NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
marlonbrando

PostPostano: pon stu 12, 2012 10:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

to mi nemozemo obecati ...kašnjenje je kod nas tradicija koja se ne prekida
Dren

PostPostano: pon stu 12, 2012 12:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E. ako bude kiša ko sad, možda i ja budem kasnio Zubo
ovisi o tramvaju hebi ga Sad
bduralija

PostPostano: pon stu 12, 2012 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Za postanje nije bio mrak , i još kakvo postanje Bljak Jednostavno nemreš nekom priznat da je u datom trenutku bio bolji i dok taj dio ne savladaš i pobjediš samog sebe nemoramo uopče komunicirat. Što se tiče zapisnika...Borise znao sam da se nećeš naljutit , zato sam i stavio rez. Very Happy

dragi Palicka, nemam macje oci da vidim u mraku, no ono sto se vidi iz aviona je da osim fair playa jos toga nedostaje tebi i tvojim suigracima... 4 puta sam ti cestitao da si (ste) bolji u nasem zadnjem mecu, no to tebi nije dovoljno... Smile

igramo sutra protiv Amaciza u 19 na Marulicevom trgu...

P.S. strah me je pozvat te (Palicku) na p(r)ice jerbo vidim mogao bi mi se porigat u isto(e)
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon stu 12, 2012 1:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne ne
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pon stu 12, 2012 2:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ah, iako je prošlo kolo bilo tako loše isprognozirano, ajd da se okušam opet Zubo

6.kolo

STK Zagreb vs BkElement 5:5
dao bi malu prednost zagrebu. pa stoga navijački 5:5.
Jednostavno imamo dosta loš skor protiv zagrebaša koji su ostali...il smo gubili ili jedva dobijali u 5tom setu. Moguć je svaki rezultat, al evo idem na podjelu bodova, mada, zagrebaši mi se ipak čine trenutno u boljoj poziciji.

Sorry vs Dugave 6:4
ovdje se slažem s Paličkom, jednostavno igranje na onakvom terenu ostavlja traga na Dugavama. neće se snaći.

Padobranci vs Dr Oetkern 7:3
Nisu mi doktori u formi, Deda ubija, nemilosrdni su i u parovima stoga mislim da će i njih dobit pa onda 7:3. moguć nerješen rezultat samo ako palička gadno kiksa i dedu ne bude išo spin.

Amaciz III vs AGF 5:5
Bliže mi je pobjeda Amaciza al danas sam raspoložen za traženje iznenađenja. Mislim da će bit neizvjesno do parova (dakle 5:4 za Amaciz) i da bi AGF mogao ušićarit bod u parovima Very Happy

RIZ Vet. vs TIO 8:2
Teško za prognozirat, koliko će dobit RIZ. TIO igra strpljivo, svi oni. RIZ kako sam čuo isto. Bit će to sukob defanzivaca i trajat će do bola. tko bude strpljiviji osvojit će meč. No mislim da će RIZovci sigurno dobit, samo pitanje je s kojim rezultatom. Složit ću se s Paličkom opet da ne bude da sam samo ja fulo Very Happy

Miroševac G.D. vs Bukovac II 3:7
Igraju doma a imaju nezgodan teren. Pa eto mislim da će iskopat neke pobjede.
Pale

PostPostano: pon stu 12, 2012 3:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bduralija (napisa):
Ikota (napisa):
Za postanje nije bio mrak , i još kakvo postanje Bljak Jednostavno nemreš nekom priznat da je u datom trenutku bio bolji i dok taj dio ne savladaš i pobjediš samog sebe nemoramo uopče komunicirat. Što se tiče zapisnika...Borise znao sam da se nećeš naljutit , zato sam i stavio rez. Very Happy

dragi Palicka, nemam macje oci da vidim u mraku, no ono sto se vidi iz aviona je da osim fair playa jos toga nedostaje tebi i tvojim suigracima... 4 puta sam ti cestitao da si (ste) bolji u nasem zadnjem mecu, no to tebi nije dovoljno... Smile

igramo sutra protiv Amaciza u 19 na Marulicevom trgu...

