NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Spin

PostPostano: sri stu 14, 2012 12:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ooo, Padobranci su uspjeli dovesti Željka Puhovskog? Eeeek!

On je još jači od Mikloške, pa tko je do sada jamio bodove protiv Padobranaca je jamio ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sri stu 14, 2012 8:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ae, oni pucaju sad na drugo mjesto jer, heh, Bukovac naletio na otvorenu raku i pao na Miroševcu Very Happy
Sad, Željko im ne može igrat ovo kolo tako da ako padnu protiv doktora tek onda ćemo imat gužvu - 8 ekipa samo 4 boda razlike u borbi za drugo mjesto, a 3 boda do trećeg mjesta al pola tih ekipa 4 odnosno 5 bodova od ispadanja (ovisno o tome kako TIO odigra) a apsolutno sve ekipe u igri za ostanak.
No mislim da doktori neće iznenadit padobrance.

A poslije toga, pa imaju dosta nezgodan niz, sve su to oke ekipe. al sa željkom, i ako deda ne bude imao obaveza, izraziti su favoriti za prolaz dalje pa čak i za drugo mjesto.
Šteta za njih što im raspored bio takav da su već igrali protiv RIZa i Bukovca jer u ovom sastavu bi i tamo čupali bodove i sad bili na diobi prvog ili uvjerljivo drugi.
Pale

PostPostano: sri stu 14, 2012 8:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Krešo ne pretjeruj Wink

Meni osobno bi bilo draže ostat u 18 razredu i na proljeće. Na proljeće smo duplo ubojitiji jer si i ja naštelam mozak ROFL

Bukovac izgubio od Miroševca Zvrko

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sri stu 14, 2012 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

teško da ćete ostati.
a i po paradžikovim riječima, 17ta nije ništa jača od 18te ovu sezonu i nema tu baš neke razlike. Pogotovo ako odustane par ekipa prije pa se nađe pola sadašnje 18te u 17toj. Tad bi i mi lako mogli završit u 17toj. jedino mi je žao što ćemo onda izgubit najboljeg voditelja svih vremena Crying

Inače i Sorry je zakomplicirao situaciju (svima a ne samo sebi)
Protiv dugava bez najjačeg igrača (a zamjena napravila nulu) odigrali 5:5 i sad s obzirom na raspored, mogli bi imati dosta problema.

Naravno, dugavama su dali priliku da išćeprkaju ostanak, tiu i miroševcu da uhvate priključak a svima ostalima zakomplicirali život Very Happy

Mislio sam napraviti prognozu plasmana poslije 6.og kola al sad vidim da nema smisla. ROFL
svejedno čekat ćemo rasplet zadnje dvije ovog kola i da Zagrebčanci upišu rezu od prošlog kola, možda se nešto razjasni. (recimo pobjede RIZa i Padobranaca bi malo pojednostavile stvari)
WaterDog

PostPostano: sri stu 14, 2012 9:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ikota mi nudimo uto i čet od 7...pa javi

Ipak mislim da bi trebali ponuditi termine Sorry-u
Very Happy

dečki stoji ista ponuda uto/čet od 19.00

javite
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: sri stu 14, 2012 10:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

WaterDog (napisa):
Dren (napisa):

Very Happy

javite

Pijanci jedni Zivili Drunk ... tako mladi a već pijanci Ne ne Ne ne , morat ću vam se priključiti u nevolji i propasti pa ćemo skupa na liječenje "klin se klinom izbija" Pivo
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 14, 2012 10:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren polako Kokice .... igrali bumo Pingic . Ja bum drugi tjedan ipak tebi ponudil termine Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: sri stu 14, 2012 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota, ako ste još uvjek bez dvorane i ako vam paše možete u jedan od naših termina u Ritmu
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 14, 2012 2:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Gorane na ponudi, ali nekak smo prihvatili Velesajam ko domacu dvoranu pa neka tako i ostane.

