Brod je napisao/la:Članak 30.
Kod ispunjavanja zapisnika domaćin ima uvijek postavu A-B-C, a gostujuća momčad X-Y-Z. Voditelji obiju nastupajućih momčadi su dužni na početku susreta upisati imena igrača koji će nastupiti u prvom ciklusu od tri pojedinačne partije. Isti postupak se ponavlja na početku svakog ciklusa, dok se sastavi parova upisuju neposredno pred početak igre parova. Unutar igranja jednog ciklusa ne može se naknadno prijaviti igrača za taj ciklus.
Utakmica može započeti ako su od svake momčadi nazočna barem dva igrača. Ukoliko se prijavi igrač koji ne dođe do početka svojeg susreta, gubi taj susret bez borbe.
Evo copy/paste iz pravilnika o natjecanjima!
Jučer mi Visković tvrdi da nemožeš pisati trećeg igrača (na z) ako nije prisutan u dvorani (kod postavljanja zapisnika,prvi krug)Bili samo buraz i ja dok je Boka kasnil cca 5 min.
Ja rekoh da prvi put čujem,odnosno da ga mogu pisati a on gubi partiju ak ne dodje do početka svog meča(u ovom slučaju trećeg po redu)
Naravno da je moralo bit po njegovom,tj. rekao mi je da možemo ili čekati 20 min. da se Boka pojavi ako ga hoču pisati,ili da možemo početi odmah al mogu pisati samo dvojicu?
E pa sad,ne znam od kud je izvukao ta pravila,al ak je čovjek u krivu(a po meni je),bilo bi lijepo da ga netko prosvijetli,u SOKAZ-u je 100 godina,čisto da ne radi konfuziju gdje ne treba!
Gorane,ti si u pravu! Toćno je tako kako si napisao Problem je taj što je netko proglasio da igrać mora biti prisutan u dvorani kod upisivanja 1.ciklusa To nigdje ne piše u pravilima Po članku 30. tvoja ekipa je ispunila uvijet za poćetak utakmice i utakmica je trebala poćeti po dogovoru
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
baraba zale mi se brada i mixer na tebe, bolje ti je da se primis
treninga a ne upisivanja rezultata.
doduse mixer je totalno zakazao presing ga ubija ejla :lol : virna
i krajnje je vrijeme poncho ups.tonco i toro ups. ib
da vratite mixercica, sigurno bi imao nesto za reci
Moj Brode, nije to kavalira niti vidjelo niti čulo , samo skorove nabijaju, a Ančici nitko da poželi dobrodošlicu u ligu , nego odmah ono po glavi uz parolu: "cure, cure... dođite nam u muški dio SOKAZ-a...", čokljavci jedni , otjerat će nam ovo malo žena što igra s nama u muškim ligama , tko će nam onda nositi kolače na meč?
Slažem se s Brodom , i ja bih da se vrati mixera na forum ... s njime je nekako življe i interesantnije ... samo neka prestane s bespotrebnim vrijeđanjem svijeta oko sebe , nema potrebe za time ...
FREE MIXER NOW!!!