P.S. strah me je pozvat te (Palicku) na p(r)ice jerbo vidim mogao bi mi se porigat u isto(e)
Thumbs up

Svaka čast Borise nasmijo si me ROFL ROFL ROFL ROFL
Baš si humoreska od čovjeka, ko bi reko ROFL ROFL ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: pon stu 12, 2012 3:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daje se na znanje
Es wird bekannt gegeben
Sumo
Dr. Oetkern ima novog igrača s pravom nastupa od 12.11. (Siniša Babić) a isto tako i Padobranci ( Željko Puhovski ) s pravom nastupa od 17.11. Thumbs up Juhuu

Zadnja promjena: wolf; uto stu 13, 2012 12:26 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon stu 12, 2012 3:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ufff dobro je. Znoj prepadoh se da nije Željko Rohatinski Very Happy
Ae jel poznamo tog novog doktora? nijesi naveo ime Mig
Pale

PostPostano: pon stu 12, 2012 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren slažem se sa tobom Thumbs up

Bilo bi uredu napisati i ime pojačanja od Kerna dr oet

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
kelemen

PostPostano: pon stu 12, 2012 8:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
E. ako bude kiša ko sad, možda i ja budem kasnio Zubo
ovisi o tramvaju hebi ga Sad

Pa, mogao si kupiti kola(a koja su to kola bolja od moskvića), pa jbg.
Sad biciklo(ljepo vrijeme) ili gradski prijevoz(bez kontrolra) Zubo
deda29

PostPostano: uto stu 13, 2012 12:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i da ja ipak napisem koju...kaj misliš Palička možda nam brkovi fale:)
Agronomski-Padobranci
0-1
1-1
1-2 Džidić vodi 2-0, borba je za svaki poen, znam da Palička to može okrenut i stalno ga bodrim, obje ekipe su navijale u tome i je draž sokaza, ulazi se u peti set i Palička pobjeđuje. Odličan meč!
Sad dolazimo za stol gospodin koji se poziva na fair play i ja.
Mješa se za servu, moja je prva.
Serviram, protivnik ju ne uspije vratit na stol i viče da sam iz ruke servirao, mislim si smiri se, igraj dalje... gubim 1:3 i opet idem servirat,
odserviram i opet mi se viče serva iz ruke, nakon ne baš dobrog dana, blagorečeno sam puko, do te mjere da sam skoro otišao doma.
Sljedeča dva seta sam više pričao i živčanio, vjerojatno nisam bio niti pretjerano pristojan protivnik, več gubim 2:0, al razlika u kvaliteti je očita i okrečem na 3:2. Nakon meča dajem ruku Duraliji i ja se njemu ispričavam!
Ostatak meča je bilo sve za pet, Džidić i ja smo odigali odličan meč u pet setova, odlična tekma.
Eto od tuda ova nepotrebna prepucavanja po forumu između Paličke i Duralije.
Veselim se tekmi sljedece godine
Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Private_Driver

PostPostano: uto stu 13, 2012 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo kratak rezime svega što se događalo danas: Usrali smo.Naš je najveći problem nekontinuitet. . . .mi smo stvarno po meni jedina ekipa ove lige u kojoj bilo tko od nas 3 može dobiti bilo kog u našoj ligi ali isto tako i izgubiti čuda. . . .Eto samostalno nas proglašavam momčadi s najviše oscilacija Very Happy S time kad jedan igra dobro 2 ostala obavezno zaseru, a zanimljivo je da svaki put igra dobro drugi. . . .Svaka čast BKE-u na iznimno fer tekmi i ugodnom druženju Smile
kelemen

PostPostano: uto stu 13, 2012 9:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Č rides again! Klanja se
Dren

PostPostano: uto stu 13, 2012 10:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Č rides again! Klanja se

Klanja se odlično si to primjetio!

