje - prijateljske ekipe igraju međusobno u prvih par kola.
Recimo nas i Intercapital nikad nisu stavili da međusobno igramo poslije trećeg kola (mada se u našem slučaju ama baš nikad nebi desila namještaljka. Jednostavno, dobri smo si, čak i super, al rivalstvo to sve nadjebava na n-tu ) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: čet stu 08, 2012 11:35 pm Naslov
|
|
No momci ,pa hajd nije 100 e,panijenitko umro,ah jbg al ipak svaka vam čast kaj ste se fakat angažirali u problematiku,ćastim pivcem na dodjeli peharčeka  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 09, 2012 12:20 am Naslov
|
|
Da, a posebno počasti Paličku što je svima napomenuo preko foruma kakve su konzekvence neodigravanja meča
Inače, pozdrav svima na forumu , Darko, vidimo se na Mikloški, uf, ovaj, pardon... htjedoh reći vidimo se na "Dedi"! Pa ćemo mrknut po jednu do dvije-tri!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet stu 09, 2012 1:52 am Naslov
|
|
Darko je službeno to objavio, a ja sam mu dobronamjerno htio reći šta sljedi, njemu i ostalima koji to neznaju. (ima ih vjeruj mi)
Dečki imaju sreće što je 5 kolo, još se stigne nadoknaditi. Mogli su to isto napraviti u zadnjem kolu iz neznanja  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
|
Postano: pet stu 09, 2012 6:39 am Naslov
|
|
Sve ja to znam momci,več sam i ja pomalo veteran u Sokazu,al kae tuje Pivica;ooooo da da  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 09, 2012 10:14 am Naslov
|
|
kažem, nisam vidio da se ovo pravilo primjenjuje u praksi do sad. već je bilo predanih tekmi, nigdje nije bilo obavjesti da su tim ekipama brisani bodovi.
Predlažem izmjenu kazne na samo novčanu, u skladu sa izmjenama zakona o lakim drogama.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet stu 09, 2012 10:31 am Naslov
|
|
Nije nužno oduzimanje tri boda,ako voditelj lige zaključi da su postojali objektivni razlozi zbog kojih se tekma nije odigrala!
Dakle,prvostupanjska odluka je na Voditelju lige,nakon što ispita stvari! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet stu 09, 2012 10:38 am Naslov
|
|
Da... Tako je ipak najpoštenije  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: pon stu 12, 2012 12:25 pm Naslov
: rezultat |
|
|
Andromeda - Boanerges 5:5..rezultat trenutno ne mogu upisati iz glupog razloga što smo poslali jedini naš primjerak zapisnika referentu prije upisa na web.. Drugi primjerak je kod kolega iz Andromede, pa se nadam da će oni upisati rezultat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon stu 12, 2012 1:10 pm Naslov
|
|
| Meni se čini praktično fotkanje zapisnika mobitelom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
|
Postano: uto stu 13, 2012 9:09 am Naslov
|
|
DZZS vs Paceri ak bog da čet.18h  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto stu 13, 2012 9:15 am Naslov
|
|
| Pacer/pacemaker (napisa): | DZZS vs Paceri ak bog da čet.18h  |
Danas: HVIDRA Vs. BOANERGES
ČETVRTAK: PLIVA AM - STKOI USPON YASAKA _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: uto stu 13, 2012 12:08 pm Naslov
|
|
Da, sad se i meni to čini kao dobra ideja
| dtrnski (napisa): | | Meni se čini praktično fotkanje zapisnika mobitelom. |  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: čet stu 15, 2012 10:56 am Naslov
: HVIDRA Vs. BOANERGES |
|
|
U zanimljivom meču sa dosta napetih pojedinačnih partija, imali smo malo više sreće od naših suparnika. Vjerojatno je tu neku ulogu imala i domaća dvorana.
Pobjeda Boanergesa. Zahvaljujem dečkima iz HVIDRE na lijepom meču i ugodnom druženju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|