[Vrh]
Žugec

PostPostano: sri stu 14, 2012 7:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

WaterDog (napisa):
Dren (napisa):

Very Happy

javite

bok!
samo javljam da sam vidio post i odmah šaljem pozivnicu ekipi! Smile
di ste doma?
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: sri stu 14, 2012 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

u Ritmu Partijana
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 14, 2012 8:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

za sada padobranci vode 7-1

[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 14, 2012 10:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Padobranci vs Dr Oetkern 8:2

Rezultate nemrem upisat jer je igral novi igrač od Dr Oetkerna gospodin Babić . Pošto još nije u sustavu ne kužim kak da ga upišem. Mislim da Wolfan mora uvest nove igrače u sustav.

Mikloška 3
Palička 3
Šurina 1
Parovi

Kernu i ekipi želim ostanak u ligi Thumbs up

[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 15, 2012 12:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili razbijte mistiku (wolf, pimpl) i javite mi ime i prezime na forum pa ću ga registrirat. Ceka
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 15, 2012 1:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo Ikota mi javio da je Bolfson Šmolfson dao informaciju na forumu, ja pročito pa zaboravio, starost, ludost, štaćeš Srami se
Obojica su upisani (Babić, Puhovski), pa možete rokat s rezultatima. Gitara
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet stu 15, 2012 1:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Klanja se
Rezultat unesen Thumbs up

Dugave vs Padobranci utorak u 18 i 30 u Sopotu. Nadamo se pobjedi Zubo

[Vrh]
Dren

PostPostano: čet stu 15, 2012 8:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):

Pijanci jedni Zivili Drunk ... tako mladi a već pijanci Ne ne Ne ne , morat ću vam se priključiti u nevolji i propasti pa ćemo skupa na liječenje "klin se klinom izbija" Pivo

Ahahahahah ROFL

fakat, s padobrancima tek za dva tjedna. Pih, do tad se i utreniram Zivili
55

PostPostano: čet stu 15, 2012 8:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi moj sensei Bilanović Ne ne , pa što ste vi to radili u Ritmu u utorak navečer? Dark evil Jako ljut Sinoć na tekmi već nakon nekoliko komada Vukovarsko pivo je potpisalo kapitulaciju Predaja , nema ga više Pojma nemam ... Da niste ti i Goco trenirali Pivo više nego Pingic ? Aaaaa bojim se da jeste Headbang Banana dancing Zivili
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: čet stu 15, 2012 10:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma ne dragi Grče samo ti se cini Zubo Duplo
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet stu 15, 2012 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

eheheheh, još nije uigrana shema jerbo se nije znalo kakva će bit potražnja. Rok trajanja je stvarno kratak pa je nezgodno imat više vukovarskog na lageru. Mi jesmo uvjeravali Tomu gazdu da s tim neće bit problema s obzirom da mi imamo termine dvaput tjedno. Poslije prva dva treninga gazda se uvjerio da je potražnja dosta velika ROFL i obećao je osigurati konstantan dotok nove vukovarske.

Na žalost, gazda se razbolio a mi imali "produktivan trening" pa ste vi naletili na ostatke Beljenje
Sorry, prasica Very Happy Very Happy Very Happy