A evo i osvrta.
Kiša (nemrem bajkom - jer ne volim vozit po kiši - ne vide me majstori za volanom a i lošija je kontrola ROFL) pa išao tramvajem. Naravski da je naletila kontrola pa sam kasnio par minuta. Zgovci u dobrom raspoloženju, Tomo legenda (jesam li rekao već koliko je u Ritmu dobro?) odradio narudžbu od prošle tekme i dočekao nas s - vukovarskim pivom Klanja se Klanja se Klanja se
Ako igrate tamo i pijete pivo sad znate šta trebate naručit. Pivo ima rok trajanja samo mjesec dana i najbolje je hrvatsko pivo...stoga molim vas da se troši tako da uvijek imamo svježe!
Uglavnom otvorio je Goco jer iako uglavnom igram prvu, morao sam odmorit uz vukovarsko hehehe. Goco igra dobro i zapravo ima meč. al Frano je jegulja, nevjerojatno je kako se on provuće Klanja se Okreće oba prva seta, u trećem griješi puno više pa ga gubi, a u četvrtom Goco nažalost griješi dvije serve i taj zaostatak ne nadoknađuje. Goco nam je sve bolji, šteta što još uvijek ne uspijeva složit tri dobra seta u pet odigranih, al nadoći će Mig
Karlo protiv mene - neprepoznatljiv. Po meni najkompletniji Zgovac, ali fali mu koncentracije. treba se više fokusirat na meč i bit odlučniji. Protiv mene ništa apsolutno nije pogodio isključivo jer je išao premekano. Glatka pobjeda (iako je bilo gusto u trećem, gubio sam 8:10) jer je sinoć bilo lako isprovocirat Karlitove greške. Doduše ja jesam odigrao dosta dobro, ključne poene izvrsno Zubo
Č protiv Tičića, Tić tu baš nema šanse. Igra kako Č-u paše i samo je bilo pitanje koliko će ga Č dobit. Realno, sretan raspored jer se Č upucao protiv njega. Mada ga je moglo koštat to upucavanje, 4ti set sa 10-3 na 11-8 jedvice Very Happy
Protiv Goce izlazi posve drugi Karlo, raspucan, na lopti, lupa i s bekenda i sa forhenda (bekend mu je divota. kad to počne pogađat češće držmo gaće Eeeek! ) Prvi set ipak gubi na tri zbilja šugave greške i jedan izvrstan Gocin udarac i raspada se. Na žalost Goco to ne koristi. trebao ga je dokrajčit u drugom setu al baš u tom setu 3 serve promašene (ovo kolo puno više servis greški nego prošlo Sad ) i taman razlika za set za Karlita. Naravno da se tad opustio i do kraja nije dao Goci šanse da se razmaše. Odigrao je izvrsno i zasluženo izjednačio na 2:2
Frano nastavlja u svom ritmu protiv Č-a. sve nešto kenj kenj, pimpl pimpl, buci buci. ROFL a onda ti spiči drajfčinu ili uštopa čudo. majstor uljuljkivanja i razbijanja ritma. Dobija dva seta na tu taktiku...sve se nešto vuće za protivnikom i onda bljesne dvi tri lopte - dovoljno za set, i drugi. Al ne i treći. Doduše, bilo je gadno, gubio 2:6 okrenuo na 8:7. Č lud, kaže jebo pimpl i krene svojom DDD metodom. 3 poena sa 3rd ball kill prolaze In love Frano demoraliziran (zadnje slovo D u DDD ako niste znali Amen ) griješi povrat serve za kraj.
Zadnja dva kola Č je igrao ljepotice, ovaj put bio red na mene. Gust meč s puno preokreta, Tić se izvrsno kreće i odlično kontrira sa poludistance i distance a ja nemam ubitačan drajf ko Čanadi i sve mi stiže. Šta reć, zahvaljujući njemu sad imam upalu mišića Zubo
Kontra na kontru pa tako 3-4 izmjene, naravno da me sve boli Very Happy
Na kraju 10:7 za njega u petom setu. Vadim se prvo na dva odlična ulaza a onda i na dvije greške Tića (a valjda sam i ja njega malo izmorio ROFL ) i gubi već dobijen meč. Presudan kako će se kasnije pokazat.
Karlito sinoć baš toplo - hladno. Zapravo više hladno-toplo-hladno Very Happy
Protiv Č-a opet indisponiran, loše se kreće a i što zabije Č uglavnom poštopa. Č riješio tricu imamo 5:2 i bod je tu.
Tić protiv Goce, drama. Goco igra super, taktički odlično, al jednostavno ne ulazi dovoljno završnih udaraca. Popizdio je, s pravom. Kasnije na pivi opći zaključak - trening trening trening. Imao je momka na dlanu a izgubio 3:0. Svi znamo kako to zna frustrirati.
Frano protiv mene za ostanak u meču. Krenem dosta dobro iako njegov stil igre mi apsolutno ne odgovara. Ne sjećam se kad sam ga zadnji put dobio a ne vjerujem da sam ga ikad glatko tukao Sad Krenem taktički odlično, realizacija malo šteka al imam 10:7 u prvom setu. No prosipam ih poprilično glupavo. Drugi set nije za spomen, nisam bio unutra, previše sam se grizao (početnička greška) o setu prije. A Frano nemilosrdan Very Happy
treći set uđem skroz miran, taktika opet na mjestu al jednostavno ne ide. Sve uz rub il od vrha mreže vani. Publika kaže da je meč poprilično grdo izgledao i da me Frano pomeo. Šta jest jest, razbio me ko beba zvečku Brukica
Provjeravaju suigrači jesam li još grogiran, odgovaram da vidim samo jedan prst i dozvoljavaju mi da igram parove Very Happy Karlito odlazi, ima obaveza pa se pozdravlja i ostavlja mi 3 pljuge, kaže "drž treba ti". Legenda Klanja se Klanja se Klanja se
Parovi - malo sreće, dosta dobre igre i par neforsiranih grešaka a s druge strane obrnuto i zapravo glatko do 4:6.

