6. liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#101 Post Postao/la 55 »

:cheer: :cheer: :cheer: ... živjeli pravi mečevi i borbom zarađeni bodovi! :lux: :lux: :lux:
Eh da, da se dotaknemo malo već danas puno obrađivane teme... :E: ... nemam pojma kakav je forhend Matee Vunderl :ne zna: , a i da ga vidim teško da bih išta pametnijega mogao reći obzirom da loše igram pingać i tek ga proučavam, a uz to još sam i čokljavac :retaj: :zmurko: . No, u svakom slučaju, izuzmemo li gumu s kojom ona igra, razinu angažiranosti i borbenosti :macevanje: :mljacko: , kao i tehničku potkovanost mogu vam sa potpunom sigurnošću odgovoriti na pitanje zašto joj forhend nije jači (brži) ili zašto su udarci muškaraca jači od udaraca žena. :bis:
Riječ je, dakako, o spolnom dimorfizmu :misli: ... razlikama između žena i muškaraca koje su uvjetovane rođenjem. Naime, muškarci u odnosu na žene imaju veću: tjelesnu visinu, tjelesnu težinu, udio mišićne mase u odnosu na ukupnu tjelesnu masu (čak 15-20%). Imaju manji udio potkožnog masnog tkiva, manju fleksibilnost i nešto slabiju finu motoriku.
Kako na brzinu i snagu pokreta uvjerljivo najveći utjecaj imaju mišići, muškarci su u samom startu u prednosti u odnosu na žene. Kvaliteta mišićnih vlakana (crvena ili bijela) je gotovo identična, nije uvjetovana spolom, ali razina hormona testosterona daleko je viša kod muškaraca, testosteron ima najveći utjecaj na rast mišićne mase, a on je apsolutno na strani muškaraca... :ne zna:
Ali nema veze, :pfff: , još malo treninga i bit će sve :top:
Lio

#102 Post Postao/la Lio »

Geek moram primjetit nesto na ovoj fotki s natjuniranom gumom...u naslovu piše falco tjuning :confused: :confused: ...Zar nisi hvalio Dainchi :D :D
55

#103 Post Postao/la 55 »

:rofl: :rofl: :rofl: ... dobra, dobra... :lol: :lol: :lol:
55

Re: Pemit

#104 Post Postao/la 55 »

geek je napisao/la:Sina "uvodim" u Sokaz slijedeću sezonu, pa će ekipa STK "Vunderlići" biti kompletirana. No, njegova "specijalnost" neće biti forhand, već nove "znanstvene" spoznaje o feniranju trava.

Evo kako izgleda tunirana guma. Ali, kako se "malo" iskrivila, tako će se i izravnati :

http://i270.photobucket.com/albums/jj90 ... er_48h.jpg
Znači da su "Vunderlići" novi faforiti za osvajanje 23. lige :rofl: :rofl: , ali bit ćete dobri pa ćete se brzo penjati ka vrhu! :lol: :lol:
Norrin

#105 Post Postao/la Norrin »

Nece valjda krenuti iz zadnje lige. :D
Hoce li u toj ekipi igrati 3xVunderl ili se samo sin prikljucuje Pemitima kao cetvrti, pardon, prvi igrac sa jednom do dvije fenirane trave?

Da ne pretjeram u zafrkanciji (ko i obično), jako mi je drago da djevojke igraju s nama, odmah je živo na forumu, nadam se da je i atmosfera na tekmama korektnija nego inače kad su samo muški na tekmama. :cheer:

Kemil ima prijateljsku sutra, pa se pshički priprema vjerojatno. :)
Tek sad sam vidio raspored, i u ovoj ligi je zadnje kolo derbi nad derbijima, to čekaju i Grlice i Kemo, nakon toga će početi rasprava. :D
rogi

#106 Post Postao/la rogi »

Sve ovo što se događa u 6.ligi i na forumu iste je zakon. :cheer:

Dugoselo i Grlice se dogovorile za tekmu, dobili smo igračicu o kojoj se priča, a ujedno se i pokazuje neopravdanim zabrana igranja istima zbog eventualnog unošenja nereda u većini slučajeva prenaglašeni i neopravdani muški ego (barem što se osobne ocjene stolnoteniske vještine tiče :zubo:), konačno se izjedačili statusi feniranih trava i tjuniranih guma, ali zaključak je da ipak pobjeđuje igrač a ne guma, Kemo opravdano ne nasjeda na provokacije itd.

