| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: uto stu 20, 2012 12:40 am Naslov
: |
|
|
Da se razumijemo, David nije profesionalni trener, nema znanje iskustvo i pedigre vrhunskih trenera, ali to nije nitko niti spomenuo. Zašto nije sam došao na forum i ušao u konverzaciju? - Pa nije lud, od svake se teme napravi gluparija.
I zato još jednom: čovjek ima vlastiti prostor (dvoranicu sa jednim stolom), ima dobrog robota, ima trenutno viška vremena, ima znanje i stvarno ga dobro zna prenijeti.
Izračunajte samo koliko vas košta 1. sat nabijanja loptice u dvorani s hrpom stolova... a vjerujte mi na riječ, sa Davidom nečete morati godinu dana učit backhand spin
Znam hrpetinu ljudi iz "lošijih" liga koji nemaju zadovoljavajuću tehniku, koji bi htjeli popravit neki udarac, ali ne da se od toga radi neka nauka, čitaju knjige i rade elaborati, nego najjednostavnije objašnjeno- noge, držanje, udarac, prijenos težine, i u pet treninga znaš šta ti je činiti, poslije samo to dorađuješ...
A što se tiče nečijeg skora... nemogu svi ljudi nači motivaciju desetak liga ispod svog prosjeka... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:57 am Naslov
|
|
| D-Tech (napisa): | | A što se tiče nečijeg skora... nemogu svi ljudi nači motivaciju desetak liga ispod svog prosjeka... |
Tako je
To i ja kažem za prvu ligu!
Zašto da tamburam Valentića i Mikija kad mi život može bit lijep i zanimljiv da dobijem batine od Maljca i čokljavog žacka.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:04 am Naslov
|
|
| D-Tech (napisa): |
A što se tiče nečijeg skora... nemogu svi ljudi nači motivaciju desetak liga ispod svog prosjeka... |
necu osporavati njegovu zelju da nekog nesto nauci i pritom zaradi neku lovu, ali sad me zanima... kako se tocno odredjuje neciji "prosjek" ako ne skorom tamo gdje igra?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:47 am Naslov
|
|
Evo počeo sam pisat bla , bla pregrizo jezik i sve pobriso
Tko smo mi ovdje (osim moderatora ) da bilo kome pametujemo u njegovom oglasu. Mislim na pozitivu i negativu. Čovjek želi trenirati i nek trenira, nekome paše a nekome ne, tak svejedno. Nebu valjda nitko zbog nekakvog posta odustal od treninga, i obratno.
Neznam čemu šamaranje.
Ako moderatori dozvoljavaju reklamu, OK.
Davide sretno u treniniranju
Idem spat  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 20, 2012 8:25 am Naslov
|
|
Nema David šta baš naučit ljude koji su nekoć trenirali stolni, al on se i ne obraća takvoj klijenteli. Kako je Grk već rekao, on cilja na čokljavce.
A što se tiće rezultata, pouzdano znam (jer sam razgovarao) da je do sad sigurno radio sa tri momka, sva trojica igraju pingač ne više od 2-3 godine. Dvojica od njih su sad u top 200 igrača sokaza, jedan je pozitivan u jednoznamenkastoj ligi. Sa svom trojicom sam igrao prije i svu trojicu sam dobijao, sad teško da mogu set uzet.
I što je najbolje, nije sad on s njima trenirao dan noć, već kako veger reće, par treninga za svaki udarac koji su htjeli naučit.
Sad jel ovo besplatna reklama...jest. Dobar sam sa Davidom, super je momak, i zbilja smatram da ima dara u prenošenju znanja. A to je ono što je bitno kod trenera. Ne moraš nužno postati vrhunski trener ako vrhunski igraš (i obrnuto ne moraš vrhunski igrati da bi bio vrhunski trener) već moraš znat prenijeti znanje. On to ima.
