SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Individualna poduka
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Maca Edinburgh

PostPostano: uto stu 20, 2012 2:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijepo LINCINA reci ljudima ko ti je bio prvi trener..... ROFL ROFL ROFL Mozda su metode bile malo cudne, ali ipak su bile ucinkovite...dobio si bazu i onda je lako bilo zuveli nadograditi to s onim "dosadnim ubacivanjima".... i sad Leti
Lin Chi Na

PostPostano: uto stu 20, 2012 3:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo ću reć da san se na vrime maka od tvojih metoda treniranja. Beljenje Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: uto stu 20, 2012 3:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Maca Edinburgh (napisa):
Ja mislim da ce do sljedeceg Vodovoda ako ovako nastavi Geek, medu ostalim trebati i usluge Bolt-ovog trenera, posebice ako dode do udruzenja snaga tzv. Manekena (Ahileja iz Remeta-Mikija, 55 ice - ex kick boksaca i Karabega - karatiste)....Mozda i svjetski rekord na 100 m bude srusen.... ROFL ROFL ROFL

p.s. Stoperica i izvjestaji biti ce prepusteni senseiu Bilanovicu...On je ipak najvjerodostojniji

U ovakva trolanja (iz bratske nam Engleske ROFL ROFL ) se ja ne bih štel mešat! Laughing Laughing Laughing ... nema to veze s onim što sam ja uputio geeku Nisam ja! , geek se valjda uvrijedio (razočarao) što nije neki novi vrhunski igrač/trener ponudio svoje usluge, dvoranu, stol i robot za 50 kuna/sat Ne ne ... možda Zoran Primorac ili Tamara Boroš... pa da ga učine još boljim igračem nego što je sada! Laughing Laughing
[Vrh]
Spin

PostPostano: uto stu 20, 2012 11:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Podrška Davidu Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto stu 20, 2012 11:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nema razloga za podizanje tenzija, d-tech je stavio ivandi reklamu, vas nekoliko ga je pohvalilo, geek je izrazio skepticnost prema njegovom stolnoteniskom znanju i to je to. kog zanima kakav je ivanda kao trener nek dogovori besplatni sat i provjeri.

i 55 i Dren i geek doticnog poznaju, pa mogu izraziti svoje misljenje o oglasu, bilo ono pozitivno ili negativno.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri stu 21, 2012 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Izra Thumbs up . Ti ćeš izrasti u dobrog čovjeka i vještog odvjetnika! ROFL ROFL Ok, sada bez zafrkancije, potpuno se slažem za komentiranje Klanja se ... samo mi je fakat zasmetalo mjesto i način... može se Davida i izgaditi, ali ne ispod posta u kojem on nudi svoje usluge ljudima No no , to je tako neprimjereno i ružno Rolling Eyes ... otvori lijepo new topic pod sokaz teme i udri! Cekicem po glavi Samo ipak ne prejako... Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 21, 2012 12:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja nisam vidio nigdje da David nudi usluge treninga Confused

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
55

PostPostano: sri stu 21, 2012 12:36 am    Naslov : Re: Individualna poduka Citirajte i odgovorite

D-Tech (napisa):
Nudim uslugu stolnoteniske poduke u vlastitom prostoru na Heinzelovoj ulici.
Robot uključen, cijena sata 50 kn, prvi sat besplatan.

Kontakt : 0977967452 - David

Ako ti ovo nije dovoljno jasno, nabavi si naočale s boljom dioptrijom ili pođi sa mnom na Pivo , ja znam gdje piše da David nudi uslugu stolnoteniske poduke pa ću ti rado pokazati Eeeek! Wow ... a sada vidiš i ti, zar ne? Pojma nemam
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 21, 2012 12:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Petre ovo kaj si ti editiro je napisao IVAN VEGER, a ne David Ivanda. Confused

4 stranice čega?? 3-4 lika pametuju oko Davidova treniranja, a od Davida niti D. ROFL ROFL ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 21, 2012 1:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro dajte više, molim vas. Visi
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 21, 2012 1:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Locked

[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 21, 2012 1:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gimme five
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.