NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

lijepljenje guma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Izra

PostPostano: pon srp 09, 2007 6:26 am    Naslov : lijepljenje guma Citirajte i odgovorite

nemam bas iskustva s lijepljenjem guma na reket pa me zanima par stvari:

1) kakve vrste lijepila postoje i ako ih ima vise koje trebam zatraziti u ducanu

2) s preporucenim lijepilom, kako bi tocno isao postupak lijepljenja (novih) guma

3) koji je ovo vrag: http://oneofakindtrading.com.au/falco_tempo_unlimited.htm
ako je vjerovati tome sto pise, pocevsi od sjecnja 2008. vecina starih lijepila izlaze iz upotrebe i dolaze neka nova koja se valjda duze lijepe i duze im traje efekt lijepljenja?

Zadnja promjena: Izra; ned pro 09, 2007 12:29 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kile

PostPostano: pon srp 09, 2007 7:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To s ljeplljenjem ti je jako komplikovano i jednostavno ovisi kako gledas na to, na stranim tt forumima imas dosta topica na tu temu(mytabletennis.net, tabletennis.gr itd)ali ukratko Evil :
1. ako zelis preljepljivat gume stalno(speed glue efekt vise spina i brzine bla bla traje samo par sati) onad ljepo trazis neki speedglue u ducanu npr. Butterfly fair chack ili Tibhar Rapid clean, a ako oces samo jednom zaljepit i ne dirat vise kupis nespeedglue ljepilo tipa Tibhar indivdual ili Butterfly basic chack
2. ako ljepis svaki put(speed glue) onda imas miljun nacina i stilova (sve ti je objasnjeno na stranim forumnima) ali ukratko Evil na nove gume treba nabacit temeljnog ljepila( obicno ili vise slojeva speedglua jer on je rjeđi od obicnog iliti ima vise nkakvih benzata a manje ljepila) da se na spuzvi stvori ljepljivi sloj pa lakse hvata s drvom , nakon toga prije svakog treninga ljepo stavis na spuzvu slojeva kolko ti pase kad se guma malo napuhne(spuzva prema gore) to je kao pokazatelj da ce bit dobra ko... suzdrzat cu se usporedbe hehe onda stavis na drvo jedan sloj obicno ali ako ti nece hvatat(jer je guma napuhnuta) il je drvo lakirano(preporucam lak jer ako budes stalno skidao gume i ljepo moze ti se desit da ogulis sloj drva-cesto je tako) onad dva preporucljivo. zakeljis gume na drvo preporuka stavit neke knjige gore da se malo spresa i nakon 10-20 min igras ko Wang Liqin samo bolje Very Happy !!!
ako ljepis jednom onda jedan sloj ili dva obicnog ljepka na spuzvu jedan ili dva na reket zakeljis, stisnes i igras i ne osvrces se, ali nes igrat ko Wang Liqin da se na glavu okrenes ccc he he Beljenje !!
3. taj vrag ti je navodno speedglue na bazi vode koji ima dugotrajan efekt(tjedan dana) i navodno ce bit dopusten nakon zabrane preljepljivanja s trenutnim ljepilima jer nema otrove koje sva ljepila koja snifamo imaju jeee Zubo !!!
Rolling Eyes moj ti je savjet dont go there nemoj ljepit stalno jer ionako ga ukidaju(speed glue je li)i meni osobno to je napor do jaja pa sam presto i nikad pozalio, a da nekazem da je negativno sto ti gume prije crknu sto je guma s vremenom ko narkoman pa treba sve vise ljepila da dobijes dobar efekt, zbog slojeva ljepila koje se stvori na spuzvi pa ne prodire novo, pa moras skidat ljepilo sa spuzve bla bla sto sra*ja uglavnom skup sport!! imas sad novih guma koje imaju kao speedglue efekt u sebi kao Joola energy, Tibhar Nimbus, Andro plasma itd. ,malo prosvrljaj po stranim forumima pa vidi sta preporucaju!!
Jos jedan savjet kad nove gume izvadis iz pakiranja i ides ljepit nemoj ih zaljepit pa rezat nego lijepo prislonis(precizno) reket na spuzvu(ne naljepljenu) olovkom ili nekom pisaljkom obrubis konture glave i onda lijepi izrezes s ostrim skarama prateci trag olovke!Zasto? Zato sto kad naljepis speedgluom goma se malo rasiri pa kad je skines ponovo se stisne pa zna bit zaje***cija ponovo je rastezat na glavu, bolje da viri nego da je ima manje jel tako, zahvalit ces mi se svojom policom zivotnog osiguranja ili nekom nekretninom ili primam i firme u stecaju po cjeni od 1 KN Evil ! Molim lijepo ccc Zubo Thumbs up !
vezivo:topljeni ementaler
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: pon srp 09, 2007 11:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma uvjeren sam da ti je moja iskrena zahvalnost najveca nagrada. Very Happy

puno hvala na informacijama, u svakom slucaju ne mislim poceti koristiti speed glue lijepila jer ako sam mogao prije igrati sa istim parom srivera po godinu dana bez da ih skinem s reketa prezivit cu i sad bez svakodnevnog lijepljenja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.