NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
D-Tech

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapital dobio Feniksa 6:4!!!! Juhuu Petar dobio sve tri plus par Yesss! bravo dečkiiiiiiiiii Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ne samo to, Petar je zasluženo i prvi igrač lige. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Maca Edinburgh

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

PERO LEGENDAAAAAAAAAAA!!!! ROFL ROFL ROFL ali čestitke i ostalima, Danijelu koji je godinama vukao ekipu te Mikiju!!!
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eeeek!

Bravo čokljavci, baš ste postali igrači! Cestitamo!

Šjor profešur Fulir Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
dan

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pobjedaaaa!!!!
Hvala svima na cestitkama a ja posebno čestitam mojim suigračima i naravno već duže vrijeme prvom igraču ekipe a od danas i prvom igraču lige - profesoru Petru.
Ovo mi je prvi post ove sezone i nevjerojatno je sladak. Zahvaljujem i svima koji su nas došli večeras podržati a i dečkima koji nas podržavaju (a moje kolege i treniraju) cijelu sezonu.
Sad ne smijemo kiksati u posljednja tri kola a onda slijedi proslava za sve spomenute.
[Vrh]
dan

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Keptn Miki živio (mi naime sad cugamo svi zajedno). S takvim kapetanom mnoga ćemo mora mi jos preploviti. Stvarno smo momčad. Juhuu Juhuu Thumbs up Smile
[Vrh]
Maca Edinburgh

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slavit će se noćas do dugo u noć u Remetama.....Sutra nema posla za kapetana Mikija... ROFL ROFL ROFL
Izra

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

isso 55, to nisam ocekivao. Klanja se

vidio sam da brzo napredujes u igri otkad smo zadnji put igrali ali ovo je nesto skroz drugo. Klanja se

mislio sam da ce se matej i dario prosetati kroz ligu a kad tamo profesor imao druge planove za taj sat.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 29, 2012 12:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Blok sat. Travom. Horor
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet stu 29, 2012 1:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

čestitke intercapitalu od padobranaca Klanja se Cheer Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
sinke72

PostPostano: čet stu 29, 2012 2:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Veeeeliki pozdrav Profesoru Čokljavcu i njegovoj armadi! Klanja se Klanja se Klanja se Thumbs up Thumbs up Thumbs up Zubo

Bila mi je iznimna čast i zadovoljstvo što sam večeras prisustvovao epskoj borbi titana 17. lige Zubo Very Happy Klanja se

Meč je bio vrhunski, borba na život i smrt doslovce za svaki poen. Eeeek! Eeeek! Eeeek! Macevanje Big gun Rocket launcher Snajper

Čestitke ekipi Intercapitala na zasluženoj pobjedi! Hvala na cugi i čevapima! Thumbs up Wink Pivo

Vidimo se u zimskoj pauzi. Sretno dalje! Juhuu Fulir Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: čet stu 29, 2012 5:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo me Rolling Eyes ... ne znam ni kako sam uopće došao do doma Drunk Duplo ... Za sada se samo mogu zahvaliti svim svojim dragim čokljavcima na čestitkama Klanja se Klanja se , osvojimo li prvo mjesto u ligi (a drugačiji rasplet više niti pijan ne vidim Ne ne Ne ne ) pravi dernek tek slijedi! Thumbs up
Obzirom na moje stanje Drunk Drunk odoh spavati par sati, čujemo se ujutro! Mah mah
p.s. Meč je bio fantastičan!!! Sibom po guzi Cekicem po glavi Pobjeda
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet stu 29, 2012 7:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Interkapital-ovci! Klanja se Klanja se Klanja se
Bravo Petre,ovo su već skalpovi! Klanja se Klanja se Klanja se
jimmy

PostPostano: čet stu 29, 2012 8:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujemo se čestitkama Klanja se
Pozdrav svima u Interkapitalu
[Vrh]
rogi

PostPostano: čet stu 29, 2012 8:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast Interu!!! Klanja se Klanja se
wolf

PostPostano: čet stu 29, 2012 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bome Klanja se Klanja se Klanja se ovaj tjedan ste hit vijest Sokaza Klanja se Klanja se Klanja se a po meni i hit sezone Thumbs up
D-Tech

PostPostano: čet stu 29, 2012 10:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mr. 55 opet ti se jedan set omaknuo, a lijepo sam ti rekao da se ne zafrkavas ROFL
[Vrh]
Jopa

PostPostano: čet stu 29, 2012 1:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imam samo za reć: Dečki, dobri ste Thumbs up
Čestitke Klanja se

Mi danas s Rugvicom, a sljedeći tjedan u srijedu s Veluxom (probat možda iznenadit ROFL )

