NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: čet stu 08, 2012 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo Paradžik mi skrenuo pažnju na vijest dana Eeeek!

Iz rezultata Amaciza, očito je da se Nikica Sišul vratio na teren!!! Klanja se Klanja se Klanja se

Svaka čast Nikici, i u ime BKE i Intercapitala mu želim sve najbolje u tekmama i sretan povratak pingaću!

Legendo, dobro nam došao nazad Klanja se Klanja se Klanja se
55

PostPostano: čet stu 08, 2012 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gospodin Nikica Sišul je LEGENDA!!! Klanja se Klanja se Klanja se Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bduralija

PostPostano: čet stu 08, 2012 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Drene rekao je gospodin Duralija da bu on unio rez. Pošto je bio na forumu i nije to napravil odlučil sam ja to napravit umjesto njega Very Happy
Gospoda Duralija se nebu naljutil Thumbs up

Fair Play ala (Palicka), naravno da ako sam rekao da bi to i napravio, sinoc sam kasno dosao doma, bio na forumu oko ponoci i u mraku (ostali ukucani bi spavali), ujutro imao nastavu i kad sam htio unijeti rez, ops nema sanse...

najbolje da sada Palicka posalje i rezultat voditelju lige s obzirom da je stavio potpis na mjesto domaceg kapetana Smile Smile Smile

mislim da slijedecu igramo kod Amaciza i Sisula Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: čet stu 08, 2012 2:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za postanje nije bio mrak , i još kakvo postanje Bljak Jednostavno nemreš nekom priznat da je u datom trenutku bio bolji i dok taj dio ne savladaš i pobjediš samog sebe nemoramo uopče komunicirat. Što se tiče zapisnika...Borise znao sam da se nećeš naljutit , zato sam i stavio rez. Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: čet stu 08, 2012 2:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne kužim šta se sad ti nabacuješ teškim riječima, meni post izgledao sasvim korektno - kao post nekog ko je izgubio i treba prespavati da sredi dojmove i napiše kako je protekao meč Pojma nemam

Druga medalja priče naravno...jel bi se ti trsio upisat ovako rezultat da ste nekim slučajem izgubili? A, a? Di si sad? Plazi jezik
Zubo
Pale

PostPostano: čet stu 08, 2012 3:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo baš sam došo doma Thumbs up

Pa ako tebi P(al)icka izgleda normalno onda nekaj samnom vjerovatno nije uredu Confused Meni to izgleda ko da sam stavljen (tj. moje prezime, a jedino je na ovim prostorima) u kontekst sa pogrdnim nazivom za ženski spolni organ Smile
Al nema veze, sve 5.
Da stavio bi rez kao što sam stavio kad smo izgubili od RIZ-a i od Bukovca (mislim da je stavio MIkloška istu večer) Mislim da sam JA taj koji forsa stavljanje rezultata na forum Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Zadnja promjena: Pale; čet stu 08, 2012 6:01 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: čet stu 08, 2012 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaboravimo zadnje 5 kolo i pogledajmo malo napred Smile

SLJEDI PROGNOZA 6. KOLA

STK Zagreb vs BkElement 4:6

Sorry vs Dugave 6:4 70% a 5:5 30%

Padobranci vs Dr Oetkern 6:4

Amaciz III vs AGF 7:3

RIZ Vet. vs TIO 8:2

Miroševac G.D. vs Bukovac II 1:9

Eto , svima želim puno dobrih poena Cheer Cheer Cheer

[Vrh]
marlonbrando

PostPostano: čet stu 08, 2012 9:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne znam da li je to do moje samouvjerenosti ali sam stekao dojam da nas se sve vise i vise podcjenjuje u analizama....ja iskreno ne vidim od koga bi to mi mogli izgubiti ali bas izgubiti osim mozda bukovca do kraja ako se bude igralo u normalnim okolnostima sto znaci mi svi trojica plus normalan pod plus normalan stol
Dren

PostPostano: čet stu 08, 2012 11:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ko vas potcjenjuje, pa jesam vam stavio 8:2 protiv Miroševca a vi odigrali 5:5 Very Happy

btw, i mi odigrali 5:5 na jedvite jade. Doduše s 3:0 se vratili na 4:5 i izgubili parove...dakle mogli smo i do sva tri boda, ali ovako je fakat pravedno. Em su momci igrali super em su u parovima igrali fantastično. jako su dobar par.
Stavim rezu za par minuta (još sam spor u upisivanju Very Happy)
Frajno