Inaće, evo pogledao rezultat padobranaca. Aii koji cruising. Klanja se Klanja se Klanja se
Ako pretpostavimo pobjedu RIZa protiv TIOa, ipak malo to sad jasnije izgleda. RIZovce nema tko ugroziti, a i da im se omakne koji poraz ili nerješeno do kraja teško da će izgubit prvu poziciju. A ne vidim baš da ima koja ekipa s kojom još igraju da mogu i bod otkinuti pa mislim da će ići dalje kao 100%tni.
Gužva od drugog do devetog mjesta nije baš mjerodavna. Naime Padobranci, Amaciz i Bukovac su već igrali sa RIZom i zapravo možemo zamisliti istu tablicu ali sa te tri ekipe s utakmicom manje.
Padobranci i bez pojačanja su postali glavni favoriti za drugo mjesto. Deda reda trice i sad je prvi igrač lige (privremeno al svejedno za tri esa Klanja se Klanja se Klanja se ) a Palička sve rjeđe kiksa i u prosjeku radi dvicu što je fakat dobro - Šurina radi redovno jedinicu i eto pobjede od 6-3 bez parova. Sad s Puhovskim mogu bit samo opasniji. Nemaju baš jednostavan raspored (Dugave u gostima a i ostali tradicionalno neugodni) no ne vjerujem da će bit nekog opasnijeg prosipanja bodova. Očekujem bar 11 bodova do kraja sezone, no realnije je 13. što bi ih svrstalo na drugu poziciju sa 25 bodova.
Amaciz, kao i ostali ima raspored gdje može pobjediti ali i izgubiti od dosta ekipa. I sad tu ulazimo u sivu zonu prognoziranja Very Happy rekao bih da će prosuti 5 bodova, (poraz od padobranaca, nerješeno s nama) al mogu oni nas lako i dobit i tu sam navijački raspoložen. kako imaju set više od Bukovca u međusobnom omjeru to bi im donijelo 21 bod i treće mjesto.
Bukovac s druge strane konstanta dok se druge ekipe dižu kroz sezonu. Moguće da prođu neokrznuti ali očekujem bar 4 izgubljena boda do kraja sezone. Dakle 21bod kao Amaciz ali s lošijom set razlikom pa je to 4to mjesto.
Sorry igra s tri prvoplasirana, mogu Bukovac iznenaditi, ali Padobranci i RIZ su prejaki. BKE i Zagreb isto tako neugodni...ne očekujem više od 5 bodova za njih do kraja. sve skupa dakle 12-14 bodova.
AGF protiv RIZa nula bodova, vjerojatno i kiks protiv Miroševca jer igraju u gostima na potpuno drugačijem stolu. Ostali im svi mogu otimati bodove, ali ipak očekujem od 4 do 7 bodova za njih do kraja (nerješeno sa bukovcem i miroševcem, čak i TIOm pobjeda protiv zagreba nekako realno - dakle 6bodova) sve skupa 12-15bodova, 14 najrealnije.
BKE ROFL mi smo plutajuća mina...dosta variramo u formi pa je sve moguće. Al realno gledano 4-5bodova je naša realnost. Pobjeda protiv sorrija ili miroševca (igramo doma) eventualno otkinut bod amacizu. sve skupa 12-14 bodova.
Zagreb...kao i mi. mogu do kraja dobit sve ali i izgubit. negdje na pola računam pa onda bi to bilo 4 do 7 bodova kao i AGF. dakle od 11 do 14 bodova.
Dugave. e bome za njih niš ne mogu reć. Igraju protiv svih najjačih ekipa i miroševca koji ima dvoranu istih karakteristika. mislim da će dobit miroševac i otkinut bod ili dva. prije bukovcu nego padobrancima. oko 10 bodova.
TIO - čvrsti, mogu svima otet bodove. Mislim da će mi oni satrat cijelu prognozu. od 3 do 12 bodova mogu osvojit. stavljam sredinu - stoga sve skupa 10.
Miroševec - isto kao TIO, nepredvidivi. ovo je čisto nagađanje a ne analiza pa eto mislim da će izvući samo jedan bod do kraja - dakle 5.
Oetkern. jebi ga oni su već skoro pa ispali. pitanje je samo za koliko liga. Da bi opstali već sad im trebaju 2pobjede i 2 nerješena iz pet tekmi a da recimo dugave ili zagreb ne osvoje ni bod a imaju loš i raspored. No nekako mislim da će dobit Miroševec te otkinut bod bilo bukovcu bilo TIO-u. Tako da će ispasti za jednu ligu sa 5 bodova ko i Miroševec.

Dakle prognoza konačnog poretka:
RIZ
Padobranci
Amaciz
Bukovac
AGF
BKE
Sorry
Zagreb
Dugave
TIo
Oetkern