EDIT: s VELUXOM ipak u četvrtak

Zadnja promjena: Jopa; pet stu 30, 2012 10:42 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: čet stu 29, 2012 2:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... Intercapital je sinoć bio strašan Eeeek! , prepali smo se samih sebe! ROFL ROFL
U prvom redu se zahvaljujem iskreno i od srca svima vama koji nas podržavate i vjerujete u nas, hvala vam na bodrenju i čestitkama! Klanja se Klanja se
Hvala vam i za poduke na treninzima kao i na vašim nastojanjima da mi usavršimo svoje čokljanje Retaj do tog nivoa da možemo pobijediti ovako izvrsnu ekipu kakva je Feniks Bis
Malo o meču; Feniksovci su sjajni dečki Thumbs up ! Hvala im na izvrsnom sportskom pristupu meču Box , čestitam im na borbenosti Cestitamo! i kvaliteti da im oba izvrsna igrača (Cvitković i Kvaternik) pobijede Nevidala u istoj večeri Eeeek! Horor , to nam još nikada nitko nije napravio Ne ne . Da se razumijemo, Nevidal nije igrao slabo No no , dapače jako je dobro igrao, ali imaju dečki odgovor na skoro sve udarce Pojma nemam ... I tako sam ja već na zagrijavanju shvatio da ih igrački ne mogu istući Ne ne i budem li prehrabar da ću najvjerojatnije završiti neslavno Sibom po guzi Cekicem po glavi pa sam ih odlučio probat ščokljat Retaj i u kombinaciji s par dobrih udaraca i puno dobrog čokljanja ispao sam Clint .
Još nikada nisam u ligi igrao s niti blizu ovako jakim igračima Macevanje , dečki su svijet za sebe i vrlo sam ponosan što smo ih uspjeli pobijediti Mirko , vrlo vjerovatno i time osigurati prvo mjesto na kraju lige! Juhuu Juhuu
Meč je bio prelijep za gledati Eeeek! , puno izvrsnih poena Wow , Miki je protiv Cvitkovića prosuo 10:7 u prvom setu, a onda dobio drugi set, moglo je to i drugačije završiti Maaamaaaa . Nevidal je vodio Kvaternika 2:0 i izgubio u fiksu petog seta Tuzni , i to je moglo lako drugačije završiti.
Poštopali su dečki Danielove napade kao nikad nitko Cursing , ali sve što su uspjeli u singlu u parovima više nisu mogli No no . Četvrti i peti set sam ja samo nisko i neugodno čokljao u njihove bekhende Embarassed Retaj Vrag Brukica , a kada oni to nekako vrate Daniel se totalno povampirio Evil . Tako ih je ispogađao i bombardirao Big gun da sam ja praktički ostao bez posla Pojma nemam , Nevidal nam je strašno isčupao par za ukupnu pobjedu Prvak Tulum
Kada sam ja već pobjedom nad Kvaternikom Yesss! izjednačio na 4:4, kapetan Miki je stvarno u pravom kapetanskom stilu "pomeo" Safića Sibom po guzi za 5:4, lako je igrati u takvoj ekipi! Klanja se Thumbs up
Želja mi je da se popnemo do lige u kojoj ćemo igrati nekoliko ovako fantastičnih i teških mečeva po sezoni, osjećaj neizvjesnosti i adrenalina bio je totalno nenadjebiv! Zubo Naravno, uz okus gemišta u ustima ROFL doživljaj je bio potpun! Laughing Laughing Laughing
U gledalištu su bili Kristina (navijačica Feniksa), te u opoziciji Dren, Dean Petek i Siniša Šoštarić Klap Klap ... navijalo se i za nas i za njih Pojma nemam , u cijelom pregrštu izvrsnih udaraca nije se moglo ne pljeskati i suparnicima Ne ne , jer pogađali su takve udarce da stvarno više nisi siguran 100% je li ta lopta dirala stol ili nije! Eeeek! Wow
Javit ću se opet, nemam sada više snage Prenerazena banana ... još sam prebijen od sinoć... Zvrko
Više mi je glupo to i pisati, ali ipak hoću Yesss! . Nakon meča smo se pozdravili Cestitamo! s izvrsnim dečkima iz Feniksa (dogovorio sam trening s Cvitkovićem), skupili se Grouphug i Kapetan Miki, Smuk i Salaso sa svojim Drenom, Deanom i Sinišom pošli su u neizvjesnost noćnog zagrebačkog života u obliku Hrana Pivo Zivili Drunk Zvrko Duplo pa tako sve do ranog jutra kada smo se izljubili i otpuzali do doma! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
mcanadi

PostPostano: čet stu 29, 2012 2:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eto, ovime ste i mene natjerali na prvi post ove sezone (i to postam u dretvi koja nije moja liga Smile )

Klanja se ... strasno ... bravo IC ... grce svaka ti dala .. ali od tebe sam ocekivao takvo sto Plazi jezik
dugo nisam pogledao vasu ligu .. gledam i ne vjerujem .. miki me josh vise iznenadio ... bravo ..
danijel uobicajeno dobar ^^

ajd bravo momci ... vidimo se .. gazite i dalje .. Smile
(dok se ne nadjemo na treningu .. a onda ce biti Sibom po guzi )
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Sljedeće
Stranica 12 / 20.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.