PostPostano: čet stu 08, 2012 11:09 pm    Naslov : stol Citirajte i odgovorite

Kaj tolko kriviš stol koji jest star ali bez ostecenja i dobar je za igru.I ak ne znas stol je stara nekvalitetna Šurba,vjerojatno najlosiji stol u galaksiji.
Dren

PostPostano: čet stu 08, 2012 11:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Frajno, nemaš pravo.
Mi smo recimo od 5 tekmi koje smo igrali, sigurno prosuli par bodova isključivo zbog dvorane u kojoj smo igrali. Recimo ovo kolo, Čanadi je napravio jedinicu jer jednostavno stol uopće ne drži rotaciju, gladak je ko staklo a on nije bio koncentriran baš na igru. Ja sam ovu sezonu već igrao na sličnom stolu (bukovac) i prilagodio sam se dosta brzo iako sam protiv softa imao gadnih problema baš zbog stola. A prvi meč zbog poda.
Dodatno, bijeli su zidovi (više lopte ne vidiš dok ti ne dođu do reketa) bijelo sivi je pod (i to pločice - klizalište Very Happy)
Nije čudo da Dugave doma igraju jako dobro a u gostima jedva skupe par dobijenih.

Al momci su super ugodni, meč je bio stvarno kvalitetan i dobar i nisu oni baš krivi što je dvorana takva, nisu oni slagali stolove i postavljali pločice Very Happy

A to je ipal i čar sokaza...igraš svugdje, imaš pravo komentirat i njurgat (pogotovo ako izgubiš Very Happy) i (točno) tvrditi da su bolji uvjeti da bi sigurno odigrao bolje, ali ako želiš pobjeđivat u sokazu...moraš naučit igrat na svakakvoj podlozi i svakakvim stolovima.
Dogodine ćeš ti bit domaćin pa ćeš se osvetit.

Doduše baš i nisam siguran. Od tri tekme koje mi imamo sa starosjediocima, dvije igramo kao i prošle godine a jednu obrnuto (odnosno kako spada) Pojma nemam
Frajno

PostPostano: čet stu 08, 2012 11:54 pm    Naslov : stoool Citirajte i odgovorite

Ma Dren,ovo je samo zbog ljute trave i ljute rane a ide placljivom vamosu koji je prije tjedan pocel jambrat da ni uz gps nebu mogel nac dvoranu itd.
Ti starceki ,pazi ironije zovu se Mieosevec nisu ni tak losi,i nije tragedija kad ti otmu bod.Slazem se da je dvorana losa i to samo zbog srarih izlizanih plocica.Al protiv stola da i je najgori, nedam nikom ni ric , ipak nosi ime Šurbek.
Pale

PostPostano: pet stu 09, 2012 8:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto samo da svima dam na znanje da smo napokon našli četvrtog igrača, te ga je deda Mikloška jučer prijavil. Cheer

[Vrh]
Dren

PostPostano: pet stu 09, 2012 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ime prezime, broj cipela? Zubo
Pale

PostPostano: pet stu 09, 2012 10:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ime prezime, broj cipela? Zubo

Beljenje Beljenje Beljenje Beljenje

[Vrh]
pimpl

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

...čestitke sorry-u, a i mi našli četvrtog igrača...
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, da bacim osvrt na jučerašnju tekmu.
Dogovor igramo Č, Elez i ja. Oko 4 popodne, Elez ima druge obaveze oko 6, nezna koliko će trajat, kod mene na poslu gužva, neznamo koliko će trajat, kod Č-a još gore al on može radit od doma poslije tekme (kao da je to neko rješenje)
Uleće Goco umjesto Eleza (na ko zna kakve trikove jer je bio slobodan ovo kolo) oko 6:15 Č javlja da stiže, kod mene ništa razjašnjeno, Eleza nema.
Odlučujemo zamolit Dugavljane da dozvole da treći odigra kad dođe, momci nam izlaze u susret. Svaka im čast na tome. Klanja se Klanja se Klanja se
U 7:15 rješen posao, planiram biciklom do Sopota, al stiže i Elez i eto me u 7:30 tamo...i nije dobro.
Već 3:0 za Dugave, Čanadi potpuno rastrojen, uopće nije u meču. Već izgubio dvije.
Ulazim ja, prva protiv Klibe, dosta sam nervozan, fakat me posao iscrpio al odlučujem frustracije ispoljiti na protivnicima. I krenem bezobrazno. Prvi forhend spin prokližem metar i umalo ostavim zube na pločicama i opsujem na način da se moglo shvatit kao uvreda protivnicima. Ispričam se zbog psovanja, al sad kad malo razmislim, trebao sam se ispričati i objasniti da se radi o pločicama a ne njima. Nisu reagirali, dapače po izrazima na njihovim licima moglo bi se reći da im je neugodno zbog stanja poda. U svakom slučaju, ako itko od njih ovo čita, ispričavam se još jednom, zbilja je moja frustracija bila usmjerena na pločice, bez obzira kako nezgrapna psovka bila. Brukica