E, jedino je problem što će sad dolazit kod njega ovi čokljavci iz mojih liga pa ću ja najebat kad budem igrao protiv njih  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 20, 2012 9:19 am Naslov
|
|
Sensei, budalo!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 20, 2012 12:08 pm Naslov
|
|
mislim da ovi gore spomenuti striceki I tete sat racunaju pod 45 min. dok ivanada racuna pod 60 min. barem mislim  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: uto stu 20, 2012 12:19 pm Naslov
|
|
| Naravno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
Pridružen/a: 21. 11. 2010. (23:03:57) Postovi: 156 Lokacija: Klub Šibenčana
|
Postano: uto stu 20, 2012 12:50 pm Naslov
|
|
Ja mislim da ce do sljedeceg Vodovoda ako ovako nastavi Geek, medu ostalim trebati i usluge Bolt-ovog trenera, posebice ako dode do udruzenja snaga tzv. Manekena (Ahileja iz Remeta-Mikija, 55 ice - ex kick boksaca i Karabega - karatiste)....Mozda i svjetski rekord na 100 m bude srusen....
p.s. Stoperica i izvjestaji biti ce prepusteni senseiu Bilanovicu...On je ipak najvjerodostojniji _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:19 pm Naslov
|
|
i ponekog bodigarda  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:23 pm Naslov
|
|
Teške su riječi pale, samo mislim da niš od toga.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:36 pm Naslov
|
|
Mislim da je geek pametan covjek i da ce se ljudima ispricati....posebice davidu koji ima dobru volju pomoci...ja osobno znan davida i stvarno je decko strpljiv i skolovan, imao je volju i meni pokazati, ali naravno da moja luda glava ne trpi treniranje bez igranja za poene..draze mi da me srki razbija...tako da je ta mogucnost otpala...  _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:48 pm Naslov
|
|
Nevidim zašto bi se geek ikome ispričal. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje i točka. Nije nikog uvredil, kaj je???
Daj mi pojasnite sa čime je geek uvredil Davida da bi mu se trebal ispričat
Možda jedino kaj je javno rekel da su igrali parove  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:50 pm Naslov
|
|
Bemti geeka, davida i pingač
ZAGORIL MI JE HAMBURGER  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto stu 20, 2012 1:53 pm Naslov
: Trening |
|
|
Očito da dosta ljudi iritiram i da nisu spremni prihvatiti drugačije mišljenje. OK. Do daljnjeg silenzio stampa ! _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:10 pm Naslov
|
|
čuj, ja se dosta kačim s geekom ovdje na forumu, i da, bacam čak i šale na njegov račun i sve
kad se nađemo u živo, nastavimo raspravu, bude to i žučno, al nikad nekih tenzija. Dapače, baš se fino ispričamo i čovac mi je rekao hrpe dobrih stvari.
Nikad me nije napao oko forumalija. Očito da je razuman i kuži da to što piše na forumu je ipak slovo na papiru, a tako nešto možeš tumačit na tisuće načina pa i na one uvredljive.
Sad, što je njegov nastup tvrd (a na forumu još tvrđi) to je drugi par postola, al opet nikad problema, bar što se mene tiće  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:22 pm Naslov
|
|
Da Dren to mi je poznato
Geek bez obzira na sve ( moje kile , koljena itd.) na proljeće bum Vas naprašil u pingaću, i to bez Davidovih treninga  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:39 pm Naslov
|
|
| Citat: | Daj mi pojasnite sa čime je geek uvredil Davida da bi mu se trebal ispričat  |
Medu ostalim proglasio ga je nesposobnim za treniranje sokazovih cokljavaca..cak i ja usuden se reci da bih mogao pomoci nekom iz zadnjih 4-5 liga, pogotovo ovim materijalistima, a kako ne bi on koji ima puno vise znanja..ne treba valda svaki put ubiti nekog da bi se uvrijedio, mislim da je dovoljno ponekad poslat, izreci provokacije i navuc srdzbu ljudi, posebice uz mnogo provokacija...
No, ne bih se previse vracao na ovo, jer geek je korektno izdao priopcenje o silenziu, tako da vise nema spoticanja k otvaranju Davidove skole.... _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:46 pm Naslov
|
|
MOLIM TE, NEMOJ TI NIKOG PODUČAVAT!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto stu 20, 2012 2:56 pm Naslov
|
|
Maco nigdje čovjek nije napisal da David nemre il nezna podučavati. Nemojmo sad preuveličavat. Čovjek je ostal malo iznenađen i to je TO. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|