Po meni je to win win u svakom slučaju! :top:

Inače, svaka čast ZET-u na 12 bodova, čini se da dobra atmosfera vlada u ekipi nakon što su uveli jače doping kontrole po tramvajima. :rofl:

Pozdrav svima od MJ!

:leti:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
silvac

kontrola karata!

#107 Post Postao/la silvac »

Imamo 20% po neplačenoj karti a evidentiranoj!!!
Pa te ja pitam,druškane moj!
:lux: :lux: :lux: A doping,to nemremo kontrolirati.
Obično izvučemo deblji kraj! :confused: :confused: :confused:
silvac

Grlice-Pemit

#108 Post Postao/la silvac »

Kad bu ju igrali Grlice-Pemit,da dođem malo špijunirati.
Kaj veliš Zovko,nemaš ništ protiv? :)
Tomaca
Kontakt:

#109 Post Postao/la Tomaca »

tekma odgođena,nezna se jos kad bu mo odigrali, netrebas dolazit mislim da bu izravno islo na tv-u :partijana:
was once Kemilov suigrač
silvac

tekma na tv-u

#110 Post Postao/la silvac »

Ali ja nemam MAX-tv. :confused:
Tomaca
Kontakt:

#111 Post Postao/la Tomaca »

:jadnana: :confused: :confused: :confused:
was once Kemilov suigrač
silvac

max tv?

#112 Post Postao/la silvac »

tomaca je napisao/la::jadnana: :confused: :confused: :confused:
Pa znaš da je naša prva liga prikazana samo na MAX-TV-u.
Žišku?
To je za one malo bogatije. :top:
Norrin

#113 Post Postao/la Norrin »

Rasprava gotova, nista ne fali Mateinom forhendu. :top: :s:
Iceman

#114 Post Postao/la Iceman »

a jeste ludi svi ko slape, upravo sam procitao cijelu temu od pocetka do kraja :s: :s: :s: :lux: :B: :cheer: :rofl: :cerek:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Topspin

#115 Post Postao/la Topspin »

hahaha, slažem se, u tome je baš i bio čar .... :)
Iceman

#116 Post Postao/la Iceman »

norin, cujem iz pouzdanih izvora da si osjetio pravu snagu Mateinog forhenda:-) :top:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Norrin

#117 Post Postao/la Norrin »

Mogu se samo nadati da ce mi dati revans. :)
silvac

6.liga

#118 Post Postao/la silvac »

U 6. lizi zatišje pred buru!!!?????
Znate ono,bura u kahlici.
Niko ne priča o prvenstvu,a svi o Mateinom forhendu .
Baš čudno!!!
Vidite kaj se dešava kad s nama igraju cure!!!
Onda neke ni ne zanima kak je ko prošo!!! :lol: :lol: :lol:
:lux: :lux: :lux: :confused: :confused: :confused:
Baš zanimljivo. :rolleyes:
silvac

Grlice

#119 Post Postao/la silvac »

Kaj je to s Grlicama.Kaj su pod....li?
Izgleda da bumo dobili porciju!
Ni se s ovim Zovkom za zafrkavati!
:confused: :confused: :confused:
55

#120 Post Postao/la 55 »

'en ti miša :eek: ... Grlicama svaka čast na rezultatima općenito :top: , ali vidi ti rezultata tekme Grlice-STK Pemit :wow: ... Sve je Grlice Matea očerupala :rofl: :rofl: , mislim da nećemo više komentirati njen forhend :nono: , kao ni ništa drugo njeno :nene: :nene: . Jer kad nas se dohvati bit će :cekicem: ... a kukala ti majka, odigra jedan muški turnir i poludi skroz naskroz :zvrko:
Dečki, vi koji još trebate igrati protiv STK Pemit, mislim da vam se sprema :tuctuc: ... Matea, samo ti udri po njima :zmaj: , žilavi su ti oni, neće im biti ništa! :lol: :lol: :lol: I svaka ti čast na "Dedi", a bogme i na čerupanju Grlica! :s: :s:
Odgovorite