Al kad smo već tu, da se opet osvrnem na dvoranu. Ako zanemarimo zidove, staklene stjene (kad nije mrak stravično difuzno svjetlo) i pločice...stol. Gledajući momke iz Dugava kako igraju, fakat je šteta što je takav stol. Naime, imaju talent. Super igraju. Stil igre koji imaju puno više odgovara stolu koji prima rotaciju. Preporučam im da ako ikako mogu - promjene dvoranu (il bar stol). Trebat će im malo vremena, ali stvarno znaju igrati i ako se priviknu na stol koji hvata rotaciju (kao što su se privikli na ovaj) dignuti će dosta razinu igre. Svi oni koriste udarce i baziraju igru na udarcima kojima dobar stol pomaže, i ako i pobjeđuju doma, to nije jer njima stol odgovara, već jer protivnicima ne odgovara! S druge strane, s dobrim stolom bi i oni bili kompetentniji kad bi igrali u gostima.

No da se vratim na samu tekmu. Protiv Klibe poslije prvog proklizavanja kreće super i već vodim 4-5 razlike. Kliba mjenja, više do izražaja dolazi stol, a i ja griješim par gluposti i ode set. No osim zadnjeg poena, dobio sam 3 za redom, prilagodba na stol rješena.
Malo frke u četvrtom setu, al pravim seriju od 7:0 i rješavam meč. Igram zbilja dobro. Tu i tamo griješim gluposti, ali puno više pogađam nego recimo u prošlim kolima.
Čanadi igra treći meč, još uvijek rastresen u prvom setu i jako griješi. A onda mu se upalila lampica Very Happy i počeo rasturati. Al Markesina se ne da! Prekrasan meč, fantastične izmjene, čuda vraćaju obojica...na svaki poen imaš potrebu zapljeskati. Klanja se Ljepotica cijelog susreta. Č puno bolje ulazi u peti set povede 3-0, Markesina okrene na 5-3. mislim da je Č tu puko Zubo Primjenjuje taktiku APP - serva - ulaz. I sve ulazi. Markesina vrača svaku drugu, okreće stranu, Č u defanzivi, ali Darko maši zicere.
Lako je moglo otići na drugu stranu da su 2 od 4 promašena zicera (i da Č nije vratio par nemogućih Klanja se ) ušla na stol.
Odmah ja protiv Martinovića...čovac igra stolni tek 3 godine, dugo nisam igrao protiv nekog tko tako dobro čita spin. Ništa mu nisam mogao podvalit (a moja se igra dosta bazira na tome) i zapravo sam imao sreće. Naime, pročita mi udarac, odigra savršeno, promaši za dlaku. Kad pogodi ja uglavnom vratim u Č stilu. Nitko ne zna kako sam vratio (ponajmanje ja Zubo ) al pada na stol. Juhuu Uz jako dobru igru i očito puno sreće relativno glatka pobjeda i evo nas nazad 3:3
Kliba - Dremel. a šta reći. Kako mi je Č opisao, ista situacija kod Goce i u prvom meču (koji je grdo izgubio gledano po rezultatu): Pripremi poen, drajfa, vrh mrežice - vani ili pokraj stola za dlaku. S druge strane protivnik pripremi poen, lupa: vrh mrežice - unutra, pokraj stola, al dira. ROFL
Već sad počinjem sumnjati da je to nešto do stila s kojim Goco igra. Nevjerojatno je koliko ljudi protiv njega imaju prasica. Dobro ove od mrežice razumijem, al ove od ruba? Confused
Svejedno, Goco se vraća u trećem setu, napokon loptica ne dira tu mrežicu ROFL. Nastavlja u istom stilu i u četvrtom, no kod 10:8 za njega naravno jedna prasica za protivnika, jedna neprasica (od mreže u aut, milimetar preko stola) za Gocu, gubi živce i gubi meč na razlike. Šteta.
Protiv Markesine, opet jako dobra moja igra al teško mi izbacit naviku. Svaku loptu koju zamislim zbog dugačijeg stola moram jako pažljivo odigrat. Sve to dobro funkcionira dok ne krenem u ofanzivu. Pripremni udarac poslije kojeg slijedi napad jednostavno ne odigram u skladu sa stanjem stola i obično je 5 cm udarac kraći ili duži nego sam planirao i Markesina to stiže i on napada. Dakle cijeli sam meč u defanzivi. Napadam isključivo - kontrama.
Nekako se dovlačim do četvrtog seta gdje stvarno nemam igru za protivnika. Čovjek bolji. Točka. No kao i protiv Č-a vraćam par nevjerojatnih, on griješi par zicera i nikako da se odvoji. kod 8-6 za njega u stanju niš mi ne prolazi iako igram dobro odlučujem se na Č-ovu taktiku - serva - ulaz, APP. dvije bombe u trbuh (jedna od njih prasica o rub Eeeek! ) Sreća prati hrabre Zubo Markesina uzvraća, al griješi opet zicer i pada u igri (nije ni servu vratio za 8:11) a ja nabrijan.
Fantastično ulazim u peti set, pripremni udarci tamo gdje ih zaželim, napad poslije ubitačan, najbolji set ove sezone. Da mi je tako igrat češće! Very Happy
Kako je Kliba već satro Č-a dok su mene čekali, zadnji singl Martinović - Dremel. Goco opet u elementu. Pripremi poen, lupa...i ovaj put pogađa. Martinović gleda izbezumljen, suigrači mu dobacuju "a jebi ga kad mu sve ulazi". Da tako je Juhuu al samo prva dva seta. Sad
Drama petog. kad je završio ja sam se tresao. No pogriješio je Zlatko kod 9:10 i vodimo 5:4!
Idemo po tri boda u parovima Č i ja. Krećemo iznimno loše. Protivnici su uigran par, oba igraju pod ekstremnim kutevima a kretanje na ploćicama nije baš jednostavno. Pokušavamo skratit poen da nas ne vozaju al nam ne ide. Glatko gubimo prvi set. U drugom skraćivanje poena fantastično funkcionira, al one koje nismo mogli napast smo odlično branili i glatko 4:11. A onda su oni digli igru, počeli vračat naše napade i meč se razvio u fantastične parove Klanja se Klanja se Klanja se Igrali smo svi dobro, oni malo bolje i zasluženo dobili. Mogao bi sad reći da bi prošlo drugačije da nismo mašili onih par zicera koje jesmo, al griješili su i oni gotovo jednako (dakle dva poena po setu) tako da je zbilja odlučila njihova bolja igra.

