NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Deda 2012 - NA VELESAJMU!
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: ned stu 11, 2012 8:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ništa neću odavati do kasnije večeras kad ide cijeli post Beljenje
Sad moram trčat s Kambom malo lupat! Trk

Al da, malo je problem kad znate zbrajat i oduzimat Cursing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: pon stu 12, 2012 8:14 am    Naslov : Re: Prijedlog za razmatranje organizatorima Dede Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):

Ovim prijedlogom se ništa ne gubi jer igračima 1. lige sigurno neće nedostajati igranje sa igračima iz slabih liga, istodobno igrači slabijih liga neće biti izloženi "iživljavanju" od strane prvoligaša, što je često bio slučaj.

Možemo razmisliti čak da prva 4 nositelja turnira (Mikulec, Valentić ...) koje manje više gledamo u polufinalu ne igraju niti 2. kolo turnira. Ovime bi se ti igrači dodatno odmorili (3 meča grupe + 2 meča u nokautu), a istodobno bi se dala prilika nekima drugima iz slabih liga da prođu dalje u turniru.

Mario Abramović se ovo sviđa
55

PostPostano: pon stu 12, 2012 8:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oh da... Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pon stu 12, 2012 8:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha gz Evil
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: pon stu 12, 2012 8:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da svakako treba pohvaliti organizatore turnira,jer su na osjetno manjem broju stolova priveli turnir kraju u normalno vrijeme!
Sve je bilo gotovo u nedjelju već oko pola jedan,što je prije svih očekivanja! Thumbs up Klanja se

Dvorana Merix-a je super,uvjeti za igru odlični,a u prizemlju paviljona je birc/restoran gdje se moglo jeftino i dobro pojest,popit a bogami i zapalit!
Pojedinci su to učestalo koristili! ROFL
Dren

PostPostano: pon stu 12, 2012 9:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja sam jako zadovoljan. Prostor je zbilja dobar...jedino na stolovima 1,2,3 ulazi sunce sa strane (vanjska strana za dešnjake, unutarnja strana dvorane za ljevake) tuče ti u oči pa moraš pazit da ne bacaš visoko loptice pri servi jer onda ne vidiš ništa poslije Very Happy
Organizacija savršena. svaka čast momcima na tome.
U samom paviljonu, birc od Merixa - super konobari, hran dobra i jeftina, al se ne puši. (što je isto za pohvalu) no to je značilo da pola sokazovaca nije ni skužilo da tamo mogu pojest odlične kobase i super sendviče po pristojnim cijenama jer su odma išli dole u birc kraj paviljona ROFL

Jedino nisam zadovoljan - svojom igrom u utješnom dijelu. Ostalo sam zadovoljan, pola setova jako dobro pola negdje malo ispod razine koju mogu odigrat, al sve skupa zadovoljan sam svojom prezentacijom - nisam se osramotio. Sve što mogu reć je da na (polu)prazan želudac, tri kave i dva radlera ne ide ibuprofen bez obzira šta ti sinusi signalizirali ROFL
Blješćalo mi je u dvorani ko na ispitivanju ruskih špijuna u Bondovim filmovima i ništa nisam vidio. Veš je sudio, ja mu se žalio da ništa ne vidim, on me sažalno gledao a na faci mu se vidilo - "dobro, ne vidiš, al i igraš ko pi***ca i da vidiš tri loptice nebi ti pomoglo" Thumbs up (I bio u pravu, nevezano uz posljedice mješanja painkilera sa radlerom, bio sam loš Brukica )

U svakom slučaju turnir za pet. Dogodine može bit samo bolji Klanja se Klanja se Klanja se
rogi

PostPostano: pon stu 12, 2012 9:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve super što se tiče organizacije, atmosfere i relativno standardnog vremenskog trajanja turnira obzirom na smanjen kapacitet stolova. Jedina stvar koju su možda neki primjetili, a nisu spomenuli jest specifična težina zraka u dvorani. Obzirom da sam već dolazio prijašnjih godina na veliki tenis u šesticu treba napomenuti da se nozdrve i pluća nakon nekoliko dolazaka priviknu na specifične uvjete. No, vjerojatno se lakše diše kad nema cca 110 igrač(ic)a na cca partisuća kubika kisika.
55