Sve u svemu, dosta sreće mada smo igrali dobro. No igrali su i momci super, al kako Frane kaže iskoristili smo njihove oscilacije u igri i provukli se do punog plijena.
Što se tiće atmosfere i druženja, zbilja super. Jesu, momci su malo divlji, ali neznam, mi nikad nemamo problema s njima - što si pristojniji s njima to su oni pristojniji s tobom. Tako da smo se zbilja dobro i zabavili i nasmijali i lijepo naigrali dobrog stolnog tenisa.
Već sad idem brusit reket za osvetu Frani dosta je njegove dominacije u našim mečevima Mad Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: uto stu 13, 2012 11:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šta ti je to DDD? Žmurko
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto stu 13, 2012 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čov stil igre?!? Neznaš?

Drajf Distroj Demoralajz - D D D ?
Pa Bućo gdje ti živiš Ne ne
bduralija

PostPostano: uto stu 13, 2012 12:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

deda29 (napisa):

Eto od tuda ova nepotrebna prepucavanja po forumu između Paličke i Duralije.
Veselim se tekmi sljedece godine
Smile

2 Crying ubiše Smile
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto stu 13, 2012 12:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Ae jel poznamo tog novog doktora? nijesi naveo ime Mig

kako nisam ? Confused Confused Nisam ja! Cool
Dren

PostPostano: uto stu 13, 2012 11:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ikota mi nudimo uto i čet od 7...pa javi
Private_Driver

PostPostano: uto stu 13, 2012 11:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nevjerojatno je koliko Dren to sve dobro opiše Very Happy Ja sam samo znao da nebi mogao ništa da sam se krenuo odmah napucavat s njim nego da mi je velika šansa u čekanju šanse.Žao mi je za meč s Čanadijem. . .već 3.put 3:2 . . . .svaka mu čast. . . .to je pravi ubojica i kad ne igra dobro dobiva Thumbs up . S naše strane - Karlo najlošiji odkad ga ja znam, siguran sam da će u nastavku igrati puno puno bolje. . .Tin jednostavno nije imao sreće( u tekmi s Drenuom), istina je da se njemu mora jako puno toga poklopit da dobije partiju al jbga. . . to je naš problem. . .. onaj tko ustane na krivu nogu uvjek bude sranje. . . a obavezno je to barem jedan kod nas. . .samo što se meni uvjek poklopi da igram najbolje kad mi gubimo Very Happy Confused Al jbga. . . .Nismo još do sad primjetili da smo divlji, ali shvatit ćemo to kao kompliment Headbang Čekamo Bukovac i mislim da nismo bez šansi ali će nam svakako sreća trebati. ..
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 24, 25, 26  Sljedeće
Stranica 14 / 26.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.