Dakle, povijest se ponavlja. I prošle godine su nas samljeli u paru za 5:5 i ove isto Very Happy

Sve skupa, fantastičan susret. Super su momci, super se igralo, šteta što dvorana stvarno nije dobra (e da, zaboravio sam i ovo: blizu je kopaonciji i stoga je i jako vruće i sparno, bio sam cijelo vrijeme žedan ROFL ) al iskreno smatram da u cjelini to više šteti Dugavcima jer imaju talenta za igrati puno bolje al ih dvorana ograničava da se to vidi i na rezultatu - pogotovo na gostovanjima.
Hvala momcima na domaćinstvu i posebno hvala što su nam izašli u susret oko odigravanja mojih mečeva. Svaka čast momci, zbog ovakvih susreta je fakat super bit sokazovac In love
Lin Chi Na

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovaj Drenko me svaki put ubije s postom. imam osječaj da sam odigrao cijeli meč! Predaja

Svaka čast majstore foruma!! Klanja se
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

eh, znam da su postovi zmijuge al zbilja uživam ih pisat (a i sjedne mi meč na mjesto i lakše mi je sagledat što sam griješio ako to zapišem)

Nitko se (za sad) ne buni na te megalomanije. Ako me tko upozori, probat ću skratit, naravno. Ako ne - i dalje ćete se mučit s čitanjem mojih izvještaja jer evo to je sad već tradicija Very Happy
Norrin

PostPostano: pet stu 09, 2012 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@Dren: Ako prebaciš svoj doživljaj tekme u Word i staviš font 12, dobiješ preko 2 stranice, fascinantno. Klanja se ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 24, 25, 26  Sljedeće
Stranica 12 / 26.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.