PostPostano: pon stu 12, 2012 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I kada nemaš skoro 120 kilograma Sumo ... kao ja! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon stu 12, 2012 11:35 am    Naslov : Re: Prijedlog za razmatranje organizatorima Dede Citirajte i odgovorite

idetelj (napisa):
Kemil (napisa):

Ovim prijedlogom se ništa ne gubi jer igračima 1. lige sigurno neće nedostajati igranje sa igračima iz slabih liga, istodobno igrači slabijih liga neće biti izloženi "iživljavanju" od strane prvoligaša, što je često bio slučaj.

Možemo razmisliti čak da prva 4 nositelja turnira (Mikulec, Valentić ...) koje manje više gledamo u polufinalu ne igraju niti 2. kolo turnira. Ovime bi se ti igrači dodatno odmorili (3 meča grupe + 2 meča u nokautu), a istodobno bi se dala prilika nekima drugima iz slabih liga da prođu dalje u turniru.

Mario Abramović se ovo sviđa

Kemo uvijek ima dobre ideje Laughing Laughing Laughing
Izra

PostPostano: pon stu 12, 2012 11:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobra igore Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: pon stu 12, 2012 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni je bilo super jedino što sam se proveo ko Dinamo u ligi prvaka Crying
Nakon 3 sata čekanja naletio na dečke koji su me mogli laganini ostaviti na 2. (računam na dve prasice)

Inače kad naučim malo igrat i meni bu interesantno ROFL

Organizacija za 5, ekipa isto, a za sve drugo mi trebaju treninzi (jebeš Mastercard) Thumbs up Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Brod

PostPostano: uto stu 13, 2012 8:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Inače bio bi red da netko kaže BRAVO MIKI,još uvjek si najbolji!!! Klanja se Klanja se Klanja se
Prijelaznom peharu Prvaka SOKAZ-a idućih godinu dana moći ćete se doći pokloniti u Tumarinoj Jazbini,gdje će isti biti primjereno izložen!

Osobno se zahvaljujem Prvaku,na promoviranju naše Rupe! Klanja se
55

PostPostano: uto stu 13, 2012 8:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se , svaka čast Mikulcu i na Prvak , a i na promociji "Jazbine"! Headbang Banana dancing Skace
[Vrh]
jsaric

PostPostano: uto stu 13, 2012 10:18 am    Naslov : fotogalerija Citirajte i odgovorite

Poštovani!

fotogaleriju s turnira pogledajte ovdje;

http://www.stk-merix.hr/index.php?q=galerija#prettyPhoto

srdačan pozdrav
STK MERIX
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto stu 13, 2012 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Prijelaznom peharu Prvaka SOKAZ-a idućih godinu dana moći ćete se doći pokloniti u Tumarinoj Jazbini,gdje će isti biti primjereno izložen!

Osobno se zahvaljujem Prvaku,na promoviranju naše Rupe! Klanja se

Bome Eeeek! Klanja se Klanja se Klanja se

Možeš mu smanjit pretplatu za rekreaciju! Zubo
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto stu 13, 2012 11:09 am    Naslov : Re: fotogalerija Citirajte i odgovorite

jsaric (napisa):
Poštovani!

fotogaleriju s turnira pogledajte ovdje;

http://www.stk-merix.hr/index.php?q=galerija#prettyPhoto

srdačan pozdrav
STK MERIX

Isuse Klanja se Klanja se Klanja se

Slika 23. Matea na forhendu i slika 24. moja reakcija na isti; preneražena banana -> Prenerazena banana

legendarno ROFL
bigdedi

PostPostano: uto stu 13, 2012 10:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se branko centrira stol (slika 18)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ROFL ROFL ROFL
Washo

PostPostano: sub stu 17, 2012 10:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast gade hehe In love Laughing Very Happy Klanja se !!!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.